Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 7

Recenze (320)

klerik 

všechny recenze uživatele

Pohodička. Určite by som zniesol aj starších hrdinov, ale aj napriek príliš teen obsadeniu, parádna jazda plná známych hororových kreatúr. K filmu som sa dostal náhodou a keďže som čakal skôr prieser, bol som milo prekvapený. Samotný nápad fajn, scenár má dokonca pár prekvapivých momentov, všetky klišé scény (nedôvera rodičov, trapas na plese...) sú zosekané na minimum. Ale prodvšetkým je tu tá atmosféra, spád a nadhľad ako kedysi pri GREMLINS, CHUCKIEM či PRÍZRAKOCH, čomu značne pomáha Elfmanova hudba... ()

stration 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný film, který ale v žádném případě není horor a když tak, tož s přístupností od 10 let. Triky pěkné, herci se celkem snaží (Jack Black mi výjimečně nevadil). Škoda, že celkem originální nápad zůstává tak někde napůl využitý. Chtěl jsem víc obživlých příšerek, větší devastování a ne záběry na tupě jednající lidi. Ale i tak celkem spokojenost. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Husí kůže je nenáročná rodinná podívaná, která je svižná, pěkně odsýpá, obsahuje několik účelně humorných scén a má líbivý vizuál, ze kterého člověka nebolí oči. Herecké obsazení je vesměs sympatické, i když je fakt, že Blacka zrovna dvakrát nemusím, ale role spisovatelského pošuka mu kupodivu celkem sedla. Vedle toho snímek obsahuje i jeden inteligentně podaný příběhový twist, který mě osobně mile překvapil. Zkrátka přiměřeně hororová fantasy jednohubka s (v jistém slova smyslu) charismatickým hlavním antagonistou, která se perfektně hodí na volný večer k odreagování. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Neškodná komerční blbost z které je hodně cítit budget, bohužel ale na špatném místě. Ty digitální efekty vypadaly až moc fake na můj vkus a ničily celý film. Nicméně film je zcela průměrný, nemá to duši ani kouzlo seriálu, Jack Black tu strašně přehrává a jeho dialogy byly stupidní, žánrové klišé je tu habaděj. A film je strašně moc "čistý", nemá bohužel koule a nějaký drsnější humor, či ukázat drsnější scénu tu nehledejte. Ale na druhou stranu jsem se nenudil a hlavní dětské postavy byly celkem sympatické. Upřímě bych hodnotil asi hůř ale fakt jsem od toho nic nečekal, třeba takové Noční můry z temnot v těch bylo vidět že jde o víc než jen o zisk. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zacalo to tak nadejne. Ako roztomily detsky hororovy film s osemdesiatkovou atmosferou. Lenze po slusnom uvode v ktorom sa zoznamime so sympatickymi postavami sa to zmeni v sled priemernych akcnych scen v ktorych sa hlavne postavy zacnu spravat, cim dalej, tym viac debilnejsie. A Jack Black je prekvapivo neskutocne otravny. Nechapem kam sa podel humor, ale uplne tu absentoval. Vysledok je pre mna sklamanim. Priemerne akcne sceny s nevtipnymi postavami mi k zabave nestacili. 4/10. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě v USA. (willy1)
  • Na konci filmu píše Neviditeľný muž na písacom stroji zvnútra vitríny, v ktorej je písací stroj umiestnený, pričom pre jej veľkosť by sa do tejto uzamknutej vitríny muž nezmestil. (Laslo)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama