Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pokud se cílilo pouze na současnou generaci náctiletých odkojených Youtubem, tak těžko můžeme někoho peskovat. Prostě dementní statusy a hashtagy všude. To mají děcka rádi. Já mám ale dojem, že zároveň chtěli vyprodávat kina a to už je samozřejmě zhovadilost do nebe volající. Jelikož se stále cítím o deset let mladší, tak jsem si to místy docela užíval a něco mi říká, že pár gangsta sedmáků s iPhonem na prdeli se po projekci nemohlo odlepit od sedačky, protože Anička je fakt kus. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava Victoria není z Venuše, ba očividně ani ze Sluneční soustavy. 1) Jasně, že je to komedie. Ale v někde v zadním koutku své duše cítím, že Victorie není jen autorská fikce. Podobné týpky jsem viděl v reality show Zlatá mládež Takže fakt existují... 2) Zřejmě nejdůležitější informaci, kterou si z filmu odnáším, je zajímavost komentátora Stoky: Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli prý musel naučit řídit traktor. ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

No... i když jsem při tomto "pokusu" o ultra moderní řachandu vybalovala kufry z dovolené, skoro všechno jsem pochytila. Bohužel. Se zaujetím jsem pak sledovala především titulky, abych se dozvěděla, kdo je za tím skvělým a veskrze vtipným scénářem. Překvapili: dokonce čtyři jména; tak snad mají dohromady IQ aspoň do stovky. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Naše generace je samozřejmě plná blogerek a občas i dost hloupých blogerek. Hlavní postava tohoto filmu je ovšem megablbá, megaprotivná a nikdo by s ni nevydržel v jedné místnosti ani zlomek sekundy. Je to už jenom tím jak je napsaná, taková sbírka klišé o blogerkách jí ještě zbavuje veškeré lidskosti a plastičnosti. Ech, ale o co se tady vlastně snažím? O nějákou seriozní kritiku? Tady je vše hloupé a klišoidní. Je to film přesně ve stylu komerční televize a přesně pro svou cílovku která bude nejspíš nadšená. Já nadšen rozhodně nebyl, ale koukal jsem se sourozenci a dalo se to...některé momenty jsou celkem snesitelné. Zrovna Řezníček je fajn (jen kdyby zase neměl tak debilně napsanou postavu, ach jo), Latinák asi nikdy nic nezkazí a neherec Mišík naštěstí moc často na plátně neotravuje. Obsazeíní Jablonského s Knorem jsem nepochopil ale co už. Ve výsledku se Andílek dá přežít bez nežádoucích, vedlejších ale ani pozitivních účinků. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// PLUS: někteří herci (např. Linda Rybová) hráli velice přirozeně a sympaticky, také hudební a romantická linie je za mě v pohodě MÍNUS: bohužel spousta vedlejších postav mi přišli jako otravné karikatury vesnických obyvatel/// Shrnutí: Ta holčina je na nervy, fakt se to s ní přibližně první hodinu nedalo vydržet. Zbylých cca 45 minut to táhne nahoru, ale i tak to nezachrání celkový dojem. Chápu, aby na konci filmu mohla přijít katarze a zadostiučinění, že se nám hlavní dívčí postava změnila, musí jí předcházet jistý předobraz. Pokud se tvůrci řekli, že čím více, tím lépe - nejsem si jistý jestli se rozhodli správně. Anna Kadeřávková hraje (jen doufejme, že nehraje sama sebe) docela přesvědčivě a proměna je překvapivě uvěřitelná a méně násilná, než by mohla být, přesto jsem se úplně nenaladil na atmosféru filmu a buď mě nudil, nebo dokonce otravoval, což není lichotivé./// Celkem 45%/// ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama