Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Naše generace je samozřejmě plná blogerek a občas i dost hloupých blogerek. Hlavní postava tohoto filmu je ovšem megablbá, megaprotivná a nikdo by s ni nevydržel v jedné místnosti ani zlomek sekundy. Je to už jenom tím jak je napsaná, taková sbírka klišé o blogerkách jí ještě zbavuje veškeré lidskosti a plastičnosti. Ech, ale o co se tady vlastně snažím? O nějákou seriozní kritiku? Tady je vše hloupé a klišoidní. Je to film přesně ve stylu komerční televize a přesně pro svou cílovku která bude nejspíš nadšená. Já nadšen rozhodně nebyl, ale koukal jsem se sourozenci a dalo se to...některé momenty jsou celkem snesitelné. Zrovna Řezníček je fajn (jen kdyby zase neměl tak debilně napsanou postavu, ach jo), Latinák asi nikdy nic nezkazí a neherec Mišík naštěstí moc často na plátně neotravuje. Obsazeíní Jablonského s Knorem jsem nepochopil ale co už. Ve výsledku se Andílek dá přežít bez nežádoucích, vedlejších ale ani pozitivních účinků. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Andílek na nervy navazuje na troškovské trendy a vykresluje všechny lidské vlastnosti jako nedůstojné terče posměchu. Představuje prototyp "špatného českého filmu". Recenze - Jsou chvíle, kdy člověk sedí v kině s němým úžasem. Je zatlačen do sedačky a není schopen se ani pohnout, jak nevěří, že promítané obrazy bylo možné dostat na plátno. V ideálním případě proto, že se mu poštěstilo zakoupit lístek na výjimečně povedený film. V horším, když nějakým nedopatřením zašel na jednu z nejhorších tuzemských produkcí za poslední roky, na film Andílek na nervy. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, kterou však činí nadprůměrnou současný stav, ve kterém se české komedie nacházejí. U komedií by se měl člověk smát, nebo se alespoň párkrát usmát. U této se mi to dělo kupodivu často, hlavně v první polovině filmu. Konfrontace města s venkovem bude ještě znázorňována milionkrát. Umožňuje to ukazovat měšťákům svérázné vesničany jako burany a lidi z města jim zase jako exoty... Jeden se směje druhému. Divák všem. Poslední dobou bývalo zvykem vesnické chasníky navíc zesměšňovat všelikým tím hantecem atd... Ve finále to moc ale nefungovalo. Andílek si na nic takového nehraje. Je to prostě střet dvou odlišných světů, které do sebe začnou velmi zvolna prolínat. Přiznávám, že mě bavil hlavně ten střet a konec spíše připomínal pohádku s dobrým koncem. Ale proč ne. Stresu, zabíjení a utrpení je všude kolem ve filmech spousta, tak proč si nedat něco oddychového? Vím, že 3 * je dost, ale s přihlédnutím k tomu, že jsem se celkem dobře na začátku pobavil to rád dám. Tři zelené. * * * ()

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

Toto určite nebolo úplné dno českého filmu, k tomu ešte kúsok chýbal. Potešilo ma vidieť vo filme Vacvalovú a Mišíka, bohužiaľ Eňa hrala dosť zle. Výkon slečny Kadeřávkovej nemôžem hodnotiť, lebo hlúpy scenár núti aj skúsenejších hercov často prehrávať. Verím, že ju ešte uvidím v nejakom lepšom filme. Rodina Šajmovičovcov nikdy nepatrila medzi prvú ligu českého filmového cechu. Zatiaľčo Tady hlídám já sa dalo aspoň pozerať, tu zostal dobrý námet prakticky neviužitý - Dôvody psychologického vývoja postáv sú takmer nepodstatné?? Keby si kolektív scenáristov dal námahu s budovaním "oslích mostíkov" a občas by vysvetlili motivácie aspoň u hlavnej hrdinky, rozhodne by to nepripomínalo sitcom, ktorý museli po 3 dieloch pre nízku sledovanosť stiahnuť, ale celovečerný film. Andílek je žiaľ súčasťou celej skupiny slabých českých komédii posledných asi 10 rokov a nie len nepodarenou výnimkou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To to je takmer žumpa českej kinematografie. Bez príbehu, bez scenára, nevtipné až to bolí. Stačí si pozrieť herecké esá, ktoré sa v tomto snímku mihnú a nechápete, či to myslia vážne. Zo Slovenska pozvaná Elena Vacvalová, to je vrchol kastingového amatérstva. Kadeřávková by nebola herečkou ani v divadle pre mentálne postihnutých. O Hrachovcovej výkone hovorí už jej meno. Stačí, aby sa objavila na plátne dve sekundy a dostanete záchvat plynatosti. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)

Reklama

Reklama