Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Chvílemi docela zábavné, humor dokonce legrační, po stránce herecké napoprvé docela slušné, nicméně celkově film vyvolává otázku, k čemu to všechno vlastně? K ničemu. S nádechem zámořských Teen Movies z konce devadesátých let, do kterého zní ještě drsný High School Rock, se zde odehrává jakýsi, od počátku naivně předvídatelný, přerod záměrně přepipinkované pipinky ve vesničanku, nicméně stále na úrovni bývalého světa. S nevyčerpatelným finančním kontem, virtuální slávou, pusinkou plnou prázdných keců např. i o humánním zabíjení zvířat (rozhodně nejnaivnější pasáž) a jedním přijatelným vesnickým modýlkem, jenž má na hlavě tu správnou vlnu a na fotkách přesně natrénovanej cool a zároveň sexy cute face, sdílí Ví dál svůj život. Co v tom, při troše dobré vůle, tedy hledat? Možná jakousi snahu zobrazit českým teenagerům něco málo o realitě skutečného světa přírody, a zároveň i popichování rozdělené české společnosti. Kdo ví, každopádně, dle mého, tento rodinný kočkopes nepřinese ani jedné straně zhola nic, neb největší prostor zde dostává právě vyumělkovaný svět Ví, což bude, žel přírodo, pro většinu z cílové divácké skupiny ve filmu zřejmě to nejinspirativnější. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Na nervy jsem u toho opravdu byl, protože to byla hrůza. A, Kadeřávková tupou a rozmazlenou a drzou kravku v pubertě hraje dobře, to se musí nechat, ale to je asi tak všechno. Popravdě byste jí nejradši dali facku téměř v každé scéně, kde se objeví. A jedna jí i přistane, to pak divákovi srdce zaplesá. Ostatní tak nějak hrajou, nejhorší je opět K. H.-Herčíková, ta už by snad role ani dostávat neměla. No a kámen úrazu je scénář, protože když Pražáci točí film o vesnici, dopadne to nějak takhle (všichni jezdí na traktorech, jsou oblečení jak kreténi, chovají se jak kreténi, pijou jen pivo, rum a zelenou a vlastně furt chlastají nebo jsou v hospodě). Toto je hlavní důvod, proč dávám odpad, protože pokud se nám nepodaří oprostit od takových stereotypů a generalizací, nevyjde z toho nic dobrýho. A tady to růžový stádečko kolem Dominiky Myslivcové, to je peklo dnešní doby.. bohužel. P.S.: Jo a otřesně hrající nebo spíš nehrající Mišík je na plakátu v popředí, ale přitom tam má totálně vedlejší roli. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Jak může mít tohle více procent než Vánoční Kameňák absolutně nechápu. Tak, že rozmazlená pinda (omlouvám se za sprosté slovo kdybych napsal ženská urazím jich) se přestěhuje do obce k fotíkovi zvěrolékaři. Všechny tam stále uráží (i veřejně) natáčí na mobil a dává na internet a absolutně nikomu to nevadí diví se, že v jakémsi zapadákově o zhruba 20 obyvatelích není obchod s oblečením ani supermarket už chyběla scéna, že se diví, že tam není pobočka Avonu a to nejhorší teprve ještě přijde. 15 letý spratek tam sekýruje dospělého fotíka a ten kolem ní skáče jak píská až zhruba v 40+- minutě ji za její chování natáhne (respekt, že to vydržel tak dlouho já bych jí natáhl hned na začátku už) a bezdůvodně uráží všechny chlapy co tam jsou. Scéna s rybou je největší úlet co kdy můžete v komediích vidět (zvláštní, že jíst kapra jí nevadilo asi teda umřel humánním způsobem) následována scénou s ořechem . Postavy jsou příšerné a pravděpodobně konkurz na ně vybíral někdo mentálně postižený tak, že tu máme nagelovaného blbečka (Mišík), který vypadá , že ani neví v čem hraje Hrachovcovou,která asi už bere vše a podle toho to tak vypadá , stalkující starostku, která to veřejně přiznává v rozhlase a nikomu to nevadí, pseudorapera , který je tak zoufalý, že kdyby tam bylo malé mimino a žužlalo si prst předvedlo by něco lepšího než on a celá jeho hudební kariéra a o ostatních je škoda se vůbec zmiňovat. Ačkoliv má film přes 100 minut tak mě to přišlo jako nekonečné a navíc se tam nic neděje prostě jen pipka běhá z místa na místo někoho potká urazí a přijde domů (tyhle scény se opakují dokola) i to, že taková osoba uběhne 540 kilometrů je výsměch. O tom, že vypadá pořád dokonale pomlčím kde na to brala nebo měla nekonečnou zásobu rtěnek, řasenek a laků na nehty ?. Jinak o rok později vznikla Bezva ženská na krku s podobným námětem tam byla učitelka co se stěhovala z Prahy do obce a proti tomuhle je to na oskara. 0 procent doporučuji pouze lidem jako je hlavní postava co věčně řeší, aby vypadaly dokonale a dávají na internet každou sračku například, že tlačí exkrement, močí na záchodě a podobně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ze začátku je to naprosto nesnesitelný film, snad i proto, že představitelka hlavní role je v tom, co předvádí, tak přesná, tak otřesná, tak příšerná. Těžko říct, jestli je jen tak dobrá, ale nemyslím si, proměnu, která byla naprosto nezbytná, jsem jí nevěřil, ale sem tam se tu objevil i vtip, jemuž se dalo zasmát. Jinak celkem tragické a hlavně místy hodně špatné postavy. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že podle plakátu a názvu jsem čekala další romantickou slátaninu, ale nakonec jsem byla příjemně překvapená. Byť se dá příběh označit za současnou červenou knihovnu s jasným scénářem a předvídatelným koncem, má film zajímavé momenty, které vnímám jako přísliby lepších časů. Povedlo se výstižně vykreslit jak Viky, tak i jejího tátu a tetu starostku, pobavila mě figura ztvárněná Kateřinou Hrachovcovou (bavila jsem se, jak jí Viky utřela ...) Byť je mi svět blonďatých bloggerek s umělými řasy na hony vzdálený, nebyl Andílek film nepříjemný, dokonce jsem se bavila. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)

Reklama

Reklama