Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

Goldbeater odpad!

všechny recenze uživatele

Pohádka o tom, kterak čtrnáctiletá princezna žijící mimo realitu je nucena se přestěhovat na vesnici k otci, kterého nikdy neviděla. A pointa je samozřejmě v tom, že mladí se mohou naučit mnohé od starších a naopak i starší od mladších. Princezna si najde prince a naučí se žít na venkově. Zazvoní zvonec a pohádce je konec. Celé je to uřvané, nesnesitelně naivní, trapně nevtipné a herecky tragické (Mišík?!). Nejlepší jsou ty stereotypní postavy - nutno zobrazit typickou českou vesnici tak, že je tam sice každý naprostý vidlák a traktorista (zkrátka pravý opak měšťáků), ale jakmile jde do tuhého, všichni se vzájemně podrží a jsou přátelští. Ha. V průběhu děje samozřejmě dojde i k tomu, že barbie je schopna odrodit malá roztomilá štěňátka (tři, dva, jedna, dojetí) a celé to končí poselstvím mladým dívkám, že mohou být spokojené, milované a populární, hlavně pokud mají krásný zevnějšek i bez make-upu a po ruce nějakého toho manekýna! ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Příběh o měšťácké fifleně, kterak k rozumu přišla a svého manekýna i na venkově našla. Námět hledání cesty a vzájemného porozumění mezi dcerou a otcem by byl fajn. Jenže je to takové uspěchané a přehnaně přidrzlé. Zpočátku je "Ví" tak na facku, až mne vytáčelo, že ji pořádně za svou drzost neschytala. Potom se najednou časové období střídá po pár minutách a režisér diváka nechává jen tápat a domýšlet si, jak postupně se vztahy vyvíjejí. V tom to mělo dle mého největší slabinu. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To to je takmer žumpa českej kinematografie. Bez príbehu, bez scenára, nevtipné až to bolí. Stačí si pozrieť herecké esá, ktoré sa v tomto snímku mihnú a nechápete, či to myslia vážne. Zo Slovenska pozvaná Elena Vacvalová, to je vrchol kastingového amatérstva. Kadeřávková by nebola herečkou ani v divadle pre mentálne postihnutých. O Hrachovcovej výkone hovorí už jej meno. Stačí, aby sa objavila na plátne dve sekundy a dostanete záchvat plynatosti. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem nedobrovolně koukal, když jsem byl na návštěve. No to byla blbost. A ta mladá blondýna to byla kráva (ta její postava). A ono i ta herečka (jestli to je vůbec herečka, nikdy jsem o ní neslyšel) hrála příšerně. Stejně jako ten blb Mišík, o tom jsem se teprve nedávno dozvěděl, že prý je to nějaký zpěvák. No mě už je od pohledu nesympatický. Jediní celkem dobří tam byli Pavel Řezníček a Lukáš Latinák, o tom jsem ani nevěděl, že stejně jako já umí krom slovenčiny i češtinu :-) ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Lidi maj asi rádi svoje jistoty, no. Nafiflený rozmazlený městský holky, co procházej povětšinou nenásilnou nápravou, dobrosrdečný burany z vidlákova, zkreslenej pohled na mladší generaci, zklamávající idoly, dojemný happy endy, který končí udělením životní lekce pro všechny. Nemám nic proti happy endům – jsou podle mě velmi standardním filmovým rozuzlením. Jenže když řeší konflikt, s kterým se nedá ztotožnit, stane se z něj otravnej kýč. To samý se dá říct o celym snímku. Není to vyloženej odpad, vlastně je to ten druh blbosti, u kterýho se dá ironicky pobavit. Navíc Anna hraje celkem slušně a někde je tam zahrabanej i Knor. Na víc, než jednu hvězdičku, ale nic z toho nestačí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama