Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

Master19 

všechny recenze uživatele

Trošku přepálené tři hvězdy, ale za ten začátek si to zaslouží. Od toho obávaného ale zjevně nevyhnutelného zlomu a počátku Viktoriiny adaptace už film začíná vyhnívat do závěrečného odpadu. Za zmínku stojí určitě výborní herci, kteří své figurky zvládají veskrze bravurně a taky smysl pro detail. Škoda zpackaného příběhu... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nečekal bych to, ale možná by si to i dvě hvězdy zasloužilo. Tahle barbínka a hvězda internetové módní komunity se dostane po smrti matky do vidlákova k otci, kterého nezná. Je to blbé, je to takový mišmaš bez hlavy a paty, ale pořád to není tak urážející jako Troška a jeho národem zbožňované úlety. Generační výpověď nulová, vtipné asi jako návštěva finančního úřadu. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Absolútne prehľadná šablóna, pri ktorej už po 10 minútach presne vieme ako sa bude dej vyvíjať a aj ako to celé skončí. Takže hodnotiť scenár, to je asi aj zbytočné. Ale inak, musím uznať, že základ príbehu nie je vôbec na zahodenie a prvá polovica filmu, ktorá sa niesla v znamení rebélie mladučkej puberťáčky Viktórie, mala čosi do seba. Miestami to bolo aj nápadité a sem-tam sa dokonca zjavil aj dôvtip. Len bohužiaľ, aj tej trápnosti tam bolo zbytočne dosť. Po tom ako nastúpil klasický rozprávkový obrat to už bola len umelá dramatizácia hroziaceho vyústenia deju, ktorá samozrejme končí happyendom (snáď som nemusel dať ani spoiler, lebo toto musí byť jasné každému hneď od začiatku). Takže tak, za prvú polovicu 3*, za tú druhú 1*, takže dokopy akurát tak 2*. Nebolo to zas až tak hrozné... ()

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

jeden z výplodů české kinematografie, u kterých člověk po zhlédnutí netuší, jestli snad nešlo o děsivý sen z horečky. obraz třídního boje hospodských sedláků a mladé influencerky, která ovládá sociální sítě alá powerpoint. film obsahuje mnoho skrytých klenotů - pseudosoudkyni barbaru, chlastání nezletilých na hřbitově a tragické pokusy o humor zesměšňující slováky a ženy. běda těm, kdo se pokusí napadnout velikonoční tradice a nejsou o Vánocích doma! ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to mnohem, mnohem horší. Z hovna se tu upletl bič. Chtěl jsem dát 3, přece jenom je to pořád jednoduchá, naprosto předvídatelná limonáda, konkrétně tahle mě ale osvěžila a cítím se po ní dobře. Nebyla ani zvětralá, ani přesycená, všeho tady bylo tak akorát. Čtyři dávám za tu křivdu, které se tady na tomhle filmu hromadně dopouštíme- aktuálně 38 procent... Nechápu proč? Obvykle to nedělám, ale jdu si přečíst komentáře hejtrů, čím ty ODPADy! asi tak zdůvodňují? Za mě to bylo vtipně napsané, výborně zahrané (snad tedy s výjimkou Petry Černocké, což ale může být čistě můj subjektivní dojem), perfektně nacastované a moc dobře zrežírované. Neříkám to poprvé a bohužel asi ani naposledy- ČSFD škodí českému filmu. P.S.: ČSFD je v tom nevinně, to jen my čeští a slovenští uživatelé jsme přehnaně kritičtí k domácí tvorbě. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)

Reklama

Reklama