Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

Toto určite nebolo úplné dno českého filmu, k tomu ešte kúsok chýbal. Potešilo ma vidieť vo filme Vacvalovú a Mišíka, bohužiaľ Eňa hrala dosť zle. Výkon slečny Kadeřávkovej nemôžem hodnotiť, lebo hlúpy scenár núti aj skúsenejších hercov často prehrávať. Verím, že ju ešte uvidím v nejakom lepšom filme. Rodina Šajmovičovcov nikdy nepatrila medzi prvú ligu českého filmového cechu. Zatiaľčo Tady hlídám já sa dalo aspoň pozerať, tu zostal dobrý námet prakticky neviužitý - Dôvody psychologického vývoja postáv sú takmer nepodstatné?? Keby si kolektív scenáristov dal námahu s budovaním "oslích mostíkov" a občas by vysvetlili motivácie aspoň u hlavnej hrdinky, rozhodne by to nepripomínalo sitcom, ktorý museli po 3 dieloch pre nízku sledovanosť stiahnuť, ale celovečerný film. Andílek je žiaľ súčasťou celej skupiny slabých českých komédii posledných asi 10 rokov a nie len nepodarenou výnimkou. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já mám Annu Kadeřávkovou rád, je sympatická, hezká a má tuze příjemný hlas. Roli namyšlené husičky zvládla slušně, Pavel Řezníček podává rovněž vždy sympatický výkon. Nenásilná a nenáročná oddechovka, jež obsahuje jen pramálo trapností aneb další pohádka na téma napravení zlobivé dcery/zkrocení zlé ženy apod. ()

Reklama

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Na nervy jsem u toho opravdu byl, protože to byla hrůza. A, Kadeřávková tupou a rozmazlenou a drzou kravku v pubertě hraje dobře, to se musí nechat, ale to je asi tak všechno. Popravdě byste jí nejradši dali facku téměř v každé scéně, kde se objeví. A jedna jí i přistane, to pak divákovi srdce zaplesá. Ostatní tak nějak hrajou, nejhorší je opět K. H.-Herčíková, ta už by snad role ani dostávat neměla. No a kámen úrazu je scénář, protože když Pražáci točí film o vesnici, dopadne to nějak takhle (všichni jezdí na traktorech, jsou oblečení jak kreténi, chovají se jak kreténi, pijou jen pivo, rum a zelenou a vlastně furt chlastají nebo jsou v hospodě). Toto je hlavní důvod, proč dávám odpad, protože pokud se nám nepodaří oprostit od takových stereotypů a generalizací, nevyjde z toho nic dobrýho. A tady to růžový stádečko kolem Dominiky Myslivcové, to je peklo dnešní doby.. bohužel. P.S.: Jo a otřesně hrající nebo spíš nehrající Mišík je na plakátu v popředí, ale přitom tam má totálně vedlejší roli. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ze začátku je to naprosto nesnesitelný film, snad i proto, že představitelka hlavní role je v tom, co předvádí, tak přesná, tak otřesná, tak příšerná. Těžko říct, jestli je jen tak dobrá, ale nemyslím si, proměnu, která byla naprosto nezbytná, jsem jí nevěřil, ale sem tam se tu objevil i vtip, jemuž se dalo zasmát. Jinak celkem tragické a hlavně místy hodně špatné postavy. ()

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film bych asi nebýt oslavy narozenin své dcery s kamarádkami nikdy nekoukal. Skoro do půlky filmu jsem nadával na to, jak černobílé je ta hlavní postava totálně rozmazlené pubertální holky (naprosté blbky) napsaná. V té druhé jsem pak nevěřícně kroutil hlavou nad tím, jak nevěrohodné je scenáristický pojat ten přerod dotyčné v poměrně normální stvoření. Takže jediné co oceňuji je samotné (vcelku věrohodné) zachycení fenoménu influencerů v prostředí sociálních sítí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)

Reklama

Reklama