Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $97,000▐ podľa nádychu ukážky k filmu som čakal peknú umelosť ale nakoniec ma to neotrávilo tak ako som pôvodne čakal a v pohode som to zniesol, film je taký obraz dnešnej doby mixnutý s dedinským životom, taká modernejšia odozva na Kurvahošigutntag, herecky to bola také ledabolo ale najviac do očí bila dialógovo recitačná Elena Vacvalová /videl v kine: 50%/ ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy z vesnic,to mě vždycky hodně bavilo.Ale film prošpikovanej těma nejprovařenějšíma hercema Primy a Novy,s celkem sympatickou,ale krutě přehrávající,teda hlavně zezačátku ,Annou Kadeřávkovou,jejíž přerod z uřvaný krávy,v holku celkem v pohodě,byl neskutečně násillnej bez jakýhokoliv vývoje v ději.Vtipů tam bylo jak šafránu,děj jako celek o hovně,nebylo to vůbec dobrý.A korunou na tomhle drahokamu je A.Mišík,ten je celken na vopřesdržku.Slabý.20%. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ale ako, ono to nebolo zlé. Pekná blondska príde na dedinu, kde si všetko fotí, natáča, dáva to na net a odmieta sa adaptovať. Samozrejme, časom sa poddá, ale do vtedy je tam pár vtipných momentov, niekoľko hádok a podobne. Mne to prišlo ako celkom podarený počin, či už obsadením ( prečo mala Myslivcová len také šteky?? ) výpravou ( New Holland ) a tou takou dedinskou atmosférou, z ktorej sa síce dalo vyťažiť aj viac. Dejovo to není žiadny zázrak a šablóna jak sviňa, ale zase sa to ani na nič nehrá a nesnaží sa to dostať do inej roviny ako by mal. A je to aj také zrkadlo spoločnosti, no čo si budeme nahovárať. Uvidíme, ako to zaboduje ( a či vôbec) na Levoch. Objektívne by to bolo menej, ale som zaťažený na blondsky a Petra "Saxána" Černocká si u mňa napravila reputáciu. 3 z 5 ()

Goldbeater odpad!

všechny recenze uživatele

Pohádka o tom, kterak čtrnáctiletá princezna žijící mimo realitu je nucena se přestěhovat na vesnici k otci, kterého nikdy neviděla. A pointa je samozřejmě v tom, že mladí se mohou naučit mnohé od starších a naopak i starší od mladších. Princezna si najde prince a naučí se žít na venkově. Zazvoní zvonec a pohádce je konec. Celé je to uřvané, nesnesitelně naivní, trapně nevtipné a herecky tragické (Mišík?!). Nejlepší jsou ty stereotypní postavy - nutno zobrazit typickou českou vesnici tak, že je tam sice každý naprostý vidlák a traktorista (zkrátka pravý opak měšťáků), ale jakmile jde do tuhého, všichni se vzájemně podrží a jsou přátelští. Ha. V průběhu děje samozřejmě dojde i k tomu, že barbie je schopna odrodit malá roztomilá štěňátka (tři, dva, jedna, dojetí) a celé to končí poselstvím mladým dívkám, že mohou být spokojené, milované a populární, hlavně pokud mají krásný zevnějšek i bez make-upu a po ruce nějakého toho manekýna! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pokud se cílilo pouze na současnou generaci náctiletých odkojených Youtubem, tak těžko můžeme někoho peskovat. Prostě dementní statusy a hashtagy všude. To mají děcka rádi. Já mám ale dojem, že zároveň chtěli vyprodávat kina a to už je samozřejmě zhovadilost do nebe volající. Jelikož se stále cítím o deset let mladší, tak jsem si to místy docela užíval a něco mi říká, že pár gangsta sedmáků s iPhonem na prdeli se po projekci nemohlo odlepit od sedačky, protože Anička je fakt kus. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama