Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tenhle film tak zoufale potřebuje dramaturga, který by všechen ten nepořádek, náhody vydávané za děj a nedokonavé postavy dal do pořádku! Jinak ale docela dobrý, na to, že byl Tomáš Svoboda debutant si film na nic nehraje, je relativně vtipný a mužské postavy procházejí určitou sebereflexí, což v těchto "komediálních blbinkách" není tak úplně zvykem. 50%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hodinový manžel je přesně tím typem komedie, kterému bych s radostí dal ty čtyři hvězdičky, jenže to prostě nejde, i když bych přehlížel, co by se dalo. A přitom komedie je to víceméně fajnová. Zasmál jsem se, postavy nemohly být příjemnější, nenudil jsem se. Co u komedie víc chtít. Snad jenom, kdyby neobsahovala scény, u kterých jsem si kolikrát říkal, zdali to tenhle film má vůbec zapotřebí. Aby mi film ve scéně představoval, jak si to David Novotnej rozdává s Čvančarovou a ještě se tvářil, jak je děsně kůl, že něco takového ve filmu má, to mi vážně hlava nebere. Já proti sexuálním scénám nemám vůbec nic, ale tady prostě byly naprosto mimo a ztrapnily jinak vysloveně fajnovou komedii. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tak jsme po delší době zavítali v naší vísce do kina. Předem jsme se podívali na hodnocení, což už samo o sobě nás nalákalo, neboť český film s hodnocením nad 50 % se stává jevem nevídaným. Přivítalo nás více než z poloviny zaplněné kino, což jsme již také dlouho neviděli. Navíc, jednalo se u nás již o čtvrtou reprízu. Film začal, hezky ubíhal a překvapivě rychle skončil. Dobře jsme se při něm bavili, protože po delší době byla u nás natočena komedie, kde se člověk baví, směje a nemusí se vyrovnávat se smrtí některé z důležitých postav (tedy skoro :-). Příběh byl sice trochu roztříštěný do jednotlivých gagů, ale o humor jde především, takže v tom jsme byli spokojení - trochu více, než hlavní hrdinové, pro něž byl závěr filmu maličko trpčí. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodová záležitost, která hlavně díky vtipným dialogům nejednou rozšířila území mé huby ve tváři od ucha k uchu. Docela mě mrzí, že tvůrci do jedné z epizod obalili Davida Novotného do duklistickýho, Davídkovi by určitě víc slušela šála Baníku nebo Slavie. Pokud jde o největší smíchovskou vyvolávačku, tak určitě oprava lanovky, jízda na lanovce, bydlení v bazénu a většina vzájemných dialogů titulních hrdinů. Nevím co všechno umí hodinový manžel, ale jako opravář špatné nálady si poradit dokáže. Je to někde mezi 3 - 4, ale český film to nemá doma lehký a komedie už vůbec ne o řemž se tady brzy jistě přesvědčím, takže není co řešít a nahodím image hodnýho. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Hodinu po návratu z kina, ještě zatepla, dokud nevyprchala nasranost, posílám s rozmyslem namířený kopanec přímo do místa, odkud nejspíš TS vys(r)lal tak pitomý scénář, mezi nic netušící diváky. Přiznám se bez mučení, že chodím na české filmy do kina nerad. Dle mého mínění, jde totiž český film do kytek. Za poslední dekádu vzniklo žalostně málo opravdu dobrých filmů, které jsou laděny do hořkolaskavé komedie, do žánru, který českou kinematografii vždy zdobil. Místo toho se pořád točí hutná dramata, která se zabývají poválečnou historií, nebo opačný extrém...Troškomedie. Schválně si vyfiltrujte tady na CSFD v žebříčku, české komedie za posledních deset let a podivte se, jaká hodnocení mají. Přitom se rok co rok točí kolem 20-ti filmů! Hodinový manžel tento žebříček do červených barev nedostane. Vše dobré(herecké výkony), devalvuje předvídatelný scénář, který je vtipuprostý, zápletkou nedotčený, plný prvoplánovitých scén a tak nevkusně neoriginální, že mě to prostě štve. Ne těch vyhozených 320Kč, ale fakt, že jsem měl bohužel opět pravdu, když jsem se bránil jít na český film do kina. Nechal jsem se zlákat dobře sestříhanou upoutávkou a herci, se kterými je možné natočit skvělé filmy. TS nic takového, jako je aspoň průměrný film, ale neudělal. Jsem moc přísný, vím, ale tento film opět snížil laťku české kinematografie o další stupínek. Protože diváci připravení o soudnost, nejspíš díky stále se zhoršující kvalitě komedií, hodnotí jeho film tak vysoko, že by si jeden mohl pomyslet...těm čechům stačí málo...polský jídlo, čínský hadry, mizerný filmy...které si navíc natáčí sami... . ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • V scéne, keď ide Eva Holubová vyšetriť hodinového manžela, Bolek Polívka si má vyzliecť spodné prádlo. Je však viditeľné, že si ho nevyzliekol, ani neskôr keď ho doktorka vyšetruje. (domco10)
  • Titulnú skladbu filmu "All those places" zložila a nahrala košická skupina Peter Bič Project. (De Large)
  • Téměř celý film se natáčel v Nymburce. Natáčelo se také v Poděbradech a Nízkých Tatrách. (M.B)

Reklama

Reklama