Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Pro většinu lidí průměrný film, ale pro mě něco víc. Hrozně moc mě bavila dvojice Sofia s Reese. Nebýt jich, tak je tento film opravdu jen průměrný. Já se bavila po celou dobu filmu. Nechyběl vtip, dějový spád, trocha romantiky, ani sympatické herecké obsazení. Takže za mě 75%. A určitě se ráda podívám znovu. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Půlnoční běh v babím vydání. Sofía Vergara je nádherná a úžasná komediantka, její akcent žeru stejně jako životní filosofii její postavy. Z Reese nová Goldie Hawn nebude, ale poprala se s tím statečně a roztomile. Ač to procentuální hodnocení (51%) nenaznačuje, je to fajn zábava a záleží jen na tom, jak se k tomu chcete postavit. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Po filmově výborném roku 2014 si Reese odskočila opět ke komediálnímu žánru a vznikla průměrná taškařice pro blíže nespecifikované cílové publikum, kde jedinou kvalitu reprezentuje právě Reese. Sofia Vergara mě totiž celý film iritovala svým nehereckým projevem, což je u jedné ze dvou hlavních postav v buddy movie trochu problém. Nemluvě o tom, že tři úsměvné scény jsou na 90minutový film také poněkud málo. Hot Pursuit nepřekvapil a bohužel se opět ukazuje, že kvalitní a originální komedie začínají být v Hollywoodu tak trochu ohroženým druhem. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný scenár a na akčnú komédiu to obsahuje málo vtipných scén a dialógov (o akcií ani hovoriť nebudem). Dvojica S. Vergara a R. Witherspoon nebolá zlá, ale ani oni to nedokázali zachrániť. PS. Ku podivu, ani pokazené scény, premietané pri záverečných titulkov, neboli najlepšie. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Hot Pursuit" bol z mojej strany vcelku očakávaným filmom. Mám rád Reese Witherspoon a jej minuločné filmy ("The Good Lie" a "Wild") boli veľmi dobrým filmovým zážitkom. Toto mala byť komédia, no zrátal by som na prstoch scénky, kde som sa zasmial. A asi by som ani nepovedal, že som sa smial, skôr som sa len tak uchechtol pri pár scénkách. Najmä asi šoférovanie autobusu bolo vcelku vtipné. Inak ale treba povedať, že je tu veľa divných momentov, kde som nerozumel na čom som sa mal smiať a jediné čo sledujeme sú dve ženy, ktoré sa snažia predstavovať určité stereotypy s veľmi otravnými hlasmi a afektami, ktoré do toho dávali. Myslím si, že film mohol fungovať, no chcelo to trošku prepracovať scénar a inú réžiu. Herci sa snažia tomu niečo dať... občas to funguje, no väčšinou som len sedel v tichosti. A to by sa pri komédii stať nemalo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Film sa mal pôvodne volať Don't Mess With Texas. (m.a.t.o.)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)

Reklama

Reklama