Reklama

Reklama

Mel Gibson se ve filmu Blood Father představuje v roli bývalého člena motocyklového gangu "Hells Angel" Johna Linka, kterého právě propustili z vězení. Svobodu si ale neužije příliš dlouho - jeho 16letá dcera Lydie se dostane do problémů s drogovými dealery poté, co je namočena do krádeže špinavých peněz. Nevinná Lydie si na útěku před nimi neví rady, a tak se rozhodne pro zoufalé řešení - zavolá otcovi, jenž není jen motorkář, ale i bývalý opilec a narkoman. Ti dva se navíc řadu let neviděli a nerozešli se úplně v dobrém. Lydia však pod otcovou ochranou stále vidí svou nejlepší šanci na přežití. Když se tedy John rozhodne udělat po letech první správnou věc i za cenu možného návratu do vězení a své dceři pomoci, krvavá cesta může začít... (Bohemia MP)

(více)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Pekelná jízda s Melem Gibsonem po tolika letech. Přesně takhle bych nazval já tenhle film. Jsem strašně rád, že je Mel zpátky a sakra dobře mu to pasuje. Jenom jednu věc. Prosím Mele už se znova nehol :-D

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Nebylo to celkově špatné, jen bych vytknul mírně otravnou dceru a sicariovo neumětelství ve střelbe. Lepší 3*

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

ja som uz uplne zabudol, ze mal aku ikonku

to vies, ja mam kratku pamät :)

raz som sa stratil aj vo svojom vlastnom muzeu, alebo to bolo v nejakom filme?

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak já je střídám jak ponožky :-) to spíš u vás jsem byl navyklej, takže teď mě napadlo, že si mzss1 co se vrátil k Seagalovi a z toho se mezi tím stal Mechanik zabiják :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

No vidis, pochopil si.

Zvlastne, ze tam nemas ziadneho Bonda.

Alebo si daj aspon jedneho charakterneho herca, aby si ukazal, ze mas vycibreny vkus. :)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Takže tím mi nenápadně říkáš vyhoď ho :-) No počkám jak se bude dál vyvíjet kariéra Sharlta Coopleyho to je velkej kandidát do mojí topky, tak uvidíme.

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak já vím, že ten pořád hraje, ale ne v tom co by mě zajímalo. Až budu dělat další změnu v topce, tak to má nahnutý Chuck Norris, ale nevím no mám noční můry z toho, že když si ho odeberu, tak se Chuck nasere, nasedne na total gym a přijede mě zabít :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Wincotta som ako maly mal aj ja rad, ale ked som si pustil jeho najznamejsie pecky znova, tak som zistil, ze v bitkach je tragicky.

Nedavno som ho videl v jednej epizode serialu Person of Interest. Hral tam skorumpovaneho policajta a nemal ziadnu bitku.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Na druhou stranu používal fakt unikátní bojovou techniku. Já ty jeho bitky neskutečně žral, ale v topce už ho nemám vyklidil místo Melovi :-) stejně jako Jeff Wincott ho uvolnil Adkinsovi, holt musím jít z dobou a nemá smysl mít v topce herce když už netočí. Jediná výjimka je Brandon Lee můj obdiv a respekt k němu sahá až za hrob.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Podla mna Speakman nemal charizmu, aby sa presadil.

Takych sportovcov s ciernym pasom v nejakom bojovom umeni, ktori to skusili vo filme bolo na prelome 80/90 rokov po kokot a len par z nich sa presadilo do kinoligy.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Jeff Speakman. Mají toho se Seagalem dost společného. Jak říkáš bitky založený na rychlých rukách. Raketový start a raketový pád u Speakmana ještě větší i když vlastně jediný jeho film co prorazil v kinech a byl to celkem hit byl Perfect Weapon pak už to s ním šlo do sraček za mě má ještě dva dobrý filmy jinak je spojují i sklony k nadváze i Speakman těžce ztloustnul, ale na rozdíl od Seagala už se aspoň neztrapňuje ve filmech a otevřel si školu kde vyučuje ten svůj karate- kenpo styl. uhodl si máš za 1* :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

To jo kámoš mi našel záznam z nějaký show kde se vyptávají Seagala a povídají mu a JCVD toho uznáváte? a Seagal na to s vážnou tváří : No teď všichni výbuch smíchu jako, že si dělá prdel, ale on to myslel vážně ale v bojovém umění něco dokázal ne? opět vážná odpověď : No postupně se ho zeptali na kupu další herců přes bojová umění tak jsme se dozvěděli, že neuznává nikoho a nikdo by pro něj nebyl soupeř :-) nakonec z něj vypadlo jediný jméno který uznává, ale to asi neuhádneš, ale schválně zkus to nápověda je to céčkovej herec, videohvězda 90 let na filmy s ním jsem tě navedl já a na rozdíl od Seagala jeho kariéra definitivně skončila už před 10 lety páč měl rozum na rozdíl od sádla a nebo o něj už prostě nebyl zájem.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

U Seagala fakt neviem co normalne by som sa ho mal opytat tak, aby to nevyzeralo ako provokacia.

Co som videl nejake dlhsie rozhovory, tak s nim sa hovori dost tazko. On nie je prilis hrdy ani na svoje stare pecky. Jedinou vynimkou je Aliaska v plamenoch vdaka tym ekokecom.

Mam pocit, ze filmy ho vôbec nebavia a nikdy ani skutocne nebavili, takze teraz to ma uz len ako regulerne privyrobenie si na dôchodok. Cakat od neho akukolvek snahu môze len blazon. 

Takisto o bojovych umeniach sa s nim tazko hovori. On si mysli, ze z hercov je asi jediny, kto by dokazal obstat aj v realnej bitke a vsetci ostatni su len nimandi.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Ale urobil by som aspon jeden rozhovor, ktory by ta to stal.

Otyzky typu vase najoblubenejsie cokolvek nikoho nezaujimaju.

domco61

domco61 (hodnocení, recenze)

konečne film, v ktorom hlavny hrdina nie je žiadny bývalí agent protiteroristického komanda, ale obyčajný človek, ktorý bol vo vezení. príjemný a veĺmi pekne spravený film a Gibson ☺

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Lacike

Myslis si, ze by ti dovolili opytat sa otazku ci to bol Gibsonov alkoholizmus a jeho postavy vo filme bol zamer? Alebo ake tazke je najst distributora ked su vsetci zidia proti nemu? Ja si myslim, ze keby si sa toto opytal, uz by si nikdy s nikym rozhovor neurobil :))

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Bejt Seagalem tak nic ze země z radioaktivníma bažinama jakož to pozůstatek Černobylu nic nežeru :-) To určitě nebyla běloruská mrkev to střihač umně zamaskoval, aby to tak vypadalo. A nebyl to vůbec Stevo, ale klon :-)

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak som si ten slavny rozhovor pozrel a pripada mi ako klasicky nezazivny rozhovor PR s novinarom, ktorych je po kokot a nema zmysel ich sledovat.

Akurat ma sklamal Pomo. Pôsobi tam jak nepripraveny clovek, ktory sa o film prilis nezaujima a keby nemal otazky v mobile, tak nema sajnu co by sa mal pytat.

Hlavne otazky najoblubenejsie cokolvek su totalny shit.

Ja keby som sa mal moznost nieco opytat, tak aspon v pripade, ked sa mi film pacil by som dal najavo svoj nazor a nadsenie z filmu a okrem nadsenej pochvaly Gibsona jak fantasicy tam hra by som sa ho napriklad opytal do akej miery bola zamer paralela medzi alkoholismom Gibsona a jeho postavy. 

Z produkcnej oblasti by ma namiesto toho o kolko je lacnejsie natacanie v Mexiku viac zaujimalo ake tazke je najst distributora pre film s Gobsonom v USA.

A keby som dlhsie popremyslal, tak by ma napadli ovela zaujimavejsie otazky ako tie na ktore sa zmohol Pomo.

Ale kto vie, mozno by so mnou uz nikto viac nehovoril a tie hviezdy radsej odpovedaju na nicnehovoriace nudne otazky.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Wacoslav1, m.a.t.o.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Takze Gibson pribral do party aj Diega Lunu /Mexicka Jizda/, ale samotny Luna uz takmer nic nema na konte, len tusim Elysium 

HoneyBunny

HoneyBunny (hodnocení, recenze)

Ondrus

Ty otázky byly docela normální, viz "nejoblíbenější scéna", "proč se točilo v Mexiku", "jak Gibson udržuje kondičku". Problém byl v Gibsonovi a režisérovi, protože oba dva jasně neměli zájem zajímavě odpovídat. Působili na mě jako dva kokoti. Jsem si jistá, že poskytování takových rozhovorů mají v rámci propagace filmu ve smlouvě. Takže si to splnili, ale tím nezájmem a neochotou působili hrozně neprofesionálně. 

Ondrus

Ondrus (hodnocení, recenze)

Sorry, ale ten rozhovor je strašný...oba dva těžký nezájem a i otázky jsou naprosto obyčejné.

na příspěvěk reagoval HoneyBunny

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Uz viem, co mi v tom filme chybalo. Film v ktorom ma dôlezitu ulohu mexicky kartel a ziadneho drsneho mexickeho kapa tam nehra Danny Trejo. Sakra. Na druhej strane, dokaze byt Danny Trejo este skutocne drsny alebo uz je len komicka figurka z Machete?

Reklama

Reklama