Reklama

Reklama

Bílý dům dobyli a teď si teroristé vezmou ještě větší sousto. Na pohřeb britského premiéra se sjedou lídři celého západního světa a díky bezpečnostním manévrům by Londýn v tu chvíli měl být tím nejbezpečnějším místem na zemi. Místo toho se ale stane smrtící pastí. Překvapivé a drtivé útoky za sebou zanechají světové vůdce v pozicích mrtvol, výbuchy šíří zkázu a monumenty anglické metropole jsou v plamenech. Londýn a západní svět se během chvíle ocitnou na kolenou. Hrozivé situaci a budoucnosti v totálním chaosu se znovu postaví Gerard Butler po boku s britským agentem. Záchrana nespočívá v předvídatelných vojenských manévrech, ale v poctivé ruční práci. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ty vole, Milane, je to dětskej film. Ty písničky mají bejt infantilní:)) Nebo sis snad myslel, že tam bude místo opičího songu set největších hitů od Slipknot, aby se děti posraly hrůzou?:))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

tak já s tím počítám, s tím je to dělaný pro mladé diváky, ale to nevíš že v každém je kousek dítěte a u chlapů to platí dvojnásob, však když sem byl malej, tak sem s nimi měl plakát u postele, takže k tomu mám citové pouto 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jo doporučit to můžu určitě. Není to naštěstí ten typ filmu u kterýho děckám září oči a dospělí se koušou nudou. I dabing se docela povedl, snad až na ty písničky zveršovaný do Češtiny. To už mi přišlo lehce infantilní, ale tak nebudu to přehnaně kritizovat je jasný kdo je tady cílovkou.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, vegetol.mp

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

tak co já vim, nicméně číst si to mohl, ale že se ti bude hraná verze líbit a ještě je to od režiséra toho Iron Mana, tak víš jak :) 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Tak to mě překvapuje, v trojku jsem nedoufal, ale naděje, že vystřílej Prahu stále žije :D

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Celosvetove trzby uz prekonali jednotku. 183 mega vs. 161 mega.

V USA trzby klesli o tretinu, ale zvysok sveta prispel dvojnasobne ako minule.

Nevidim dôvod preco by nemohla za 2-3 roky vzniknut trojka.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

Jeste ze jsem za to neplatil a proklouznul bez lístku. A ani zadarmo sem to nedokoukal. Začátek dobrej, akce, ochranky, vtípky. Pak se pokusí Butler hrát a je konec. A to ho mám celkem rad :(

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

prej se to furt mění, mi říkal známej. jednou se plazí, pak vyleze ze stínu a tak. prostě splinter cell :)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , Lacike

Tak ten úplně hlavní co je za tím vším má ve filmu asi jenom 10 minut a během nich opravdu spíš poskakuje před videem. Z Butlerem se utká jeho brácha, kterej hodlá useknout Americkýmu prezidentovi hlavu naživo před celým světem. Samozřejmě, že z pochopitelných důvodů se mu to nepovede. Je fakt, že pořádnej záporák tady trochu chybí, ale ono při tý svižný stopáži na to není moc čas.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ouwen

Související novinky

Tři další Pády s Butlerem v plánu

Tři další Pády s Butlerem v plánu

11.11.2019

Gerard Butler a jeho akční série Pád Bílého domu, Pád Londýna a Angel Has Fallen je v kinech kupodivu držák, který tu s námi očividně ještě pár let zůstane. I přes kolísající kvality jednotlivých… (více)

Po Pádu Londýna padne i Air Force One

Po Pádu Londýna padne i Air Force One

01.11.2016

Tři roky staré akční béčko Pád Bílého domu vydělalo 161 milionů dolarů a jeho letošní pokračování Pád Londýna rovnou 195 milionů dolarů. Co to znamená? Že teroristé nenechají Mikea Banninga na pokoji… (více)

Reklama

Reklama