Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Cold (Steven Seagal), nájemný tajný agent, je stejně tak prohnaný jako nebezpečný. Vstupte do jeho zrádného světa a neodejdete živí. Politická korupce, vraždy a jeden zloduch vedle druhého obklopují záhadný balíček, jenž má Cold doručit z Francie do Německa. Několik velmi nebezpečných lidí stojí o to, aby se předmět nedostal k pravému příjemci, ale brzy pochopí, že hazardují. Cizinec patří mezi thrillery, u kterých sedíte s bušícím srdcem na kraji židle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (109)

zipacna odpad!

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem jen nevěřícně pokyvoval hlavou a přemýšlel nad tím, VO CO GOU? V ději tohoto filmu jsem se ztrácel od začátku až dokonce. A to VO CO GOU mi pořád poletuje hlavou, protože opravdu nechápu, o čem v tomhle filmu šlo, a hlavně proč ho natočili. Za poslední měsíc jsem viděl množství Seagalovo filmů, žádný z nich nebyl ale tak strašně hrozný jako tenhle. I když jsem v hodnocení filmů hrozně tolerantní a vždycky najdu něco co se mi na každém filmu líbí, tady je to obtížné. Děj chaotický a nesmyslný, herci nesympatičtí a nevýrazní, ženská postava se mi taky absolutně nelíbila, lokace se nehodily a Seagal sám vypadal jako kdyby měl deset minut po skončení filmu umřít. Upřímně musím říct, že nevím jak je možné, že se tenhle film vyšplhal na neuvěřitelných 23%. Promiň Stevene, tentokrát jsem si rval vlasy- 5%. ()

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, čím nás to trestáš? Kde se berou prachy na tyto nesmysly? Jdu tam do fronty, vyvalím bulvy jak kapr po operaci plynového měchýře, zašermuju gumovou pistolí zpoza popelnice a musím mít smlouvu v kapse. Děs a hrůza, žvásty, prázdné výrazy, nesmyslné situační zamotance, tohle je na zvláštní katergorii v hodnocení. Shlédl toho zpuchlého Maxe Payna někdo vůbec až do konce? Ne, že by to nebyla prdel sledovat bečku sádla ve zpomaleném záběru a též strašně mě fascinovaly ty jeho velké hadry, co měly zakrývat narůstající porce špeku (super byly zvláště ty jeho popelářské boty), ale připomíná mi to víc Homera Simpsna ve 3D, než utajeného very danger soudruha. Další unikát je postava pomateného agenta zabijáka, co chodí a střílí ze dvou pistolí - jedné devítky, druhé s tlumičem (k čemu tato kombinace jsem nechápal) s cigárem v hubě, druhým v ruce, třetím za uchem a čtvrtým v zadnici, dýmovou clonou kolem sebe (nebyl vidět,ale cítit určitě :-)). Hodnocení -5! ()

Reklama

smrtubohem odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi, ale opravdu velmi nezdařilý film, který si ani hvězdu nezaslouží. Zase samý nudný a předvídatelný přestřelky, Stevenův bojový potenciál opět zůstává nevyužit, což je u něj prakticky jediná použitelná deviza. Hlavní záporák umře a oživne několikrát, ani jsem to už pak napočítal, jak to bylo trapný. Spousta chyb, omylů, nepřesností a asi v tomto filmu najat stejný krejčí, u nějž Steven tak rád šije kožené různý mantly, kabáty, hávy a tlustý bundy, jimiž se snaží zakrýt čím dál komičtěji působící proporce. Posledních deset minut jak Seagal vodí tu přehrávající krávu s dcerkou po Paříži, to byl teda už vrchol ubohosti. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není, ale ani na tři hvězdy to u mě jako standardní akční film nedosáhlo kvůli nekvalitně natočeným akčním scénám. Já chci vidět detailní akci, ne pár zpomalených nastříhaných záběrů, kde je stejně hovno vidět, detailně není vidět žádný Seagalův chvat. Takže to hlavní v jeho filmu je utopený a promrhaný. Seagalovy filmy se pyšnily jeho dokonalou bojovou technikou, dnes je to totálně odbytý, takže pak není divu, že i fanoušci tohoto herce jsou nevrlí při hodnocení. Ale abych dal odpad filmu, na který se jinak dá docela v pohodě dodívat, tak bych musel být zaujatej. A to tu mnoho lidí už z principu k Seagalovi či Van Dammovi je. Odpad dávám sračkám, který jsou fakt utrpení dokoukat. Toto je podřadně natočený film se Seagalem při hodnocení z hlediska natočených bojových scén, ale nezaujatě je to dvojhvězdičkový film, takže pod úroveň standardní běžné akční kvality, z důvodu, které jsem už psal. Stačilo by jen pečlivě točit souboje. ()

zelvicka. odpad!

všechny recenze uživatele

Máte-li chuť se pobavit u špatného filmu, je Cizinec právě volba pro vás! Nemusíte sledovat zápletku (pro děj není důležitá a beztak ji nepochopíte) a jen se pohodlně opřít a vychutnávat prvotřídní masakr bez důvodů. Počet mrtvol je enormní, dokonce tak enormní, že si často řeknete - musel opravdu toho chlapíka zabít? Okomentujte s přáteli demenci, která se na obrazovce odehraje (např. chlapík s tasenými pistolemi prohraje stand-off s chlapíkem, který se objeví zpoza rohu, řekne lakonické "Překvápko!" zvedne metrovou brokovnici a pálí... a to jsme si mysleli, že Greedo je nejneschopnější nájemný vrah v historii). Zkrátka, film vhodný na nějakou chlastací hru (dej si panáka, když je detailní záběr na Segalovy póry - každý si vezměte vlastní lahev!), nebo jen na zlepšení nálady po dlouhém dni v práci, kdy máte chuť všechny pozabíjet. Úplně jako Segal. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Pri scéne na letisku si prezerá Cold (Seagal) fotky svojho otca... V skutočnosti sú to fotky samotného Seagala z mladosti. (Seag)

Reklama

Reklama