Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Cold (Steven Seagal), nájemný tajný agent, je stejně tak prohnaný jako nebezpečný. Vstupte do jeho zrádného světa a neodejdete živí. Politická korupce, vraždy a jeden zloduch vedle druhého obklopují záhadný balíček, jenž má Cold doručit z Francie do Německa. Několik velmi nebezpečných lidí stojí o to, aby se předmět nedostal k pravému příjemci, ale brzy pochopí, že hazardují. Cizinec patří mezi thrillery, u kterých sedíte s bušícím srdcem na kraji židle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (109)

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto snímku má Steven Sádlo problémy už i s přelezením zábradlí, což tvůrci vyřešily pomocí různě zpomalených, nebo naopak zrychlených záběrů, kterými je ostatně "Cizinec" vůbec hojně prošpikován. Demence rozličných nájemných zabijáků - pro novější seagalovky příznačná - zde dosahuje astronomických rozměrů a spolu s naprosto debilním příběhem a ubohou výpravou nedává jiný součet než nejčistší odpad!. ()

cyright 

všechny recenze uživatele

Na úvod chci vyjádřit své rozhořčení nad tím, že oskarová nominační komise pro rok 2003 naprosto přehlédla Stevenův excelentní herecký výkon v tomto filmu a nenominovala jej. Přitom Steven neměl jedinou slabinu, jedná se o klasický procítěný "Art Seagal". Opravdu nechápu! A co se týče filmu, po formální stránce (občas fakt zajímavá kamera, střih, přiléhavá hudba) nelze filmu nic moc vytknout. Ale ten obsah, ty obrázky, které ta kamera snímá, ten příběh, který je vyprávěn, ty dialogy, to je zhůvěřilá blbost, kterou si užijí jen chlapci do 12 roků věku nebo lidé mentálně zaostalí, co věří na ježíška a demokracii. Že film směřuje na toto diváctvo potvrzuje i fakt, že každý akčnější moment je zpomalen, aby jej stihl postřehnout i pomaleji chápající divák. Jinak si totiž nedovedu vysvětlit, proč musí být zpomalen každý výstřel, každý kop, každý pád a výbuch. Kdyby všechny zpomalováky jely běžnou rychlostí, nepřekročí délka filmu ani hodinu. Škoda, bylo by to tak pro všechny lepší. 1* pro to, abych s těmi odpady pro Stevena nebyl stereotyní ;-) ()

Reklama

mustafa 

všechny recenze uživatele

Seagal má pupek. seagal má hodně velkej pupek. A ten hodně velkej pupek musí celý film schovávat pod kožichem (stejně jako v Patriotovi), aby ten hodně velkej pupek nebyl zase tolik vidět. Dřívější Seagalovy filmy nebyly nějaké skvosty, ale člověk byl zvyklý na to, že vyvraždí rodinu teroristů a dá jim pořádně na držku. No v Cizincovi se toho vůbec nedočkáme, jeho tlusté ruce se jaksi o něco snaží, ale je tak třeikrát za celý film a při těch pohybech s tím abnormálním pupkem vypadá celkem směšně. Ono už jméno režiséra Oblowitze neznačí nic dobrého a tušení se naplní, protože film má hodně špatný scénář, jehož dialogy jsou směšné a místy se zdá, že pozorujete trapnou parodii. Herci a grimasy jsou opravdu zoufalí a člověk už jen říká, aby jim to ten pupkatej Seagal konečně natřel vy jste měli od tohoto filmu pokoj... ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Po opravdu slabém Zabijákovi, je tohle alespoň nepatrný vzestup. není však buh ví jaký. Steven tentokrát řádí v Polsku. Dunoir, alá záporák, je docela dobrej týpek. Steven bohužel už nemůže předvést svoje triky. Aspon, že ta kamera neni tak divoká a hrozná jako minule. I když i teď má spoustu much. 35% ()

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, čím nás to trestáš? Kde se berou prachy na tyto nesmysly? Jdu tam do fronty, vyvalím bulvy jak kapr po operaci plynového měchýře, zašermuju gumovou pistolí zpoza popelnice a musím mít smlouvu v kapse. Děs a hrůza, žvásty, prázdné výrazy, nesmyslné situační zamotance, tohle je na zvláštní katergorii v hodnocení. Shlédl toho zpuchlého Maxe Payna někdo vůbec až do konce? Ne, že by to nebyla prdel sledovat bečku sádla ve zpomaleném záběru a též strašně mě fascinovaly ty jeho velké hadry, co měly zakrývat narůstající porce špeku (super byly zvláště ty jeho popelářské boty), ale připomíná mi to víc Homera Simpsna ve 3D, než utajeného very danger soudruha. Další unikát je postava pomateného agenta zabijáka, co chodí a střílí ze dvou pistolí - jedné devítky, druhé s tlumičem (k čemu tato kombinace jsem nechápal) s cigárem v hubě, druhým v ruce, třetím za uchem a čtvrtým v zadnici, dýmovou clonou kolem sebe (nebyl vidět,ale cítit určitě :-)). Hodnocení -5! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Pri scéne na letisku si prezerá Cold (Seagal) fotky svojho otca... V skutočnosti sú to fotky samotného Seagala z mladosti. (Seag)

Reklama

Reklama