Reklama

Reklama

Mariňák 2: Bitevní pole

  • Česko Mariňák 2 (více)
Trailer

Bitvami zocelený desátník Chris Merrimette se staví do čela jednotky, která má za úkol zásobovat odlehlou základnu na hranici Tálibánem ovládaného území. Během cesty skrz nepřátelskou provincii Hilmand je ale jednotka zastavena americkým námořnictvem a dostává nové, důležitější zadání: pomoci afghánské ženě, která je známá svým odporem k Tálibánu, uprchnout ze země. Bez tanků a podpory ze vzduchu se jednotka musí probít napříč válkou zničenou zemí a dovést ženu do bezpečí. V hlavních rolích napínavého a akcí nabitého filmu Mariňák 2 se představují Stephen Lang (Avatar), Esai Morales (Myšlenky zločince), Cole Hauser (Pád Bílého domu) a Bokeem Woodbine (Riddick). (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

RAFT 

všechny recenze uživatele

Sračka jak brno.Fakt nechápu ,že todle je 2 .díl marináka.První díl u mě vítězí jako dosti nejlépe zpracovanej film,tohle pokračování stojí za hovno ,no měli by spíš změnit název .Všichni béčkoví herci co sáhnou po každé kravině a scénáři co jim padne do ruky.No budiž doba je zlá a každý potřebuje vydělat každou korunu.30% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

S Mandesovým Mariňákom to ma akurát tak spoločné uniformy a púšť. Celý film rovnako ako herci, príbeh, postavy, scenár a podobne stojí za prd okrem akcii. Tie jediné sa tu podarili a sú celkom pozeratelné. Inak je to film len o tom, že chlapci s USA prišli konať dobro do krajiny, kde vládnu Alah, Taliban a zakuklenci tvrdou rukou. Tak ako vždy, všetko skončí dobre a aj mŕtvy sú hrdinovia samozrejme. 45% - 2* ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobře natočené i vypadající válečné béčko o jedné rutinní zásobovací misi, která se ošklivě zvrtne v hrdinnou záchranu "naděje pro celý Afghánistán". S Mendesovou jedničkou má společné jenom prostředí, duchem jde o přesný opak, až nepochopení – namísto kritiky prudy a vymývárny zbytečného nasazení dělá dvojka otevřený nábor do správňácké US Army plné obětavých kámošů, ve které stojí za to padnout pro vyšší ideály. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

Malý tím mariňákov je na rutinnej misii, len aby zistili, že musia chrániť dôležitu miestnu ženskú, ktorá cestuje naprieč pravdepodobne jednou z najnebezpečnejších oblasti na svete. Zrátané a podčiarknuté: ak mate radi vojnové filmy, pravdepodobne si ho vychutnáte. Akurát ma polovičný rozpočet a je na ňom vidieť, že putoval rovno na DVD. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film som už dopredu odpísal, už len kvôli neprítomnosti Gyllenhaala. Vedel som že vo filme nieje žiadna postava, ktorá by ťahala celý film a bola to aj pravda. Lenže film prekvapil. Bolo to úplne o niečom inom než jednotka. Tu si už hlavná postava aj vystrelila a celé to bolo ostrejšie, zaujímavá akcia aj celá misia, ale zase chýbal kvalitný príbeh a puto k hlavnej postave. Takže ako samostatný film a ak ste nevideli jednotku, by to nadšencov vojnových filmov v Afganistane mohlo zaujať. Ale prvý diel nasadil latku veľmi vysoko. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa na viacerých miestach v Bulharsku. (MikaelSVK)
  • V úvodní scéně při útoku na základnu je zabit velitel střelou z RPG. V dalším záběru na něj z ptačí perspektivy lze však zřetelně spatřit, že postava stále dýchá. (Topper.H)

Reklama

Reklama