Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (266)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Vynikající obsazení, zábavný námět jak z devadesátých let (od scénáristů Skály), překvapivě chytlavý soundtrack, který naznačuje, že se nenakoupilo v hudební bance, ale pečlivě se vybíralo do kompozice scén a hudebního doprovodu, celkem obstojné efekty a kamera Gonzalese (např. Práskač, Zločinec) s citem pro akci a souboje rovněž ušla . Přesto je to čistokrevné béčko jak vyšité, které nemá šanci zaujmout nikde jinde než na obrazovce Novy za deset let v české premiéře. Proč? Možná to bude tím, že když všechny zmiňované atributy v čele s hereckými legendami svěříte pod patronát režisérovi tří průměrných filmů a jednoho kraťasu, můžete dostat v nejlepším případě opět jen průměrný film. Škoda, potenciál tam všude smrděl, produkce zřejmě dělala maximum, všem to ale nakonec projelo mezi prsty. 55% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hviezdne obsadená... chobotina. Nič ma tu nebavilo, postavy boli vyložene negatívne a záporné, vrátane ústredného kvázi hrdinu v podaní Kevina Costnera, ktorý nemal morálny problém prizabiť chudáka v bistre za to, že si dovolil osloviť ho, že sa predbieha. Samotná zápletka je v zápornom zmysle slova čisté sci-fi a v neposlednom rade pritiahnutá za vlasy a nebavila ma. Občas to má vydarenú scénu alebo dobrý akčný nápad, ale inak rozhodne žiadny zázrak a dosť veľké utrpenie. Ale videl som už podstatne horšie a ešte menej vydarené. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘENESLI MI BILLYHO DO HLAVY. VŠECHNO, CO VĚDĚL, VŠECHNO, CO DĚLAL, MÁM V SOBĚ...“ /// CIA proti anarchistovi, blažícímu po světě bez politiků, bank … (prostě anarchista…). Souboj má bejt atraktivní, takže za agentůru vyráží do boje psychopatickej Kevča, vyzbrojenej kusem mozku (vzpomínkama) Ryana (Reynoldse). Příběh je jednoduchej, tak, aby ho strávila i poslední obyvatelka Babovřesk. Terorista si pomocí výpočetní techniky dělá co chce, takže vodpadá složitý vysvětlování a děj to nejen zjednodušuje, ale hlavně zrychluje. Díky tý prostosti to vlastně nenudí, navíc je servírována i rozumná dávka akce s ucházející pointou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že Kevča nezapomněl na Filipa. 2.) Mám v hlavě tajnýho agenta. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Film, který stálo za to dokoukat do konce, protože mě inspiroval: pod svou hnědou koženou bundu jsem si zakoupil úplně stejnou košili s modrým proužkem, jakou má Costner v poslední scéně. Zpětně mi ale došlo, že ta scéna se vyskytla už na samém začátku. Jo, tři hvězdičky jsou tak akorát a ty proužky mi fakt seknou. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Jak môže niekto zobrať toľko zvučných mien a spráskať takto nezáživný, nudný a maximálne obohraný film? Nemyslím si, že tu nie je žiadna dynamika, no súčasne sa tu stále dejú situácie, ktoré sú mi úplne ukradnuté a veľmi málo zaujímavých momentov z veľmi zaujímavého nápadu. Nemôžem povedať, že by som si film neužil ani trochu, no myslím si, že sa z toho nápadu dalo vyťažiť oveľa viac. Minimálne v rámci príbehu. Lenže sa dostávame do XY klišé, ktoré sme videli už dávno a veľmi mi to pripomína minuloročný film Self/Less. Ďalší film, ktorý podľa mňa podkopali klišé, ale tam sa aspoň diali dostatočne zaujímavé veci na to, aby som ho sledoval do konca v pohode. V prípade "Criminal" je to o dosť ťažšie, pretože postavy sú oveľa menej zaujímavejšie a vieme ako to celé bude postupovať. Chcelo to viac atmosféry, menej klišé a viac akcie a dynamiky. Hodnotenie: C- ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama