Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (266)

Figu 

všechny recenze uživatele

Kevin je pořád dobrej a o to líp, že na starý kolena točí i filmy, který žeru a který vyhledávám. Akčňáky jak bič! Ať už nedávný 3 dny na zabití, tak teď tenhle další sladkej bonbon. Navíc obsazení v podání starejch dobrejch mazáků Oldmana a Lee Jonese je taky plus Criminalu! Možná, že je to místama překombinovaný, možná že diváci čekali i víc, možná to taky není nejchytřejší film, ale každopádně solidně baví! Kevova rozdvojená osobnost za 70% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

"Criminal" je snímka, ktorá spĺňa požiadavky klasického thrilleru. Je síce postavená na prvkoch sci-fi, ale námet pôsobí celkom uveriteľným dojmom. Film nepostráda napätie, akciu, prekvapivé zvraty aj trošku romantiky. Zárukou kvality je sľubné herecké osadenie. Dostal som to, čo som očakával. Som spokojný s poskytnutou zábavou na prijateľnej úrovni. Malo to dobrú myšlienku, ktorá bola vykompenzované úplne normálne natočeným akčňákom, ale aj tak naozaj pekná vecička. Určite sa na to zase niekedy za dlhšiu dobu pozriem. Alebo s niekým, kto to ešte nevidel. Silný scenár už len zdokonalili hereckí matadori, ktorí svojím postavám pridali ten správny náboj. Oddychová akcia sa skvelým Kevinom Costnerom, Gary Oldmanom a Tommy Lee Jonesom. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Hviezdne obsadená... chobotina. Nič ma tu nebavilo, postavy boli vyložene negatívne a záporné, vrátane ústredného kvázi hrdinu v podaní Kevina Costnera, ktorý nemal morálny problém prizabiť chudáka v bistre za to, že si dovolil osloviť ho, že sa predbieha. Samotná zápletka je v zápornom zmysle slova čisté sci-fi a v neposlednom rade pritiahnutá za vlasy a nebavila ma. Občas to má vydarenú scénu alebo dobrý akčný nápad, ale inak rozhodne žiadny zázrak a dosť veľké utrpenie. Ale videl som už podstatne horšie a ešte menej vydarené. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skoro až béčková přenosová hlína, ve které na objednávku CIA implantují vzpomínky a do určité míry i schopnosti špičkového agenta do mozku sociopatické rváče. Ten jim po chvíli pláchne a začne po Londýně tropit neplechu. Je sice pravda, že děj je tak nějak jasně daný a linie s Gal Gadot totálně účelová, ale to vem čert. Akce má říz, celkově má film spád a navíc je tu Ten, který tančil s vlky, jenž ukazuje, že by si zasloužil nějaký ten řetězec vlastních costnerovek. Vůbec casting je věc, na kterou se mohl film spolehnout a člověk se musí chtě nechtě ptát, na co Vromen tu plejádu známých ksichtů nalákal. Slušná práce. 80% ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Kdyby nápad "vzpomínky mrtvoly vsazené do mozku sociopata" zpracoval někdo skromněji, bez přiblbého globálního záporáka a CIA, čistě styl řádícího Costnera používajícího něčí vzpomínky s rozpočtem nedovolujícím zbytečně nudnou drahou akci, věřím, že by byl výsledek lepší. Takhle jen žasnete při pohledu na casting k tak nenápaditému nudnému filmu. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama