Reklama

Reklama

Démon minulosti

  • USA The Disappointments Room
Trailer 1

Architektka Dana Barrowová se spolu se svým manželem Davidem a synem Lucasem stěhuje z New Yorku do severní Kalifornie, kde se rodina má pokusit zotavit po úmrtí několikaměsíční dcery Catherine. Stěhují se do domu rodiny Blackerových, kteří zde jako poslední žili v 19. století a po úmrtí jejich dcery Laury už dům nikdo nekoupil. Dana již od nastěhování začne cítit, že v domě není něco v pořádku a brzy začne vnímat podivné zvuky a obrazy. Rovněž se jí začnou zdát podivné sny o násilném německém ovčákovi. Při procházení domu Dana objeví skrytou místnost, která nebyla uvedena v plánech domu. Za Danou se zamknou dveře a v místnosti se jí opět vyjevují děsivé halucinace. Vysvobodí ji až David. Dana se začne zajímat o historii domu a o to, co se vlastně stalo s rodinou Blackerových. Zjišťuje, že podle pověsti Blackerovi zavírali do tajemné místnosti vlastní postižené děti, které zde týrali. Daniny vize se začnou zhoršovat a vzrůstá také její strach o Lucase. David se vydává vyřídit pracovní záležitosti do New Yorku a Dana zůstává v domě sama s Lucasem a mladým opravářem Benem, který se ji pokusí neúspěšně svést. David se po návratu rozhodne, že Danu rozptýlí pozváním jejich společných přátel. Daniny halucinace jsou však stále horší, představuje si Benovu vraždu soudcem Blackerem a návštěvu přátel promění v hysterickou scénu... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (56)

tron 

všechny recenze uživatele

Ja som spokojný. Čítal som množstvo zlých recenzií, takže ma prekvapilo, že je to dobré. Jasné, scenár nie je na Oscara, ale inak pohodová výprava pekného domu na vidieku, pohodoví herci a skvelý nápad s „utajovanými izbami“, čo je úplne „skurvene-mind-fuck“ nápad a chcel by som si o ňom pozrieť dokumentárny film alebo aspoň prečítať hororovú knihu. A fór týždňa? Až na druhý deň po dopozeraní som zistil, že to nebola Naomi Watts, ale Kate Beckinsale. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá rodina sa presťahuje do opusteného sídla vzdialeného od mestského ruchu. Keďže je ich nové sídlo zanedbané, plánujú ho kompletne prerobiť. Matka Dana (Kate Beckinsale) nájde v podkroví zvláštnu izbu, ktorá je prázdna, dá sa zamykať len zvonku a jediné okno sa taktiež nedá otvoriť. Po tomto objave však začína mať pocit, že v dome sa odohráva niečo zvláštne. A to niečo má pôvod v nepríjemnej a temnej histórii domu, do ktorého sa práve nasťahovali. - The Disappointments Room bol pre mňa očakávaným návratom D.J. Carusa k hororu, ale už len to, že o hororoch dopredu nič nezisťujem dopredu a vedel som, že v zahraničí išlo o obrovský prepadák, mi pokazilo všetko nadšenie. Nejde o zle natočený horor, pretože technicky aj herecky to bolo zvládnuté slušne, ale ten scenár je tak neskutočne predvídatelný a ohraný, že sa tomu dá ťažko uveriť. A to každý, kto číta moje komentáre vie, že moja schopnosť predvídať dej u hororov je úplne minimálna. Tvorcovia sa snažili aj o nejaké prekvapenia, ako napríklad scéna so synom a jeho novým kamarátom, ale každému musí byť už od začiatku úplne jasné, kam to celé smeruje. Je to škoda, pretože rozpočet 15 miliónov sa u hororu len tak nevidí. A to, že môj oblúbenec Lucas Till nedostal vela priestoru, ma ani tak velmi nemrzí, pretože ani on by toto dielo nezachránil. Režisérov ďalší hororový projekt o mužovi, ktorý dostane šancu prežiť najhorší deň svojho života ešte raz, znie velmi nádejne, ale s výsledkom tohto hororu som rather disappointed. + herec z Fear Clinic, Kristy, Wolves a The Curse of Downers Grove + herec z Final Destination 2 a 11-11-11 ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se chvilku bál, aby sem se taky na hodinu a půl neocitl v The Disappointments Room, s tím, že film bude totální kravina, a nakonec si můžu oddychnout. Sice je to skrz naskrz průměrná duchařina, co láká hlavně obsazením Kate, ale rozhodně to není film u kterýho by člověk trpěl nudou. Dějově sice průhledné jako sklo a překvápko skutečně nehrozí ani náhodou, jako večerní jednohubka, ale v pohodě koukatelné a starej páprda jako hlavní padouch byl dost slizkej na to, aby k němu člověk cítil nějakou tu dávku nenávisti. Každopádně se z toho dalo vytřískat mnohem více a extra vtáhnutí do děje moc nehrozí, škoda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No z počátku jsem si říkal, že to tak hrozné být nemůže, když na to Kate Beckinsale kývla, ale to jsem se zase jednou spletl. Caruso tu nabízí tu nejklišovitější duchařskou historku se strašidelným domem a ani se nesnaží jí něčím opepřit. Bubáci mají nulový efekt, atmosféra neexistuje a aby toho nebylo málo, tak Kate je, až na výjimky, totálně na pěst. Těch 10% je jen za to, že jsem vydržel až do konce. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný horor, kde jak príbeh tak aj samotná výprava by potrebovali oveľa slušnejší upgrade. Úspech filmu však neviselo na K. Beckinsale, ktorý odviedla dobrý výkon. P.S.: Len mi tie blonďavé vlasy nesedia (môj osobný názor). Hnedé vlasy jej sedia oveľa lepšie. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama