Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sidney a Dre se znají od dětství. Vždycky měli rádi muziku, hlavně hip-hop, a byli si tak blízcí, že se všichni divili, proč spolu vlastně nezačali chodit. Po dvaceti letech je Dre majitelem úspěšné gramofonové firmy a Sidney uznávaná novinářka, která píše do prestižního hudebního magazínu. Právě přechází z Los Angeles do New Yorku a tam se znovu setkává s kamarádem z dětství. Ten však má před svatbou s právničkou Reese a Sidney, i když také není sama, si položí otázku, kdo je opravdovou láskou jejího života a zda jí neproklouzne mezi prsty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Charlinka 

všechny recenze uživatele

Myslím, že filmy by se měly koukat snad jen v originále. Film dostane často úplně jiný rozměr když se předabuje. Někdy je to dobře (jako v případě Fantomase) ale většinou se film stává s dabingem horší. S tímto filmem to je evidentně podobně. Zkoukla jsem ho v originále a možná že čtyři hvězdičky jsou moc, ale zkrátka tři mi přišly málo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// +příjemný romantický příběh, dobré postavy -trošičku rozvleklé a pomalé, malí prostor je věnován hudbě i když se to na první pohled tváří jako film o hudbě/// Asi nenadchne, ale snad ani neurazí. Je to takový čistý průměr, který mě však upoutal a dal se sledovat./// Celkem 60%/// ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nečekala, že to bude tak hodně dobrý. Mile mě to překvapilo a chvílema to bylo i na čtyři hvězdičky, ale nakonec dám jen hodně povedený tři. Námět mi trochu připomínal film Jak ukrást nevěstu, ale bylo to celý akorát opačně. I když je to celkem ohraný námět, tak mě se pořád líbí. A hudba byla taky hodně zajímavá, i když hip hop moc nemusím. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudna cernosska komedia, kde jedinou znamou bola Queen Latifah, cele je to naviac este presytene US stylom humoru, a ten je veru Europe zas poriadne vzdialeny : 50 % ()

pufina 

všechny recenze uživatele

A kdy Vy jste si zamilovali hip-hop? ..příliš lacině podané, nudné a ti nevýrazní herci tomu nedodávají šmrnc. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film je o dvoch priateľoch na celý život (Taye Diggs a Sanaa Lathan), ktorí sa do seba navzájom šialene zamilujú, aj keď sa Diggs chystá oženiť s Nicole Ari Parkerovou. 5/10 ()

TO 

všechny recenze uživatele

Převážně jen nudné žvatlání o hip-hopu, jinak o holce co se nemůže rozhodnout mezi dvěma chlápkama a chlápek se zas nemůže rozhodnout mezi dvěma ženama.....nuda ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Film je vcelku vtipný, hudba výtečná a to hiphop není úplně můj styl. Bavil jsem se tudíž skvěle Hrají zde Queen Latifah a hlavně Taye Diggs, kterého jsem viděl poprvé ve svém oblíbeném muzikálu Bohémové. ()

hynn3k 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho hip-hopu tak se k tomu asi ani nedostanu. Průměrná romantická komedie s předvídatelným dějem už od začátku. Ukazuje trend rapujících basketbalistů a rádoby muzikantů :) ()

Prix7 

všechny recenze uživatele

Zakázal by som belochom dabovať černochov, znie to otrasne. Škoda že som tento film pozeral s dabingom, možno by som dal aj 3*. Mos Def je podľa mňa jeden z lepších černošských hercov. ()

Panther49 

všechny recenze uživatele

Když v úvodu promlouví Talib Kweli, Common nebo Black Thought, je rozhodnuto. Ok, je to romanťárna, ale téma je super, Mos Def hraje skvěle, parádní soundtrack, jestli máš rád hip-hop, tohle je film pro tebe. V opačnym případě si to vůbec nepouštěj. ()

Monyfik 

všechny recenze uživatele

opravdu velice "komediální" film a toho Hip Hopu je jak šafránu, hlavně že jsou ve filmu zvučná jména z oblasti tohoto hudebního stylu:((( Zbytečná ztráta času. ()

Bow-Z 

všechny recenze uživatele

Komedie průměrná, docela nedotažená. Nefungovalo to jako romantika ani jako černošská komedie. Chtělo se to zavděčit všem a nezavděčilo se to nikomu. Musim ale uznat, že hip-hopový dalmatini mě dostali :D ()

Reklama

Reklama