Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. díl:
Žebříček třiceti největších česko-slovenských hitů posledních třech desetiletí. Na písničky a tehdejší dobu zavzpomínají Marta Jandová, Martin Dejdar, Leoš Mareš a Maroš Kramár s moderátorkou Adélou Banášovou. Své největší hity zazpívají naživo Karel Gott, Helena Vondráčková, Lucie Bílá, Václav Neckář a další.

2. díl: Party hity
Největší silvestrovská párty s 40 největšími světovými a česko-slovenskými párty hity. O zábavu se postará čtveřice herců a komiků Maroš Kramár, Andrej Bičan, Tomáš Matonoha a Milan Šteindler s moderátorkou Adelou Banášovou. (TV Nova)

(více)

Recenze (72)

eSakk odpad!

všechny recenze uživatele

Největší sračka za dlouhou dobu. Už sem si myslel, že větší hovna ta týhle stanici prostě vysílat nelze, ale po tomhle ultrahovnu měním názor. Tv Nova má nekonečnou zásobu sraček!!!!! Humor na levelu dítěte a místo toho, aby tam tu písničku nechali zahrát, tak do toho melou nezajímávý sračky, který nikoho nezajímaj. Ještě, že na televizi nekoukám a viděl jsem to omylem na oslavě.... ()

sahier odpad!

všechny recenze uživatele

Preboha , i keď sa pri všetkom úsilí vyhýbam program vysielaným na Markíze ,Joj a podobne ladených akože tv, stane sa občas čo sa nemá stať....to sa stalo i pri vzhliadnutí ( omylom prepnutom) tohto " diela" -najviac ma dostala relácia a fantázia o tom či je SK rocková krajina . To snáď mohol skonštatovať len ktosi po podaní psychotronných látok. SK by som nazvala najslušnejšie odpadovým kanálom všetkých popových sračiek aké tento svet uzrel. Okolo rocku chodil ktosi občas akoby omylom -aj to toho najmäkšieho a najsladšieho aký som kedy počula. Fantázia , že o tom filozovali taký čo síce dnes sú tu velmi populárnymi ,ja ich väčšinu ani neregistrujem ,ale veľa toho nepočuli ,alebo si zapchali pri rocku uši ,alebo nechcú skutočne nazvať pravým menom Limonádového Joa v podaní music na SK. ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Herr Gott, že já onu třešničku nepředjímal, mohl jsem si ušetřit s reklamami skor tříhodinový hudební pořad bez zpěvu, vtipu, čehokoliv nosného; omluvte mne, ale kurva proč jsem takový ocas, že nedokážu rande-vous s naší nejsledovanější komerční televizi důstojně ukončit, dát vále něčemu, co je užitečný, jako sáňky v létě a příjemný, jako trn v patě? Hvězdička z milosti, přeci jen jsou formáty TV Nova stále lepší než drát v oku, avšak vsadím, že s takovou to nebude trvati dlouho a trend se obrátí; zvěte furt Kramáry, Mareše a jim podobné a půjde to samo. ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

2 hodiny 45 minut na Nově ? = 6-10 9 minutových reklam a ve zbytku naprosto impotentní pseudozábava v níž Dejdar spí, Mareš trapčí, Jandová je pod vlivem a Maroš asi hledal na Nově Kořena jenž se mu ztratil při nějakém zázraku přírody. Všechno toto obaleno výběrem prý největších hitů posledních třiceti let (některé beru, ale ostatní jsou největší jenom proto, že tam musíme mít Bílou, Karla či Helenu ) který sestavila jakási slovenská chodící encyklopedie. No a mašličku tomu všemu dává to, co dnes bylo napsáno na idnes, že Lady Karneval(1968) opravdu do výběru posledních třiceti let nepatří! Takže opět děkujeme Nově za poučení a zase s nějakou Chart show brzo naneshledanou... ()

patmull 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 hvězdičky. Ne snad za kvalitu pořadu, ale za to že se tady kvůli němu šíří nějaká osvěta, co se týče populární hudby. Slovo dostalo sice spoustu lidí, kteří tomu očividně vůbec nerozumí, někteří mají ale co říct (Drtinová atd...). Lidi se alespoň dozví, jak se jmenují originály písní, co všechno je u nás přezpíváno, co je to cover a jak funguje a spoustu dalších banalit, které český národ plný hudebních neandrtalců odkojený na Michalu Davidovi nezná. Taková základní školka populární hudby. Rozhodně lepší než Tvoje tvář má známy hlas, kde se przní klasiky jako na běžícím pásu. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama