Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (151)

Honzimir67 

všechny recenze uživatele

6,9/10 - Tuto gentlemanskou parádu si nelze vychutnat jinak, než v obleku se sladkým popcornem v ruce. Ano, je pravda, že v kině jsem si užíval spíše tu atmosféru nebo zážitek, než film či dokonce ten popcorn, a celou hitparádu jsem bral s OBROVSKOU nadsázkou. Přesto jsem tento filmeček pro opravdové muže čekal horší, takže za mě to rozhodně nebylo zklamání. Toto mistrovské dílo vskutku excelentně vyplňuje dějovou linku a také se zde můžete dočkat některých legendárních postav z dávných dílů "Já padouch". Jediné, co bylo nudné a hlavně velice zvláštně zplácané, byl konec, ale s nějakou tou šíleností jsme se u mimoňů smířili i předtím. Za mě je to skvělá příležitost vychutnat si film jinak než ostatní výtvory, ale jen dokud je v kinech. (Jo a doufám, že tomuto filmu zůstane těch 69%, přestože si to dost pravděpodobně nezaslouží...) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

2 roky čakania kvôli pandémii sú za nami a "Minions: The Rise Of Gru" sa konečne dostalo do kín, aby sme si to všetci mohli pozrieť? Stálo to za to? Podľa mňa áno. Je síce pravda, že môj najobľúbenejší projekt od Illumination je séria "Sing", ale mám rozhodne rád aj "Despicable Mesériu. Pravdou ale je, že prvý film "Minionsma veľmi nenadchol. Málo dobrej komédie, prišlo mi to miestami trápne a hlavne to neprinášalo zloducha, ktorého by som chcel sledovať. Vo výsledku pre mňa málo zaujímavý film, ktorého sledovanie som celkom aj ľutoval. No na druhú stranu som bol zvedavý či príchod nášho obľúbeného zloducha Grua veci vylepší. A pravdou je, že áno. Komédia je lepšia, akcia je lepšia, príbeh je podľa mňa zaujímavejší a hlavne vidím konečne aj postavu, ktorá mi počas predošlých filmov priniesla veľkú dávku zábavy no rovnako aj srdca. Bez Grua to nefungovalo. S ním je to oveľa lepšie. Zloduchovia v tomto filme sú podľa mňa tiež zaujímavejší. Minimálne svojimi schopnosťami. Nemáme možno dosť času na to, aby sme ich spoznali, ale viem si predstaviť, že by mohli dostať niekedy svoj seriál alebo vlastný film "Vicious 6", aby sme mali možnosť o nich vedieť viac. Čo sa animácií týka, Illumination tu ponúka tak trošku svoj štandard. Vo finále je pár solídnych efektov, ale nič čo by som už inde nevidel. Každopádne platí, že na tomto filme som sa úprimne pobavil oveľa viac než naposledy. Dokonca aj viac ako na "Despicable Me 3". Takže v tomto smere som rád, že Gru je späť a dal tomuto filmu presne to, čo mu minule chýbalo. Hodnotenie: B ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Evidentně nejsem cílovka a ti žlutí cosi mě vlastně a priori tak nějak popuzují. Jistě by se našel idioblb moralista, který by po tomto sdělení začal pindat, že proč se na to tedy dívám a hodnotím. Inu, člověk dělá některé věci, protože k tomu má své důvody. Mým dvěma důvodům se to docela líbilo, takže je moje hodnocení lehce nad průměrem, ale i tak z celkového zážitku dne - ten bramborový salát před filmem byl lepší než ten flim. ()

OJan 

všechny recenze uživatele

V první řadě je dvojka Mimoňů úplně jiná než jednička. Je to více barevné, je to více fantasy, bohužel ubylo vtipných scén a záporáci jsou slabí. Ale abych filmu zcela nekřivdil tak mě pobavila úvodní znělka, která vtipně odkazovala na úvodní znělky ze série Jamese Bonda a taky potěšilo to, že si autoři skvěle pohráli s tím, že Mimoni jsou prequelem série Já, padouch a některé věci v tomto snímku dobře doplňují dějovou linii již zmiňované série Já, padouch. Dával bych tedy čtyři hvězdy, kdyby dojem z filmu nezkazil ten přehnaně fantasy závěr. |55%| ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tých žltých mám rád asi ako žlté z ucha, ale mám pochopenie pre tých, ktorých bavia. A dokonca stále bavia. Lebo ich sláva mi už príde taká zašlá. Mimoni z roku 2022 sú už také priemerní, bez toho, že by niečím prekvapili. Nezapôsobili príbehom a hoci deti bude baviť, aj u tých sa v prvej polovici môže prejaviť nuda. A po filme si môžete povedať, celkom fajn, ale niekde som to už videl. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Wild Knuckles vícekrát nazve Grua „Belmondo“ podle stejnojmenného herce. (Zix.)
  • Gru sa dostane na film Čeľusti. Vidíme to podľa plagátu. Film mal premiéru v roku 1975. (giaruj)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama