Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (CinemArt)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (150)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

spíš než plnohodnotná Mimoní dvojka je tohle Já Padouch 4, popřípadě to můžeme brát jako prequel k jedničce a to je jedině dobře, jelikož už první Mimoni ukázali, že sami dobrý animák neutáhnou stejně jako mnohé další zábavné vedlejší figurky. V tomhle případě nicméně všechno funguje tak jak jsme od téhle série zvyklí a když nejde o nejlepší díl, pořád je to víc než solidní zábava, kterou si užije celá rodina...65% ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Pekný úlet, kde sa strieda jeden vtipný moment za druhým, ale aj tak tomu stále niečo chýba... Áno, s mimoňmi je to bláznivé (ako vždy), ale v tomto prípade mi celý príbeh príde na môj vkus až príliš bláznivý. Prečo? Celé sa to vlastne točí okolo jedného kameňa, ktorý spôsobil taký hlúpy záver, že som až gúľal očami a nemohol som uveriť, čo pozerám (aby ste pochopili, to, o čom tu píšem, asi si najskôr budete musieť tento film pozrieť). Celý čas som si bol istý hodnotením aspoň 4*, ale práve ten záver ma presvedčil o opaku. Ale, v konečnom dôsledku som sa príjemne pobavil, potešilo ma aj niekoľko odkazov na Ja, zloducha a myslím si, že v tomto prípade sa určite jedná o vydarenejší animák, ako bola prvá časť z roku 2015. Aby som to zhrnul, ak potrebujete na chvíľu vypnúť a chcete si pozrieť nejakú neškodnú oddychovku, Mimoni 2 budú pre vás tá pravá voľba. Za mňa 6,5/10. ()

Reklama

Stejšn

všechny recenze uživatele

Děti v kině se bohužel smály jen čtyřikrát - dvakrát když se na plátně ukázal holý zadek, dvakrát když si někdo prdnul. Nejslabší díl série, dobře to ve svém komentáři vystihl drsny_hery. Mě jako dospělého navíc otravovalo podbízení čínskému publiku, včetně absolutně nudné a zbytečné pasáže s kung-fu. Pro mě to nemá náboj, ale nejsem cílovka, tak nehodnotím. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla prostě nuda. Je to sice krátké, ale poměrně prázdné. Vtipů je skutečně naprosté minimum, i krátké skeče mimoňů, které v prvním díle alespoň trochu táhly, jsou dost slabé. V podstatě jediná věc, která mě hodně bavila, byla hudba a Amerika sedmdesátých let. Auta, hipíci a afra, to musím ocenit. Jinak ale to spadá to kategorie " milá nuda". ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Mimoni si u mě konečně napravili reputaci. Po těžce průměrné jedničce a nepříliš povedeném Já, padouch 3 tady konečně máme nabušenou svižnou jízdu plnou všemožných šíleností a vtipných scén, není zde žádný prostor pro nudu, snímek nemá žádné hluché místo, vše se hrne takovou rychlostí, až mi ve finále bylo líto, že už je konec. Moc mě nadchly narážky a odkazy na 70. léta, ty jsou fakt výborné, dobové zasazení se povedlo moc pěkně využít. Příběhově se tak trochu sází na jistotu, snímek tím pádem v ničem nijak zásadně nepřekvapí, nicméně nic takového jsem od filmu ani nečekal, takže v tomto ohledu nemohu mluvit o žádném velkém zklamání. Tak nějak jsem dostal to, co jsem očekával, nebo spíš v co jsem doufal. Kvalitativně se pohybujeme někde na úrovni Já, padouch 2. Perfektně odvedená práce, luxusně jsem se pobavil. Mimoni 2 mile překvapili, jen tak dál. Viděno v kině 1.7.2022. 8/10. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Film obsahuje krátkou mezititulkovou filmovou scénu. (OJan)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama