Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 1

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (198)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Louisianské white trash duo, co má dohromady 5 zubů a jednu červenou kšiltovku, evidentně netuší, že se nemá vstupovat mezi Mámu Nazgûla a jeho kudrnatou kořist! Hale Berry, kterou tvůrci přepínají ovladačem do pozic vyděšená a nasraná a k tomu ji vybavili samomluvou, abychom s jistotou pochopili, co si zrovna myslí, se opravdu snaží. Dokonce se během té náročné honičky párkrát staví v autoklempířství, nenápadně odmontuje vystřelené airbagy či udělá kus práce za opravdové detektivy Harta s Cohlem! Prostě ten typ mámy, co zastaví holýma rukama odbržděný náklaďák. A Prieto, bezradně civící do scénáře, jí do toho hází vidle.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Halle Berry si už podobnou pozici před časem vyzkoušela (Tísňová linka) a vůbec to nedopadlo zle. Teď se nás nejprve pokouší rozněžnit domácím videem se svým synkem, následně coby servírka ukáže, jak neumí nosit talíře, aby se právě s šestiletým potomkem vydala do městského parku. A brzy si zkusí sprint vedle rozjetého auta, ve kterém kluka unášejí. A zápletka je tady. Navíc na vysoké měsíční výdaje kdysi oscarové star je potřeba vydělávat. Takže vyzkoušíme několik zoufalých/naštvaných grimas před zrcadlem a jdeme na to. Brzy z ní bude hrdinka v nezničitelném tanku na čtyřech kolách, protože tady jde o organizovanou skupinu unášející malé caparty. Je to jednoduché, místy napínavé, slušné tempo i své momenty to má, navíc nejdeme na Shakespearea, takže tenhle lehký nadprůměr uspokojí. Na lepší tři hvězdy.. ()

Reklama

radeckator 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdičku dávám za statečnost sobě, že jsem to vydržel do konce a ne za odvahu hlavní hrdinky. Slaboučký scénář s hloupě napsanými postavami a hlavně šílenými dialogy (nejhorší, když si Halle Berry sama povídá v autě), ale hlavně tak absolutně vše nepravděpodobný a nemožný, že každé průměrné filmové béčko musí být naštvaný, protože toto je v jasný béčko béčka. Hlava mě nebere, že tak zkušená a úspěšná herečka jako Halle Berry se nechá přesvědčit k práci na tak mizerným projektu, i když to muselo být zjevné hned po prvním přečtení scénáře. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Neměli jste mi brát moje dítě!!!“ Zoufalá a hlavně kurevsky nasraná Halle Berry se rozhodne zachránit svého uneseného syna za každou cenu, ze spárů vidlácké dvojice, která se opravdu hledala, až se našla. Mělo to celkem slušnou atmosféru po většinu filmu – je tu i několik dost přehnaných momentů, ale nad těmi jsem tentokrát dokázal mávnout rukou. Je to moje oblíbená herečka, honičky, bouračky i finální sejmutí únosců – to vše bylo celkem pěkně natočené. Průměrný thriller/drama, ale určitě se na něj podívat dá. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bez vypnutého mozku to nejde, protože se tu na sebe vrší hovadina na hovadinu a Halí Belí se místy chová jako neskutečná kráva. No ale na druhou stranu pokud se zadaří potlačit jakékoliv náznaky přemýšlení, vyklube se z toho celkem zábavná jednohubka, která si to díky zvolenému konceptu frčí nepolevujícím tempem, které dává člověku zapomenout, že sleduje do nebe volající blbost. 55% ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)
  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama