Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 1

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (198)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $30,656,399Tržby Celosvetovo $33,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Možne nie úplne originálne, Halle Berry už mala podobnú vyhrotenú motiváciu v Tiesňovej linke ale dobre, je to zručne zrežírované, má to slušnú dávku napätia, zápalu, stále sa niečo deje. Samozrejme že záver je taký klasický heroický, čo už ale na ten priemer si to vystačí. /60%/ ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

K čemu to je, že to je svižné a utíká to, když si logika utekla ke stánku na párek. To že není Halle Berry už dávno herečka která se dá brát vážně ví asi každej, má teď problém zahrát i běh aniž byste se neposrali smíchy. Když jí dojde benzín a ona v těch negerskejch nasrávačkách začne podivně máchat rukama a rozběhne se proti kameře, málem sem umřel smíchy. Začátek ještě trochu ušel, ale jakmile únosce vyleze z auta a ona dá zpátečku místo toho, aby toho dementního vidláka přejela, začalo se mi chtít zvracet. Mohlo bejt po filmu asi po 15. minutách a já se mohl těch zbývajících 70 minut věnovat něčemu užitečnějšímu, třeba onanování. Únosci kteří mají za sebou evidentně stovky únosů (což nám je podáno na konci asi 20. vteřinovým proslovem několika reportérů a působí to ještě víc směšně než předchozí film) jsou totálně vypatlaný, ale mají kliku, matka v autě je ještě vymaštěnější. Mohl to být slušný thriller, ale podrazil si nohy a zlomil vas tím, že dovolil všem postavám chovat se neskutečně kreténsky, ale neskutečně. Některým režisérům není rady ani pomoci a měli by se nadále věnovat jen točení videoklipů Justina Bíbra.30%. ()

Reklama

radeckator 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdičku dávám za statečnost sobě, že jsem to vydržel do konce a ne za odvahu hlavní hrdinky. Slaboučký scénář s hloupě napsanými postavami a hlavně šílenými dialogy (nejhorší, když si Halle Berry sama povídá v autě), ale hlavně tak absolutně vše nepravděpodobný a nemožný, že každé průměrné filmové béčko musí být naštvaný, protože toto je v jasný béčko béčka. Hlava mě nebere, že tak zkušená a úspěšná herečka jako Halle Berry se nechá přesvědčit k práci na tak mizerným projektu, i když to muselo být zjevné hned po prvním přečtení scénáře. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Vyděračský film. Ani mi tak nevadilo, že hispánka má malého, rozkošného a miloučkého černouška (tak nějak mi přišlo rozumnější, kdyby to dítě unesl její bývalý manžel, ale ne, ten tam nehraje roli, takže ani nevíme, jestli je manžel černoch). Jako spíš to, že Halle Berry je už od úvodu prezentovaná jako super cool máma a servírka, která dokonce sama zvládá každodenní (a jistě nijak inscenovaný) frmol v jakémsi bistru, a dokonce umí zběsile točit volantem, cenit krásně vybělené zuby a křičet Bože, Bože! co pár sekund. A samozřejmě, když známe název filmu, není vůbec od věci samotný úvod protahovat, aby k únosu došlo až po dvaceti minutách filmu. Inu, a pak následuje spousta náhod a nelogických jednání (třeba v té frontě aut krátce po únosu by jí určitě nikdo nepomohl, Američani jsou asi děsní hajzlové; nebo mlátím lopatou do okapu a pak ostatním řeknu, že musejí být potichu, aby je nebylo slyšet), protože je to hrdinka, kapišto? Skvěle to popsal v komentáři Lukoboss. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|75%| Náhodou mi to přišlo dost zábavné, nenudil jsem se. Zkritizovat se jedině dá tak trochu hloupoučké pojetí filmu + závěr byl už dost přemrštěný, napětí ubylo apod. Ale furt se nejedná o nějak výrazné zápory. Ty 4* dávám zaslouženě. První 2/3 snímku jsou relativně napínavé. Naháněčky jsou intenzivní, sice ne tak zručně natočeny, ale stále super. Halle Berry je v pohodě, svojí roli si užívá, stejně jako malý chlapec či ti dva únosci. Ta tlustá svině se povedla, byla mi nepříjemná, přál jsem jí hnusnou smrt a taky, že se stalo – byla utopena!!!!! ;) Nicméně, až tak hloupý film jak tu někteří píší, to není, na hranici snesitelnosti to rozhodně je. Dějově to není nic nového a nápaditého, ale já se bavil od začátku do konce a to se počítá. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama