Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (CinemArt)

(více)

Recenze (271)

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Původně jsme mysleli, že se jedná o vánoční komedií, ale po několika minutách jsme zjistili, že vánoční je až dvojka :)) No nevadí... Daddy's Home je ničím nevybočující el stupído americká šílenost (a to doslova!) o typických rodinných kravinách. Navíc Ferrella z celého srdce nesnášíme a i v tomto filmu jsme tedy "fandili" Wahlbergovi, který sice taky nic moc (inu - rodinná komedie nepatří mezi jeho žánry:), ale roli borce si střihl opravdu docela dobře. Takže co se týče kvalit a počtu námi udělených hvězd, hodnocení by kolísalo kdesi okolo nejlepší známky ve škole - akorát ve zdejších hodnotících jednotkách :D Má to ALE jeden HÁČEK! Ty všechny kraviny a totálně stupidní scény jsou převedeny tak (blbě), že se prostě chtě nechtě musíme smíchy popadat za břicho! ..... :-D 60% ()

subic 

všechny recenze uživatele

Dvojice Will Ferrell a Mark Wahlberg, za mě dobrý. Akorát čekal jsem to ještě víc vtipnější a hustější, tak jako je třeba Méďa. 6/10 ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, ale o to potešiteľnejšia komédia s dobre vytipovaným obsadením. Hoci komédie s Willom Ferrelom mi nie vždy sadnú, v tomto prípade je jeho rola vcelku znesiteľná, a vhodne kombinovaná s výstupmi Marka Wahlberga. Jednotlivé skeče či gagy sú dobre napísané a je potešujúce, že sa tu neskĺzava k nejakému typicky americkému fekálnemu humoru. Nie je to niečo nezabudnuteľné, ale pobaviť ma to dokázalo. 60%. ()

BradleyT 

všechny recenze uživatele

Umi ten Will Ferrell hrat take neco jinyho nez troubu, ktery ztropi nekde povyk (v kazdem filmu prakticky ten samej)? Tak aspon ze to ma jakz takz dej a slusny spad.. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Farrel a Wahlberg se totálně našli, jako dva naprostý kontrasty "taťkovství". Většina scén je jim udělaná přímo na tělo a moc jim to, v jakkoliv přeneseným slova smyslu, sekne. "Moviemakeři" dokázali vytřískat z některých situací maximum a evidentně s nebáli, že jim to občas nevyjde. Na druhou stranu vedle občasnejch přešlapů je tady tolik povedenejch situací, že se to v tom docela bleskovým tempu s přehledem ztratí. Až na ty přešlapy tohle jelo na plný pecky. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Willa Ferrella mám rád a tak jsem si řekl, že to může být zajímavá kombinace s Wahlbergem. Samotný film mě ale trochu zklamal. Oba mají určitě navíc, ale vytýkám to spíše tvůrcům, kteří mohli vyždímat určitě více z této dvojice než jen pár zdařilých naschválů. Toto dílo není tedy žádná převratná komedie, ale podívaná na jeden večer, u které se ale nenudíte. Kvalita filmu nic moc, tudíž 40%, dvě hvězdy. ()

fimler 

všechny recenze uživatele

:DDD Byla to fakt velká sranda a hodně jsme se smál, ale sem tam i docela trapné.Kvůli hercům a tomu, že chci spíš tomuto filmu přilepšit dávám 4 hvězdy, ale fakt jen s odřenýma ušima.Ferrell i docela válel na svůj věk :D a to samé i Wahlberg. Jo a věděli jste, že rodina Wahlbergů má svůj vlastní řetězec fast-foodů s burgrama? ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Typická hollywoodska komédia s hviezdnym obsadením. Ferrelll i Wahlberg si postavy vychutnali, zabodovala aj sexi Linda. Humor hrubšieho zrna mi nevadil, práve naopak, celkom sa sem hodil. Bolo to prvoplánové, patetické a plné klišé, napriek tomu zábavné a rád si to ešte niekedy pozriem... 65% ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Tady jen 3* pro Marka, protože ho žeru a chyběl mi už na plátně, Ferrell kupodivu na mně působil víc uměle než Mark, a to neni jeho parketa, přesto to Mark zvládl a já se bavil (hlavně díky němu), ikdyž scéně házení na koš mně Ferrell hodně rozesmál. ()

zerk0 

všechny recenze uživatele

Z dvojice Wahlberg-Ferrell sa podľa mňa dalo vyťažiť ďaleko viac, takže 3 hviezdy sú max čo môžem tomuto filmu dať. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Skvelá rodinná pohodová komédia, ktorá trpí síce klasickými klišé a otrepaným scenárom, ale šlape perfektne a ja osobne som sa pristihol, ako sa váľam pri niektorých hláškach typu "Look, how your balls should look like. See? Like two Patrick Stewarts." Marky Mark a Will Ferrell úderná dvojka a Linda krásnou ozdobou. Takýchto odľahčených a pohodových komédií by sa malo točiť viac. Na odreagovanie skvelé a teším sa na dvojku. 70 % ()

Brock odpad!

všechny recenze uživatele

Zkratka mi ta “sranda” nejak nesedla. Po dlouhe dobe film, ktery jsem nebyl schopen dokoukat do konce. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Taková lehká rodinná komedie,při který jsem se jednou fakt zasmál (motorka).Bohužel chemie je úplně out a celý film se občas potácí v hrozný lacinosti.Některé scény jsou i zbytečné nebo se v nich vlastně nic neděje.Někdy je film opět takový přátelský a má občas něco do sebe.Na lepších jak 50% to vážně nevidím. ()

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama