Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

bourec 

všechny recenze uživatele

I já měl zpočátku dost problém s Lake Bell,a viděl sem v ní dost nesympatickou ženskou,ale po nástupu skvělýho Simona Pegga se film hodně posunul v kvalitě,z tý ženský se postupem času stala celkem sympaťačka,a nebejt tý debility na konci,jak ty mlaďasové vod rozpitejch drinků letěj se čtyřicátníkem ulicí ,aby mu pomohli najít Nancy,dal bych možná i čtyři hvězdy.60%. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Přistihla jsem tě. Máš v peněžence fotku bejvalky.“ - „Ne, to je má sestra.“ - „Je moc hezká. Určitě se o ni kluci perou.“ - „Je mrtvá.“ - „Páni. To jde teda skvěle.“ Obrovsky nevyrovnaný film. První půlhodina je výborná. Nancy u zrcadla jsem si okamžitě oblíbil, a když ještě zažraně sledovala mé milované Mlčení jehňátek, sympatie nemohly být vyšší. Debata o čůrání a mlčenlivé srkání drinků bylo perfektní. A konečně setkání Nancy a Jacka mě taky dost rozesmávalo, a to až do chvíle nástupu zoufale nevtipného a trapného Seana, se kterým šla zábavnost filmu okamžitě dolů. Od té chvíle to bylo jako na horské dráze, chvílemi jsem se smál hodně (hádání, závod, setkání s druhým párem, sexuální žebříček či tanec), místy naopak vůbec, hlavně směrem ke „sluníčkovému“ konci. Vím, že šlo o nadsázku, ale od chvíle, kdy Jack dorazil za náctiletými, mě film opravdu zoufale nebavil. Snaha odlehčit všechny ty proslovy tu sice byla, ale stejně ten patos, sentiment a chtěný humor byl dost citelný. Ve výsledku mi z toho tak vychází pouze lepší průměr. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku přiblblé a Lake Bell vypadá zblízka skoro jako chlap s parukou..Pak se objeví Simon Pegg a hned je všecko jinak. Nikdy jsem ho nežral nijak moc, ale tady ukázal, že je neskutečnej pohodář a že dokáže sám utáhnout celej film a držet jej v míře zábavnosti. Konec byl stejně přiblblej jako začátek, ale celkově se jedná o dobrej feel good film po anglicku a odlehčenou romanťárnu pro milovníky žánru, takže ode mě thumb up...70% ()

cross 

všechny recenze uživatele

Stará láska nerezaví - britské romantické komedie spadají v mém pohledu pod samostatný sub-žánr a Men Up je jejich výstavní skříní. Jednoduchý příběh, kouzelně upovídaný páreček s nejčistším ostrovním akcentem a množství nenásilných gagů - k tomu navíc parádní soundtrack a celková chemie hlavních hrdinů i jejich obsazení. Díky těmto atributům jsem ochoten přehlédnout i mírnou vypočítavost a občasné slepé uličky dialogů a označit pro mě doposud zcela neznámý film možná za nejlepší romantickou komedii od Love actually! Prosím, víc takhle pozitivních filmů!!!:) ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Posiluj trochu stehna. Jo, to bych měla, ale nejdřív se asi naučím francouzsky...no, předtím asi potkám pod hodinama skvělého chlapa, kvůli kterému zazdím rodinnou oslavu....což všichni pochopí, protože jinak budu stará panna, a to nechceme. A možná si prečtu nějaký ten manuál na život, abych se ujistila, že fakt všechno dělám špatně...a když to bude celé v kelu, a budu chtít skočit z mostu, tak si radši doma pěkně sednu, udělám čaj a pustím si tenhle film, protože od včerejška ho miluju. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama