Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Recenze (245)

Noah07

všechny recenze uživatele

Jakmile Simon Pegg promluvil tak jsem to vypl již léta jsem zvyklí na český dabing(hlas)který herce provází od začátku...možná je to dobrý film,ale to je jako by J.P.Belmonda dabovala Aťka Janoušková ()

JirkaJJJ 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie s dobrým nápadem. Odsejpá, nenudí. Jen kdyby hlavní herečka nevypadala jako Freddie Mercury v paruce. Ale nakonec jsem si zvykl. ()

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Romantickým komédiám sa zďaleka vyhýbam, rozčuľuje ma to neustále klišé ale keď som zbadal spojenie BBC a Simona Pegga, vravím si: to nemusí byť zlé. A nebolo. ()

ardeas 

všechny recenze uživatele

Niektore momenty zavanaju americky trapnym klise ale! v konecnom vyjave sa uplne stratia. Zachodova scena top. Uzasny Simon Pegg ()

Milole 

všechny recenze uživatele

Neznášam priblblé komédie, nie je to môj obľúbený žáner a tento film som si ani pôvodne nikdy nechcel pozrieť. Ale náhoda je blbec a ja som sa do tohto dielka zapozeral a bavil som sa pri ňom takmer nonstop. Páni... už som pomaly zabudol aký môže byť tento žáner zábavný... A nie, nie je to priblblá komédia, je jednoducho zábavná a naozaj fajn. ()

flouny8 

všechny recenze uživatele

Anglická komedie, takže tomu odpovídá i humor. Moc to neutíká, předvídatelný příběh a Lake Bell tu vypadá jako chlap, brr. ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokázal jsem se do tohohle zadívat a navíc hlavní představitelka jako ženská se mi vůbec nelíbí,neboť mi připadá,že moc ostrrých chlapských rysů. ()

Mates Hradecky 

všechny recenze uživatele

Lake Bell má nesporně komediální talent, takže místy zdatně přehrávala mistra Pegga. Bez jejich účasti by se jednalo o celkem nudnou romantickou komedii. ()

Ayax odpad!

všechny recenze uživatele

čo na tomto bolo špeciálne ? Úplná trápna (keby bolo fajn - tragi, ale nedalo)... ,,komédia "??? Horror??? Určite horror... ()

snupko13 

všechny recenze uživatele

Škoda, že privitivizmus alebo žeby akási kalkulácia s tým, že publikum bude ten istý formát ľudí, ktorí žerú romantické klišoidné filmy zvíťazil. A to aj napriek určitým podareným náznakom inakosti, sympatickému obsadeniu a super londýnu. ()

datel13 

všechny recenze uživatele

Spád to docela mělo, a to hned od začátku, vtip tomu ale absolutně chyběl. Což je u komedie docela problém. Hlavní potíž ale spatřuju v šíleně nesympatické titulní dvojici, kdy ona je průměrně vypadající zahořklá pipka a on je užvaněnej trouba, kterej jako největší slaboch brečí na záchodech, protože ho nechala jeho příšerně škaredá manželka. Tyhle dva bych nechtěl ani za kamarády – a pokud tvoří taková dvojka ústřední pár romantický „komedie“, tak je to docela velkej fail. ()

Margeline 

všechny recenze uživatele

Originálna a vtipná romantika, ktorá nie je klasickým cukrovým zlepencom ale konečne ponúka mierne klišoindé situácie v sympatickejšej a zábavnej verzii. Jednotlivé postavy sú neopozerané, dokonca aj postavy v pozadí svojim správaním prekvapia. Konečne to nie je len o zachmúrených intenzívnych pohľadoch ale o reálnzch situáciách, ktoré vedia dať dvoch ľudí dokopy. Lake Bell by som vyobjímala, Simon Pegg je zasa sympaťák ako remeň (aj toho by som objala), nedá sa inak ako držať im palce. Krása! ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemně romantická komedie. Lake Bell je sympaťačka a když se zjeví Simon Pegg, tak samozřejmě nemůžete udržet vážnou tvář. Dohromady jim to ladí, takže těžko hledat chyby na tak úsměvném a hřejivém filmu. Snad jen kdyby někdo vyžadoval poněkud bláznivější humor, tak musí sáhnout jinde, ale tam by zase nebylo tolik romantiky. ()

Koškin 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechovka, příjemně praštěná, vypointovaná, ačkoliv lehce předvídatelná. Fakt mě to bavilo. Díky. ()

studentice 

všechny recenze uživatele

Skoda toho konce, i kdyz verim, ze to byla nadsazka jak vysita:). Simon Pegg byl proste uzasny. Taky bych ho rada na slepym rande potkala:). Chemie mezi hlavni dvojici jiskrila a ja se bohuzel s pribehem hlavni hrdinky ztotoznila. Takze hvezdicku navic za tema a vek hlavnich predstavitelu:). ()

hujerita 

všechny recenze uživatele

Celkom znesiteľná zábava. Čakal som väčší prieser. Síce je pravda, že z tohto námetu sa dalo vytrieskať omnoho viac, ale ja tak som sa zabavil. Samozrejme že lepší režisér by z toho vytrieskal viac, ale ako píšem dalo sa to. Simon Pegg bol fajn a super a vôbec tam neprekážal, verii ste mu takmer všetko. Takže koniec koncov na pozretie s nežnejšou polovičkou je to úplne super film, inak klasický priemer. ()

Karoleec 

všechny recenze uživatele

Povedená romantická komedie. Film mě opravdu bavil, i když se ve skutečnosti odehrává v rozmezí několika hodin. Možná právě to dělá Man Up tak skvělým, námět je totiž super. A souhra hlavních herců to celé jen podtrhuje. :) ()

Reklama

Reklama