Reklama

Reklama

Bunkr

  • Velká Británie The Bunker (více)
všechny plakáty
Trailer

Ustupující zdecimovaná německá četa nachází úkryt na německo-belgické hranici. Objekt se zdá být ideální i velmi rozsáhlý. Jenomže nic není tak, jak na první pohled vypadá. To, že bunkr není nejen vhodný, ale velmi rychle se z něho může stát past, na sebe nenechá dlouho čekat. Německá jednotka se sice ukryla před nepřáteli, kteří zemi osvobozují, ale skutečný nepřítel se skrývá jinde. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Spojenie hororu a druhej svetovej vojny vždy veľmi rád vítam, pretože ako labužník oboch žánrov, si to nemôžem nechať újsť. Čakal som viac B-éčkovejší film, ale nakoniec som bol milo prekvapený, kamerou, hereckými výkonmi a celkovým dojmom filmu. Trochu mi tam k dokonalosti chýbali strašideľnejšie scény, a žáner vojnový prevládal nad tým hororovým. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Od filmu, kde Jason Flemyng hraje hlavní roli se dá očekávat leccos, ale jen těžko vysokorozpočtovou podívanou. A Bunker rozhodně lacině vypadá. Až jsem čekal, že některá z postav během filmu prohlásí, že ty neustále skloňovaní blížící se spojenci nemohou přijít, protože produkce nesehnala prachy na další uniformy. Strach také absentuje a na konci jsem se už naprosto ztratil. Tři hvězdy tedy dávám za chytře nasvícené a atmosferické scény a také za přitažlivé umístění, které pro mě hraje u haunted hororu jednu z nejdůležitějších rolí. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tomto snímku je fakt, že nemáte komu fandit pokud nejste tělem i duší nácek a nepovažujete se za nadčlověka. No fakt kdo by přál fašounům něco milého? Tvůrcům to asi došlo taky takže do skupiny skopčáků hodili pár takových skoro Mirků Dušínů, kteří se Vás budou snažit přesvědčit formou náznaků, že bojují vlastně z donucení. No okej ať je to jak chce začátek je docela fajn a divák si může představovat co číhá v temném podzemí za mrazivou hrůzu. Nepovedený supervoják ze strašlivých experimentů co se vymkl kontrole a má rád lidské maso? Čarodějnice z dávných dob? Nebo dokonce tchýně? Nic z toho...Čeká tam degradace filmu protože jak si snímek budoval napětí dokud se nevědělo co je ten bubák, tak hned jak se vědět bude je to v háji. Jako večerní jednohubka ale plně dostačující. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak jako téma chápu - nacisti zblblí svým vlastním sadismem hledají nepřítele na každém kroku, ale sami sobě jsou tím největším, plus do toho pomsta všech těch nevinných mrtvých, asi jako. Plus legenda o moru. Na mě to nefungovalo ani náhodou. V úvodní scéně jsem čekal víc, než jeden povzdech, po kterém Němci utekli, pak trvá hodinu, než se do tunelů dostaneme, a mezi tím je to vlastně těžká nuda o ničem. Ten prďola, co hrál Kreuzmanna, nehrál on náhodou stavitele Titaniku ve stejnojmenném filmu? To je další věc - ti herci se mi sem nehodili. Všichni zaměnitelní kromě starce, mladíka a Kreuzmanna, všichn stejní, nikdo výrazný. Vůbec jsem netušil, který z nich je ten bláznivý velitel, jak se sobě všichni podobali. A nakonec ani strašidelné to vlastně nebylo, protože nějaké zombie, duchy, cokoliv, tady fakt není skoro vůbec vidět. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tá atmosféra ma zo začiatku doslova ohromila. útek Nemcov pred Američanmi do neznámych Belgických lesov plných tajomného neznáma mi prišiel ako vynikajúci nápad. V prvej polovici to bol ,čo do obsahu aj samotnej formy, skvelo natočený tajomný vojnový Thriller. žral som aj mytológiu temného lesa a obete starých čarodejníckych kultov. No po polovici ma to neznáme tajomno až do konca prestalo totálne baviť. Keďže to celé bolo na koniec absolútne o ničom. Preveľká škoda námetu. Výsledok celého bolo to že sa vojaci pohádali a navzájom pozabíjali. Neuvertieľneé ale je to tak buď došli peniaze alebo nápady. Posledných 5 minút hrôza !!! 2,5* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Protitankové překážky kolem bunkru pocházejí z Československa. Jedná se o rozcocháče, známé též jako „české ježky“. (Matej.Krajci)
  • Natáčelo se ve Velké Británii a v Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama