Reklama

Reklama

Krysař Willard

Trailer

Obsahy(1)

Vidíme dům a v něm muže. Není to obyčejný dům ani obyčejný muž. Jmenuje se Willard Stiles (Crispin Glover), nosí černý, dvacet let starý oblek a ulízané vlasy mu rámují bledý obličej. Není divu, že nemá přátele ani dívku - celý svůj život strávil pod taktovkou dominantní, nyní již poněkud trouchnivějící matky a ulisného šéfa, co ho drží ve firmě jen proto, že jí kdysi vedl s Willardovým otcem. Jednoho večera matka přikáže Willardovi, aby ve sklepě vyhubil krysy. Willard se o to zpočátku pokouší, ale když se mu podaří první chytit, naopak jí pustí a začne si s ní hrát a povídat. Po čase se skamarádí s celou krysí koloníí obývající sklep (a že jich není málo) a než se naděje, dokáže si Willard všechny ochočit. Vzhledem k tomu, že stovky krys se prakticky prokoušou čímkoliv, jsou velice inteligentní a Willarda poslouchají na slovo, stáva se z nich velice účinná zbraň, kterou její majitel často a rád použije proti těm, kdo se mu postaví... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Film depresivní, v rámci možností temný, smutný, vtipný, bohužel chvílemi i docela nudný. Ale vypíchnout se tu toho dá hafo, od skvělý hudby (jak vobšlehnutá od Mr. Elfmana), přes tu krásnou pomstu losera Willarda, až po castingový majstrštyk Crispina Glovera v hlavní roli. Myslím, že si pořídím potkana :-) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Jediné, co zde bylo děsivé, tak Willard, případně o nic méně poťouchlá babice. Krysy jako ekvivalent úhlavního záporáka/manipulátora nepůsobily vůbec děsivým dojmem. Kromě toho, že je to celé až bizarní podívaná, které jsem prostě nepřišel moc na chuť. Na jednu stranu, možná zajímavě vyjádřené šílenství. 40% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela úsměvná hororová komedie, která má v sobě místy i docela depresivní pasáže. Největší doménou je slizoun Crispin Glover, kterého sice moc v oblibě jako herce nemám, ale musím uznat, že ten jeho ksicht prostě dodává filmům šťávu. Pro mě je tohle asi jeden z nejlepších filmů v němž figurují krysy jako poslové smrti. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Chválím scénky s malými hlodavci a pěkné obličejové kreace Glovera (herecky je na tom o něco hůře). To je ale asi tak všechno, což je škoda, protože příběh se dal klidně rozehrát na nějakou vážnější strunu. I tak jde ale o milý film, na který jsem si dlouho nevzpoměl - a teď se mi to dobré vybavuje. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Crispin Glover jako omezený Willard, kterého vyhodí z práce, on díky krysám získá novou identitu, ale ty se obrátí i proti němu. Obrazově se film snaží o výtvarné pojetí Jeunetových filmů, ale do nich to má daleko. Psychothriller, jak se vypořádat se zlým šéfem. DVD: Komentář tvůrců a herců, 13minutový film o filmu, 18minutový o milovnících a chovatelích krys a 25 minut vystřižených scén s volitelným komentářem mají pouze GB titulky, následuje hudební video s volitelným komentářem, trailer a 3 TV spoty. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Hlavní krysí roli Bena hrála krysa obrovská nebo také gambijská krysa, která může dorůst až do velikosti kočky. (akisha)
  • DVD a Blu-ray verze tohoto filmu v některých zemích měla navíc bonusový materiál. Tento bonusový materiál obsahoval smazané či alternativní scény z filmu a také alternativní konec. (JesterKruger)

Reklama

Reklama