Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (239)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nenadšen. Dobří herci, dobře rozehraná partie, zbytečně neskutečně zdlouhavé a natažené tak, že právě ta zajímavá partie byla ve výsledku neskutečně uspávací a i když jsem už měl všechny zbývající díly připravené ke zkouknutí, ani se mi po prvních třech nějak extra nechtělo na koukat, protože mi bylo jasný, že se zase budeme jen hodinu babrat v grandiózní operaci nadpozemské myši honěné zkorumpovanou a bezmocnou kočkou. A najednou zvrat v poslední minutě vycucaný z prstu. Nevím, jak je na tom kniha, ale jestli to všechno v ní také končí až na poslední stránce a všechno předtím je jen rádoby thrillerová břečka, tak e to skoro až smutné. Pět dílů je o něčem, co mělo zabrat tak maximálně dva, při zbabrané dramaturgii tři díly. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mi z téhle špionážní minisérie zůstalo v hlavě, je naprosto nevhodně obsazená postava Jonathana Pinea. Hiddleston v roli okolnostmi zmítaného agenta v utajení působí zkrátka jako pěst na oko a kvůli té jeho nekonečné přehlídce široce sladkých úsměvů ho od nynějška nejspíš budu mít problém akceptovat v jakékoliv vážné roli. Le Carrého knihu neznám a nedokážu tedy posoudit, nakolik je nezáživnost propírané látky vinou předlohy, co ale vím určitě je to, že většina přednesených hereckých výkonů (včetně Laurieho) je někde na úrovni ochotnického spolku. Britské televizní produkci to občas prostě ustřelí do neskrývaného teatrálna a to je potom peklo. Škoda, na tuhle chuťovku jsem se docela těšil. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Jeden má vždycky nesmírnou radost, když filmaři sáhnou po le Carrého skvostných knihách, když však pak s hrůzou v očích zjistí, že pracky toho, kdo tady bude adaptovat, patří dánské überkýčařce a nevyzpytatelné režisérce Suzanne "Já od nikoho neopisuju" Bier, to pak všechna očekávání zvláště spojená s luxusním obsazením v podobě Hugha "navždy House" Laurieho, který jako geniální castingový tah coby záporák prostě táhne, a Toma "Lokiho" Hiddlestona zase rychle odezní, zvlášť když post fatálně důležitého scenáristy okupuje naprosto neznámý Brit David Farr.. Nicméně nechci stahovat kalhoty a vystrkovat na Suzzie řiť, když brod je ještě daleko, a tak do téhle zbrusu nové série prostě naskočím.. Jakkoli pilot vypadal hodně nadějně, leč v docela jiném smyslu, protože Bier se prostě nezapře, cítím, že tenhle projekt bude průšvih.. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

První dva díly nic moc, jelikož nejsem zarytá fanynka "bond" žánru, další dva díly si prakticky uzmulo charisma Toma Hiddlestona, poslední díl byl tak trochu spletitou zákrutou než vytříbenou zápletkou k podivnému, dost oškubanému konci. Přesto všechno psí pohled hlavního hrdiny dokázal uhranout natolik, že vše popsané v podstatě ztrácí na významu...😆😚 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOHLE NENÍ O MNĚ. JDE TU O CELÝ SYSTÉM, KTERÝ UDRŽUJE NAŠI ZEMI TAM, KDE JI CHCEME MÍT, MEZI ELITAMI, V ÚPLNĚ JINÉ LIZE. JE TO JISTÝ STAV BYTÍ...“ /// O tom, jak se chlápek s uvědomělým cítěním zaplete do kšeftu s obchodníkem se smrtí a tajnou službou. Infiltrace noční hotelový sovy do života jednoho z nejbohatších lidí na světě je vlastně „sdílení“ rodiny. A bráchovi Thora nestačí na věci jen koukat, ale von si musí i sáhnout… takže hlavně proto to má šest hodin. Nakoukneme do fungujícího systému, potkáme (neoriginální?) krtky v MI 6 a i když nejsu 4%, tak si přeju víc filmů s Hiddlestonem. Tohle je pravá medicína na spravení špionážní chuťi! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 1993 napsal John le Carré, neznám. 2.) Pochopím, proč si Kramný vybral Egypt. 3.) Thx za titule „Anniie126“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Galerie (146)

Zajímavosti (20)

  • Noviny Telegraph informovali, že: „Podľa dohliadajúceho lokačného manažéra Toma Howarda boli hostia ubytovaní v rezorte Es Saadi Resort v Marakéši v Maroku počas natáčania tak zmätení zmenami v interiéroch, ktoré vykonal produkčný štáb, že sa mnohí hostia vracali z jednodňovej prehliadky s otázkami, či sa nachádzajú v správnom hoteli.“ (Arsenal83)
  • IMG (International Management Group) predala tento seriál do viac ako 180 krajín. (Arsenal83)

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama