Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (239)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja nie som až takým veľkým fanúšikom seriálov, ako som filmovým nadšencom, no občas sa pritrafí niečo, čo ma zaujme a rozhodnem sa na to pozrieť. A presne do tejto kategórie spadal seriál "The Night Manager". Veľmi dobrá thrillerová atmosféra, fantastický výber hercov do týchto rol a vynikajúca charizma, ktorú majú tak ako Laurie, rovnako aj Hiddleston. Okrem toho vedia perfektne spolupracovať a veľmi dobre fungujú spolu. Je radosť ich oboch sledovať. Má to vynikajúce otvorenie, ktoré človeka navnadí a absolútne dokonalý záver, ktorý si užijete podľa mňa náramne a budete od radosti kričať - "Paráda!" Atmosféra seriálu je skvelá a neustále človeka fascinuje. Titulky sú podľa mňa jedny z najlepších, čo som mal možnosť vidieť a to je čo povedať. Plus veľmi dobrý thriller s príbehom, ktorý sa neustále posúva dopredu a dopredu a len človek čaká ako to dopadne. Pretože stať sa môže čokoľvek. A máme tu aj skutočne efektnú šou plnú výbuchov, ktoré pôsobia oveľa lepšie, než väčšina výbuchov, ktoré je vidno v seriáloch. Ak ste fanúšikom krimi a thrillerov, tento seriál náležite oceníte a rovnako ho tak oceňujem aj ja. Hodnotenie: A+ ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Hned od úvodních titulků jsem měla naladěno, jsou nápadité, působivé a v neposlední řadě vypovídající.. Tom Hiddleston se mi v této roli líbil nejvíc, míním tím z toho, co jsem s ním doposud viděla, no a Hugh Laurie fakt nemá chybu.. Svezla jsem se na příjemné filmové vlně a příliš neřešila, příběh recepčního ve službách britské tajné služby mě zaujal i bavil.. Nemá smysl přemítat nad logikou či naivitou, lidé se velice často chovají nelogicky a bez rozumu, stačí se rozhlédnout kolem sebe.. Susanne to se mnou prostě umí... ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Hlavně ze začátku poměrně náročné za zorientování (např. jmenování hned několika britských organizací, u kterých vůbec netušíte k čemu jsou). Hlavním lákadlem je tu Hiddleston, ale popravdě, jeho postava není moc zajímavá, ani nijak extrémně dobře zahraná. Stále jsem viděla jen hrajícího Hiddlese, ne jeho postavu. To Hugh Laurie jako "nejhorší muž na světě", zbraňový baron Ropper, exceluje. Jeho nebezpečného a inteligentního asociála mu věříte. A pak tu máte krásné exotické lokace, na televizní minisérii až neslýchané. V podstatě se jedná o pomalý, pozvolna budovaný špionážní film rozdělení do šesti hodinových dílů. A vyplatilo se to. Ač já osobně bych klidně o hodinu krátila, i tak se jedná o kvalitní podívanou. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Miniseriál o infiltraci nenápadného manažera s pohnutou minulostí, do "rodiny" surovější a cyničtější verze Tonyho Starka. Film zpracovává klasické téma seznamování a následné zrady a přestože jsem se slušně bavil, seriál nikdy nedokáže přijít s nějakým překvapením, nebo něčím, co by v divákovi zanechalo výraznější zážitek. Je to docela škoda, protože se z daného tématu dal vykřesat skutečně napínavý projekt a ne jen příběh o tom, že se vše nakonec může pokazit, když se chlap zamiluje do nesprávný ženský. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Už jsem za polovinou a né a né se do tohoto seriálu položit. Nějak těm hercům ty jejich role nevěřím,celé mi to přijde umělé, hrané hlavně na efekt. Uvidíme až tuto miniserii dokoukam jestli se to nezlepší , v tuhle chvíli ale jen nějakých 57% Souběžně s touto 6dílnou jednohubkou sleduji seriál Taboo a to je úplně jiná káva. :) ()

Galerie (146)

Zajímavosti (20)

  • Po vydaní bola táto produkcia v médiách hlásená ako najdrahšia televízna dráma v histórii, ktorú BBC produkovala. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v anglickém hrabství Devon, Maroku a Španělsku. (M.B)
  • Podľa režisérky Susanne Bier chcel Hugh Laurie pôvodne hrať Jonathana Pinea (Tom Hiddleston) a nemyslel si, že je pre rolu Ropera vhodný. Laurie mal dokonca zoznam hercov, o ktorých si myslel, že by boli pre túto rolu lepší, kým ho Bier nepresvedčila o opaku. (Arsenal83)

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama