Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (239)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chcem sa opäť raz poďakovať zakomplexovanému blbečkovi, ktorý mi vymazal desiatky komentárov, vrátane tohto. Byť majiteľom webu, skontrolujem si, či mi v revíri nevyčíňa škodná, lebo je otázkou času, kedy sa niekto taký postaví proti pánu majiteľovi a začne si robiť veci po svojom, za jeho chrbtom. Ako to ostatne robí už teraz. Samozrejme dúfam, že je každému jasné, že takýto zneužívateľ právomocí určite nemá v zuboch len mňa, ale má určite plno ďalších "obľúbencov", ktorým taktiež sem-tam vymaže koment, nech je sranda. Takto sa úspešný web nebuduje, Martin. K seriálu už len v krátkosti, keďže mi asi vymažú aj toto: štýlová špionážna jazda s nie úplne vyrovnaným tempom, ktorú ale samozrejme do značnej miery zachraňujú perfektné výkony Hugha Laurieho, Toma Hiddlestona, Toma Hollandera alebo Elizabeth Debnicki. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriál jsem se začal dívat jen proto, že v něm hraje Hugh Laurie, jinak jsem vůbec nevěděl, do čeho jdu. Špionážní hra plná intrik a pochopitelné paranoie mě od začátku bavila, i když mi některé momenty přišly dost naivní a mohutně mě zklamal úplný závěr, čekal jsem více reality a méně pohádkového příběhu. Celkově jsem byl každopádně spokojen, líbilo se mi, jak se tvůrcům průběžně dařilo stupňovat napětí. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mi z téhle špionážní minisérie zůstalo v hlavě, je naprosto nevhodně obsazená postava Jonathana Pinea. Hiddleston v roli okolnostmi zmítaného agenta v utajení působí zkrátka jako pěst na oko a kvůli té jeho nekonečné přehlídce široce sladkých úsměvů ho od nynějška nejspíš budu mít problém akceptovat v jakékoliv vážné roli. Le Carrého knihu neznám a nedokážu tedy posoudit, nakolik je nezáživnost propírané látky vinou předlohy, co ale vím určitě je to, že většina přednesených hereckých výkonů (včetně Laurieho) je někde na úrovni ochotnického spolku. Britské televizní produkci to občas prostě ustřelí do neskrývaného teatrálna a to je potom peklo. Škoda, na tuhle chuťovku jsem se docela těšil. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že hodinu a půl dlouhému filmu by se podařilo říct totéž, možná i o trochu více, a byl by zábavnější. Tady se v šesti hodinách děj akorát zbytečně rozvařil (ale takový problém mám s většinou seriálů, do nichž se nějakou záhadnou náhodou pustím) a člověk se musel téměř neustále divit tomu, jak jsou některé postavy pitomé. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

trošku old-schoolová infiltrační špionážka,aneb Bond bez Bonda...a bez akce.Sám o sobě Night Manager není špatný,Hiddelston hraje solidně,jakkoliv ho na plné čáře válcuje Hugh Laurie (asi takhle by to vypadalo,kdyby Dr.House obchodoval se zbraněmi) a je na co koukat,ale osobně bych uvítal spíš než 6ti dílnou minisérii tak maxímálně trojdílnou,aby se trošku nahustila ta nastavovaná kaše...60% ()

Galerie (146)

Zajímavosti (20)

  • Adaptácia scenáristu Davida Farra je aktualizovaná do doby produkcie tohto televízneho seriálu a nie je zasadená do obdobia zdrojového románu Johna le Carrého z roku 1993. (Arsenal83)
  • Hugh Laurie napísal v roku 1996 knihu „Obchodník so smrťou“, ktorá sa odohráva v prostredí obchodníkov so zbraňami. V tomto seriáli si jedného z nich rovno zahral. (BlackTom)
  • IMG (International Management Group) predala tento seriál do viac ako 180 krajín. (Arsenal83)

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama