Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Diskuze

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Salome30

Tak narazal som skor na to, ze kto to nechce sledovat v dabingu, ten nie je nuteny. Mne dabing nevadi. A otazka znie ci sa budu tvorcovia drzat predlohy, alebo zaver nejako inovuju. Druha seria dufam nebude a riadne to uzavru. Bez Laurieho by to aj tak za vela nestalo.

na příspěvěk reagoval Salome30

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

anderson

Ta motivace je jasná, že chce pomstít smrt té holky, ale my se bavíme o tom, že kromě toho, že ho dostane do vězení mu zničí úplně všechno.. rodinu, vztah..to je fuk :) to jen, že jinak nemá logiku, že by neudržel ptáčka v kalhotách a riskoval zhroucení všeho :). Jinak dabing samozřejmě nemá vliv na děj, překlad je více méně skoro v pořádku, ale rozhodně to ubírá na celkovém dojmu ze sledování. U game of thrones taky nemá dabing vliv na děj, ale bez něj to je o 50% lepší :)

Jinak by byl masakr závěr, kdyby Roper zničil a převzal jeho impérium a ve slibované druhé řadě by se zas někdo jiný snažil dostat jeho :D :D 

na příspěvěk reagoval Callysto, anderson

Callysto

Callysto (hodnocení, recenze)

anderson

Jenže mezitím uběhly 4 roky a motivy a priority se mohly změnit :-) Nebo se klidně mohly změnit po infiltraci, když víc poznal, o jakého jde člověka

na příspěvěk reagoval anderson

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

No asi to sledovanie bez dabingu ma nejaky zvlastny vplyv na vnimanie deja. :-) Pretoze v prvej casti bola Pineova motivacia jasne naznacena, ked zavrazdili tu egyptsku milenku/informatorku.

na příspěvěk reagoval Callysto

Callysto

Callysto (hodnocení, recenze)

Salome30

Na té teorii o pomstě může něco být. Všimla jsem si jednoho detailu - na obrázku, ktery namaloval malý Danny na rozloučenou pro svého otce, je ta kytka, kterou přinesl Pine do pokoje, když lezl do té tajné pracovny. Možná nepodstatný detail, ale v tomhle seriálu o detaily hodně jde

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

Callysto

Vůbec jsem nepochopila, proč zrovna tohle nadabovali..naštěstí jsou možnosti, jak se na to podívat v originále :-) jinak by to bylo fakt poloviční :-). Jojo MASH souhlasím a ještě Přátele u mě... Za všechno zlo vždy mohly ženské :-D, ale v tomto případě mi to vážně přijde nelogické hormony nehormony, ještě když se chovají navýsost podezřele před pravou rukou hlavního lotra, který je mi mimochodem snad ze všech postav tohohle díla nejsympatičtější :-D. A přiznám se, že i přes všechny výhrady, které k tomu mám, mě mrzí, že už je za dva týdny po všem :-)

glassmoon

glassmoon (hodnocení, recenze)

nuz na to ako sa to snazi byt chytre a inteligentne, tak to vyznieva dost naivne az smiesne. navyse chovanie niektorych postav je dost tazko uveritelne.

zatial tak za 3*

Callysto

Callysto (hodnocení, recenze)

Salome30

S dabingem to musí být masochismus :-D

Taky se na to koukám kvůli hereckému obsazení, takže si nebudu ničit zážitek. Snažím se mít všechno, co se mi líbí, v originále, snad jedině starý MASH je lepší v češtině

Varianta, že to dělá kvůli osobní pomstě, mne nenapadla, zatím mi připadá, že ho fakt zblby hormony. :-D

na příspěvěk reagoval Salome30

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

Já tedy předlohu taky neznám, bohužel, protože tam je doufám lépe vysvětlené, proč by tak skvělý a chytrý Jonathan riskoval zničení celé akce kvůli jednomu mizernému 15 vteřinovému..ehm.. "zážitku", jsou nenápadní jak sáňky v létě a pan Roper tam kvůli tomu vypadá trochu jako blbec... Leda by to byla nějaká jeho osobní pomsta- syn ho má radši, teď už i milenka..no nic.. Já jsem fakt obří fanynka Toma H. stejně jako spousta těch hysterek v UK i jinde, na tohle jsem se hrozně těšila a docela mě to i baví.., ale stejně jsem to čekala asi lepší.. Kdyby v tom nehrál Tom, nejspíš bych se na to nekoukala, je to pubertální, ale co se dá dělat :-D Jo a jeden díl jsem ze zvědavosti dala i s dabingem a to je čirá hrůza...

na příspěvěk reagoval Callysto, Callysto, viktorka181

Callysto

Callysto (hodnocení, recenze)

Poslední díl sjíždím už potřetí a užívám si dialogy mezi hlavními postavami, hlavně mezi oběma Tomy, mezi Tomem H. a Hughem a taky to utajené a později již neutajené jiskření a pohledy mezi Tomem a Elizabeth. Předlohu naštěstí neznám, takže jsem patřičně napjatá, až jak moc se to zvrtne a pokazí. :-) Do neděle to zas bude dlouhý čas.

Kelevra_7

Kelevra_7 (hodnocení, recenze)

Přiznám se, že jsem si tohoto seriálu všiml kvůli Lauriemu a ten předvádí svůj standard, charisma z něj prýští a jeho postava se chová tak, jak by se od ní dalo čekat. Velmi milým překvapením, tedy alespoň pro mě, je herecký výkon Toma Hiddlestona. Dlouho jsem přemýšlel nad tím, který britský herec by mohl být novým Bondem. Vycházel mi snad jen Hardy, ale asi mám favorita :) Souhlasím s tím, že vzhledem k šesti dílům už by se to mělo začít víc a víc zamotávat a ono nic, takže nevím, co si o tom mám myslet. Ale těším se na další díly, takže účel to plní :) Doufejme tedy, že šest dílů to ukončí a nezačnou to ještě natahovat...

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Aaron.

Podle traileru by měly být no. Jen to neupoutalo tolik, kolik bych očekával, zvlášť pokud to má jen 6 dílů. :)

Aaron.

Aaron. (hodnocení, recenze)

Badmaniak

myslel jsem, že to hodnotíš jako celek, jinak proti tomu v zásadě nic nemám, moje chyba..taky to nevidím na plné hodnocení, jen jsem nechtěl, abys byl příliš ukvapený s tím hodnocením..tak doufejme, že další díly budou povedenější

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Aaron.

Nevíš jak budou vypadat jiné díly a hodnotil jsem pouze první díl v serii a 4 hvězdy jsou až moc na to, jak tuctové to bylo a neohrabaně zpracované a sestříhané. Kamera, lokace, herci a zápletka super, ale střih totálně na prd, a za to hvězda dolů. Nemyslím si, že to je něco hrozného.

Prostě mi to přišlo strašně tuctové co se týká zápletek a kolik se toho snažili vtěsnat do jedné hodiny. Jako kdyby sestřihli 4 filmy dohromady.

Takže si odpusť tu svou kritiku a zkus se TY na to kouknout znovu a uvidíš v tom ty klišé co já...

na příspěvěk reagoval Aaron.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

No, přijde mi to takové nedodělané. Nakreslí atmosféru, pak romantika uslintaná, zdrhnou, za pět minut už je zpět, za chvíli mrtvá, a prd, vyserou se na všechno. Střih a jsme uplně jinde. Atmosféra už se nenakresluje, objeví se padouch, šlohnem mu SIMky a prd, je konec. A to pěkně ustřiženej že jsme si myslel že tam někdo kus dílu ustřihnul.

No, herci super, kamera a lokace super, ale na to že je to 6tina celé serie a v podstatě se zdá že to jsou dva krimi filmy po 30ti minutách a přitom se neřekne nic, tak si to víc jak 4 hvězdy nezaslouží. :)

na příspěvěk reagoval Aaron.

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

Skandinávská režie, John le Carré a Hugh Laurie... hmmm, nadějné. Jen se bojím toho Farra, co předvede... scénář tady bude očividně naprosto stěžejní.

mac000

mac000 (hodnocení, recenze)

šestidílný přepis stejnojmenného románu Johna le Carré (česky jako Noční recepční,1995) , koprodukce BBC One a AMC

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama