Reklama

Reklama

Zpívej

  • USA Sing (více)
Trailer 9

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru." (CinemArt)

(více)

Recenze (275)

E lan 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, vkusné, plné super písniček. Tohle je přesně ten typ filmu, který se líbí i rodičům, kteří mají radost, že se jejich děti dobře baví. Bavit se u toho i sám je pak neskutečně příjemný bonus. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Hravější, vtipnější a celkově zábavnější než Mazlíčci. Ano, je to dětsky naivní i animované, ale zdařilé písničky (ikdyž mainstream) a podařené charaktery postav z tohoto animáku vytvořili velmi příjemnou podívanou. Téměř dvě hodinky uběhly jako voda a závěrečná pěvecká čísla se opravdu povedla. Sem tam jsem si i do rytmu zavrtěl svými šunkofláky. Přece jen má u mě o něco málo navrch zvířátková Zootropole, ale tato animovaná variace na SuperStar rozhodně v mých očích (a hlavně i uších) příjemně překvapila. 85% ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Vtipné, pestré, akčné. Animák môže byť muzikálový a zároveň pri pesničkách nemusíte len čakať, kým sa skončia, ale si ich vychutnávať a baviť sa pri nich. Toto je výborný príklad. Grafika, postavy, príbeh, humor. To všetko jednoducho musím oceniť. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Takový zpívající animák, který mi ani nějak nevadil. Songy jsou fajn, ale jako nic víc v tom není. Ale na relax to funguje. Pro děti je to určitě skvělý, animace je povedená a film má i dobrý momenty. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle animák se ,taky opravdu povedl .Zvířecí postavičky co hledají nějaký, ten talent v nějaké té pěvecké soutěži.Vskutku parání animák,vůbec ani trocha nudy .Uvidíme ,který animák 2016 bude nejlepší . U mě samozřejmně vyhrává na plné čáře Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa. Za film 78% ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Podarený animák, ktorý si tentokrát na paškál berie talentové šou. Hoci pointou zaostáva za Inside Out, humorom sa nachádza tesne za Zootopiou a originalitou výrazne predčí napríklad The Secret Life of Pets. Postavy zvierat sú sympatické, odlišujú sa vzájomne nielen zjavom ale aj charakterom a každá z nich tak niečím vyniká. Samozrejmosťou je množstvo dobre sa počúvajúcej muziky, ktorá film sprevádza od začiatku do konca. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Mám zmiešané pocity. Chvíľu som v kine zaspával, chvíľu si užíval hudbu, chvíľu sa bavil. Bohužiaľ v priebehu ma viackrát oslovila nuda a to rozprávkam neodpúšťam. 50% by bolo spravodlivých. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

V silnej konkurencii na poli animovanej zábavy má tento mix LaLa Landu a Zootropolis jednú vážnu chybu, najlepších na ňom je úžasných posledných okolo 20 minút. Škoda že do vtedy treba vydržať hodinu a pol... ()

elimS 

všechny recenze uživatele

85% - komentář 20ti slovy: Pohádka jak má být! Hezky udělaná, zábavná, vtipná s plno veselými a přitroublými zvířátky. Jenom škoda toho "přepaleného" konce s vystoupením. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Príjemne zábavná rozprávka, ktorá sa na nič nehrá a prináša skvelú animáciu a hlavne tú spomínanú zábavu. Je tam viac vecí pre deti, ale aj cez to všetko si tam nájdu nejaké veci aj dospelý. A navyše musím spomenúť, že neznášam muzikály, ale toto sa mi páčilo! ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Z morálního hlediska hrůza, vždyť hlavní hrdina je podvodník jak vyšitý a všechno mu projde, trest je vlastně jen myčka, další hrdina napomáhá bankovní loupeži a nic z toho pro něj není, myš, co okrade ruskou mafii a další charaktery jsou také minimálně sporné, ale překvapivě to celé funguje. Písničky jsou zvolené celkem dobře, ničím nepřekvapí, ale dohromady sedí. Takže celkově fajn. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu hezká pohádka, která je celkem i sympaticky vypadající a příjemně zábavná. Nic převratnýho, ale za 4* by to bylo. Na stranu druhou, mi nepřijde tahle pohádka úplně vhodná pro děti. Majitel divadla je prolhanej křivák, zadluženej a dluhy neplatící a jeho chování je tady jakoby cpaný do diváka, což se mi moc nelíbilo. Pak je tam taková ta malá myš, která je prohnilá do špičky ocasu. Jsou to takový faktory, který bych dětem úplně neservíroval a ani mě nebylo nijak příjemný tohle sledovat v pohádce... 60% ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Decká po skončení: dáme to niekedy ešte raz? Takže oni boli nadšené a mňa to neurazilo. Celkom som sa bavil. Zviaratká boli moc sympatické, dobre vybrané charaktery, minizápletky medzi Johny gorilom a lump otcom, mama prasa, či hamblivá slonica osviežovali príbeh. A klamársky skrachovanec bol tiež sympoš. Pokiaľ vám lezú na nervy superstar, talenty a tak, možno trochu bude aj toto. Pesničky boli fajn a záverečné vystúpenie bolo super, to sme si s deckami fakt užili. Hodne nápadov a fajn zábava. ()

teba 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy, ale v podstatě jen proto, že tajně doufám, že by to na ně mohlo hodit, kdybych to viděla v originále... Jinak celkově bohužel dost slabý :o/ ()

olmikee 

všechny recenze uživatele

Tak na podruhé půjdu o tu * nahoru. Celkový děj je dost fajn i některé myšlenky ohledně strachu, snů jsou fajn. Jediné co mě vadilo když nechali Farnou nazpívat Ash tak proč sakra nebyli česky i ostatní? Tím samozřejmě nechci hanit originály, ale když už nechají nazpívat jednu postavu tak by mohli i ostatní. Každopádně to finální vystoupení jsem si dost užíval takže zaslouženě. ()

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama