Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (286)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vánoční tématika nebyl špatný tah. Anekdot na toto období je taktéž více než dost a tak bylo z čeho vybírat. Režisérské žezlo s podivem převzal F. A. Brabec, což předznamenává zvědavost jak právě on s ohledem na svou dosavadní tvorbu si si s nastavenou Troškovou laťkou poradí. Dá se říci, že celkově je snímek lepší než předchozí čtvrtý díl série, ale na Trošku to bohužel ani tentokrát nemá. Brabec celou koncepci díla pojal jako obyčejnou komedii, kde bohužel sice občas něco k pousmání je, ale jinak anekdoty nějak nefungují. U Trošky i přes onu křečovitost se přeci jen dalo alespoň zasmát, ale tady se divák nestačí divit hlavně tomu, o co se tu všichni vlastně snaží. O zábavu? Těžko. Než toto, tak to raději toho Trošku, ale pouze první dva díly. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Sama by som neverila, že by mi film dokázal domrdať predvianočný deň. Príšerné, naozaj príšerné! Čo to robím so svojou psychikou, že som si aj pri takýto otras sadla. Takto pokaziť film, takýto otras pustiť do sveta. Môžeme sa hanbiť za toho pána, čo to režíroval. Za hercov, ktorí sa na to odhodlali. Takto zničiť vianočný film, tak to som ešte nezažila. Príšerné! ()

Reklama

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Tedy upřímně - u prvních dílů Kameňáku, i když to byla strašlivá blbost jako celek, tak některý hlášky a vtipy tam byly povedený a docela jsem se místy i zasmál. Ale tady jsem se POUSMÁL za celou dobu jednou - J-E-D-N-O-U. Však se není čemu divit, protože zdejší vtipy jsou tak vtipný, že je vždycky musí doprovázet i velmi nezdařené pazvuky, aby člověk pochopil, že se asi v danou chvíli měl smát. ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Prostě blbost no.Na to se ani nedá víc co napsat.Protože dívat se 90 minut na to,jak dospělí lidé říkají vtipy ze školky je opravdu úsměvné.Kdybych to měl srovnat se 4. dílem tak je,ale třeba uznat,že je to zde o vlásek lepší.Podle mě to dělá ta vánoční nálada.Hvězdička pouze za to,že jsem to dokoukal a nenasralo mě to,spíš jsem se smál té debilitě režiséra a herců,protože na jejich místě by mi bylo opravdu moc trapně.Doufám,že tímto série Kameňák skončila a nebudu muset trpět třeba Velikonoční kameňák a dívat se na to jak mrskají kurvy v bordelu a vyprávějí vtipy tipu hodky hodky do provodky dejte aspoň hovno z Bětky.... Myslím,že ti co to viděli můj komentář pochopí...Peace! ;) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

U českých komedií je potřeba mít hranici humoru postavenou hodně nízko pokud budete mít nastavenou vysoko a očekávat od toho třeba pokaždé kvalitu filmu Ženy v běhu budete zklamaní a hodně a tohle je přesně tento případ. Poslední Kameňák co jsem viděl byla trojka čtyřku asi taky někdy shlédnu ať mám dokoukanou celou sérii a seriál mě neláká. Ohledně filmu ono Kameňáky neměly nikdy děj vždy to byla přehlídka jakože vtipů a jakože navazujících nebo nenavazujících scén a ani tohle není výjimka. Vydra je trapný být ním už tu kariéru zapíchnu asi se zmůže pouze jen na moderování debilního Prostřena Dejdar to samé , když se podíváte na jeho kariéru z poslední doby je Vám smutno ten dopadl snad ještě hůře než takový Nicolas Cage a zbytek nestojí za zmínku ještě Novotný být ním se nejspíše rovnou zastřelím, že jsem v tom vůbec hrál, ale asi nemá žádnou sebereflexi nebo dostal moc prachů tak to neřešil . Za co teda ty 2 hvězdy je to lepší než oba Špindly aj než Ženská na vrcholu, je zde jedna vtipná scéna s Zemanem uráží se zde Merkelová ( i když mohly si do ní rýpnout více) a postava té zpěvačky v bordelu je pěkná a dobře zpívá pak ještě ujde ta postava té dcery z Austrálie a zbytek je do počtu. 40 procent . P.s. nemá cenu se rozčilovat ohledně toho co kdo viděl a neviděl a dal odpad kdyby to tak měly dělat tak většina filmů má daleko jiné hodnocení než má. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Po závěrečných titulcích se ještě objeví jedna scéna. (ČSFD)

Reklama

Reklama