Reklama

Reklama

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Recenze (451)

bigmatko 

všechny recenze uživatele

digitálna demencia v priamom prenose. Hra o život má svoju myšlienku, ktorí nie je zlá, ale postaviť na tom celý film bolo prehnané. jediným zaujímavým momentom je fakt, že decká sú aj v skutočnosti zavíslé od života na takých nereálnych sociálnych sietach a potom im z toho prepína a sú chopní spraviť všetko len aby dosiahli sledovanosť. A jazda na motorke so zaviazanými očami cez mesto bola naozaj mimo realitu ale nevadí. Keďže vo filme nikomu nič nevadí a poslúcha príkazy nezmyselnej aplikácie z mobilu a všetky okolo sa náramne bavia. Pre mňa celkom zbytočný film. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Čakal som priemer. Dostal som priemer. Priemer podaný zábavné na štyri hviezdičky. Ale ten záver. Po trailery som čakal, že záver bude slabinou filmu a nemýlil som sa. Takto to celé pôsobí, že film mal len poukázať na ľudí drsných za anonymnými prezývkami, ktorý ale hneď zcupitajú, keď o anonymitu prídu. Príbeh tam potom bol len, aby sme sa k tejto pointe nejako dostali. A to uberá, inač celkom zábavnému filmu na hviezdičke. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Občas dobrá atmoška a pasentná hudba taktiež niektoré výzvy s dobrým napätím. Celkový balíček je povrchný ako dnešná zábava cez mobil (teda sry smarfón). Herci slabí ako aj kamera a výprava všetko je to bez iskry len na efekt so stokrát omletými stereotypmi. Ten hackerský pokus bol hneď po Dave Francovi najslabší. Radšej si pozriem DRIVE pre pokus o jeho atmosféru a HACKERS čo hovorí samo za seba. ()

v0jt1s3k 

všechny recenze uživatele

V podstatě jediné, co mi na tom filmu vadí, je trochu moc mravokárný konec a pak přístup na deepwebz přes barevné kulaté kolečko při logování :D. JInak ok, zápletka funguje a nápad dobrý ()

MotMotkovich 

všechny recenze uživatele

Sympatická originální záležitost, která je navíc audiovizuálně dokonale zvládnutá. Navíc Emma R je tu opravdu roztomilá. Snad se diky filmu všichni zamyslíme nad tím, kam dnešní svět spěje a jak jsme na internetu anonymní pouze uživatelům jako jsme my sami. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností tento film měl všechny předpoklady stát se blockbusterem. Super námět (i když už to tady taky bylo), sympatická hlavní představitelka. Ale tvůrci si řekli, že to zazdí. A tak se prostě stalo. ()

Terminator666 

všechny recenze uživatele

Jaké informace o sobě na internetu sdílíte? Kdo s těmi informacemi může operovat? Kam až to může vést? Přesně o tomhle vypráví Nerve. ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

Cakal som viacej kedze Japonska predloha bola ovela brutalnejsia a ozaj hororova...scena z restauracie ked donesu na podnose tu vec bleeee ci vliezt do studne a vytiahnut mrtvolu to boli sceny. Sceny filmu mi pripadali ako ked si teenager slahne extazu a vyvadza somarinky, ktore nikomu neublizuju. Postradal som som napatie ci prekvapenie. Zato 2 x som sa zasmial Nenarocny film, dasa pozriet ale zazraky od neho cakat netreba ()

Alvin 

všechny recenze uživatele

Zcela výjimečně nesouhlasím s hodnocením svého oblíbeného a na žebříčku popularity čím dal výš postaveného recenzenta. Podle mě je to celkem svižně natočené a docela aktuální téma a ani bych se nedivil, kdyby podobná hra pro assbukovou generaci už někde běžela, nebo aspoň vznikala. Bohužel závěr je slabší kombinací happyendu a morálního apelu, ale to se dá u hollywoodské mainstreamové produkce čekat. Hackerská komunita však jistě ocení, že ji tak pěkně a realisticky vykreslili. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

V prvním dojmu jsem byl odhodlaný dát filmu tři hvězdičky, avšak s příchozími zajímavějšími úkoly film začal více imponovat, čímž se ve mně zrodil nový dojem, jenž mě přiměl dát čtyři hvězdičky. Celkem se jedná dějový thriller se sci-fi prvkem, kterým je internetová hra naživo. ()

StanleyVanH 

všechny recenze uživatele

Nevim, každopádně jsem v půlce usnul a nevím zda si hodnám kurvit další večer, díky tomhule nesmyslu jestli to dokoukat nebo ne. Přesně styl filmu 21 století, jen čumet do mobilu a sdílet a natáčet hovna, to je celá dnešní posraná doba vo hovně. Ale jelikož, čtu že film je v prvé řadě dobroudružný, tak to zkusím a počkám, zda se tam fakt nějaké dobrodružství nebude nakonec konat. ()

Smashed 

všechny recenze uživatele

Další docela dobrej film. Má to skvělej a originální nápad. Dokonce mě to přivedlo na myšlenku takovou hru založit doopravdy. Určitě by se našlo dost bláznů, kteří by si to rádi zahráli, a ještě víc pitomců, co by se zalogovali a čučeli na to klidně nonstop. Podle mě tento film dokonale odráží současnou situaci mezi lidma, kteří jsou zmagořený krví přetejkajícíma filmama, střílečkama, záběry rychlý jízdy autem a zprávy v televizi tomu taky zrovna nepřidaj. Prostě tak to dnes chodí, lidi chtěj vidět druhý trpět, umírat atd. A přesně o tom je tenhle film... ()

StereoHearts 

všechny recenze uživatele

Prečo modré hodnotenie? :( Je pravda že sa niektoré postavy správali ako rozdvojené osobnosti, alebo mali minimálne chronické výkyvy nálad ale inak rýchly nenáročný filmík, s nejakou tou kybernetickou zápletkou, ktoré je tiež spracovaná dobre. ()

Declen 

všechny recenze uživatele

Dostal sem se k tomu díky castu OITNB. Technologicky a společensky aktuální. V některých částech to vcelku mělo napětí. ()

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Mělo to celkem hezké tempo, ale děj je celkově příliš jednoduchý a ten konec, to je katastrofa - happy end na všechny strany. Námět mi připomíná knihu Erebos. Dostaneš úkol a musíš splnit, sledují tě. ()

Reklama

Reklama