Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým majora Remeše (J. Langmajer) posílen o nového člena Richarda Fraňka (H. Hájek) vyšetřuje vraždu mladé dívky Moniky. Tu někdo znásilnil, zabil a její tělo hodil do řeky. Možných pachatelů se nabízí hned několik. Počínaje Moničiným přítelem Robertem Lešetínským (J. Meduna) a manželkou (B. Munzarová) jejího ilegálního milence (M. Myšička) konče. Stopy ale přivedou policisty také na již zkušeného násilníka Pavla Osvalda (A. Vacula). Díky Osvaldovi se do Remešova týmu dostane také policistka Martina Tesařová (T. Vilhelmová), která se Osvaldovými násilnými činy v minulosti zabývala na mravnostním oddělení. Policisté pokračující v prověřování možných pachatelů z Moničina okolí v té chvíli ještě netuší, že jejich případ zřejmě souvisí i s osobou Karla Kříže (J. Dvořák). Schopný lobbista se z exponovaného výsluní svého tajného byznysu dostává na příliš tenký led a jeho poslední záchranou může být zřejmě jen advokát Kobza (P. Kříž), který má v té době ale zcela jiné starosti. (Česká televize)

(více)

Recenze (29)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Vcelku typický český seriál, kde ve slovníku nemohou chybět výrazy jako kurva, prdel, hajzl, hovno a další libé výrazy, bez těch to zkrátka nejde. Zoufale slabé a uměle působící dialogy, herecké výkony jakou na tom podobně. Zápletka na mne nepůsobila o mnoho lépe, lacinost vysokého stupně. Hudba se nám tu sice snaží o dramatičnost, ale jaksi nedosahuje dostatečné kvality, aby měla jakoukoli šanci. Ač takový korejský seriál Arangsaddojeon nepovažuji za nejpovedenější kousek, tak moji pozornost dokáže upoutat 3x více než tahle česká slabota, hudbu nevyjímaje. Zatímco mamka sledovala Labyrint, já u toho bezproblémově a spokojeně usnul – když si uvědomím, že to má být to lepší z české tvorby, tak bych opravdu nechtěl vidět ten zbytek… ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Již si nepamatuji první sérii (viděl jsem ji?), tak nevím, jak moc druhá série navazuje. První díl na mne působil až moc jako opravdu labyrint. Labyrint postav a množství dějových linií, které se (zatím) neprolínají, jen se nakousnou, až se tu člověk skoro ztrácel jak v bludišti. Věřím, že se dá vše nějak zajímavě dohromady, protřepe a promíchá ...ale to zřejmě až po několika dílech. Prozatím lepší tři hvězdy. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po včerejší "Spravedlnosti" další očekávaná premiéra. Tentokrát v rukou mého oblíbeného režiséra, byť se jedná o pokračování série, která mě neohromila. I tak jsem se těšil, nicméně včerejší "Spravedlnost" byla ve všech ohledech lepší. Ztrácel jsem se ve velkém množství postav, počtu dějových linek, charisma kriminalistů zatím pokulhává za dobrým dojmem z lumpů a PP je moc až okatý. Nejvíce jsem ale postrádal mysteriózno, které bylo zatím příliš odbyté. Propletenec případů se ale jeví být zajímavým, tak uvidíme, kam nás tvůrci pozvou dále. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zmlátili ji, znásilnili, uškrtili, dali do igelitovýho pytle, zatížili kamenama a šup s ní do přehrady." Tak takhle to začalo a mně to chutnalo. Rozjíždí se to totiž hodně zeširoka, ve hře je spousta zdánlivě nesouvisejících příběhů a já jen doufám, že to do sebe na konci krásně zapadne. Pokud se tak nestane, tak to bude škoda, protože tohle mě navnadilo. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temná hudba, mord hned na začátku, další budoucí temné vraždy zřejmě budou a vše se k tomu chystá, rozjíždí se pátrání s novým parťákem z Ostravy, který hned na začátku odstřelí nějakého chlápka a Remešovi pak tvrdí, že ještě nezabil. Postav je tu mraky, uvidíme, kam to vše povede. Zatím dobré a docela se orientuju. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo se v lokalitách: Ostrava, Brno, zámek Hoštice, Nebovidy, Kuřim, hrad Špilberk, Moravské Knínice, Hájky, Brněnská přehrada, Fakultní nemocnice Brno. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama