Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Na čtyři to nevytáhnu, ale chválím výběr ústřední dvojice herců. Šlo jim to pěkně, Bella je sympatická i Patrik mě příjemně překvapil. Umírací romantika pro mladé, která jistě dokáže oslovit i už dávno dospělé, předvídatelná, dojemná, poměrně vkusně natočená, však začátek obsahuje několik trapných scén, kdy kromě Patrika přehrávají všichni. Na nedělní odpoledne, kdy to máš na noťasu a telku přepínáš mezi atletikou a cyklistikou, dobré. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Mám tri dôvody prečo nemôžem ísť do plných ...1. Nič neprekoná Japonský originál z roku 2006, 2. Bella Thorne je rozhodne pekná žena, ale nie je charakterná herečka, a neuveril som jej to, 3. koniec čo hral na city mi nevadil, vadilo mi nelogické správanie zvyška postáv na konci filmu. Ale bod navyše dávam, Bella to naspievala krajšie ako Jui. Edit (nakoniec som dal aj tak 5*) ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zpočátku snímek vypadá tuctově, ale každou další minutou se pomaloučku koncept příběhu vyvíjí v krásný romantický příběh o dvou mladých lidech, který bohužel skončí tak, jak by si nikdo nepředstavoval. Tím se zcela odlišuje od běžných romantických snímků, neboť není použita klasická dějová šablona romantických příběhů. Všechny postavy jsou sympatičtí a ve svých skutcích dojemní. Nenáročný příběh je zpracován jemně, dojemně a nakonec silně emočně. Chemie mezi Bellou Thome a Patrickem Schwarzeneggerem je v rámci romantického vztahu prostě úžasná. Možná by se dala vytknout až přílišná dějová láskyplná sladkost, ale na druhou stranu by na konci tolik nefungovala emoce. Takže snímek jednoduchý, v zásadě krotký, ale coby milostný příběh dvou dospívajících lidí krásný. ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Well.. rozjezd to ma dobrej ale zhruba od pulky to zacne pusobit hrozne cringe a ke konci se to zase snazi hrat moc na city. Kazdopadne u Belly odvedli make up artisti velmi decent praci i jeji herectvi a zpev nebyl vubec spatnej. Mladej Arnie trochu pokulhaval, ale aspon pusobil prirozene. Proste dalsi takova romantická teen jednohubka kterou moje cynicka duse nedokaze ocenit na plne care. Silná 3* = 70% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Klasický romantický film, který zpočátku bije do očí, protože ta osudovost, kdy se hlavní postavy potkají a do sebe zamilují, je přeci jenom tak nereálná, jak už to bohužel ve filmech bývá. To je ale asi jediný závažný problém filmu. Nakonec chápu, že tvůrci museli skočit po tak rychlém zakoukání do sebe, protože film má jiná témata, která musí vyprávět v poměrně krátké stopáži. Zbytek už je naprosto v pořádku, veškeré herecké obsazení je sympatické, všichni hrají se ctí a důstojně. Příběh má dost smutný konec, což donutí diváka vymáčknout i nějaké ty emoce. Navíc snímek představí skvělou řadu dobrý písniček. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)

Reklama

Reklama