Reklama

Reklama

Jeho rodina se stala obětí IRA. Policie případ neřeší. Je čas se pomstít... (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (342)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Režisér mé nejoblíbenější bondovky, (Zlaté Oko) můj nejoblíbenější Bond (Brosnan), nejoblíbenější čínská hvězda (Chan) v akčním thrilleru, který jakoby vypadl z mé oblíbené doby 90. let. Po všech směrech dokonalá kombinace a ačkoliv není film dokonalý, povedl se naštěstí opravdu hodně. Oblíbené téma pomsty za smrt bližních je v tomto případě zabalena do politického thrilleru a přestože tempo není tak svižné, jak by si film zasloužil, je radost se na něj koukat a já jsem rád, že ještě pořád vznikají filmy ze staré školy. Campbell si u mě po průseru s Green Lanternem, zdárně napravil reputaci. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Che, no to mi ho zahoď do kopřiv! PánBú ví, jestli se dále nebudou nacházet nějaké spoilery, tak to raději nečtěte. Marconi s Campbellem nám předhodili krmi, uklohněnou z následujících ingrediencí - atentát, IRA, papá s traumátky, politické sviňárny, migroš-rákos, který nikdy nehrál nic více, než poskakující žlutopičku, mekgajvrovské schopnosti vytvořit výbušné zařízení ze sponky, jetele a bonparek, staré dobré árnýovské komandování a Brosnan, co sere svou stařenu. Pes s kočičkou hadr, buďme upřímní. Čekal jsem, že se po požití (přinejmenším) zeseru jako amina. Ono ne. Nejen za zachované dekorum tedy plný počet. Šokoval i sám mistr ping-fu Džekýčen. On hrál! SIce jen polohy ,,smutný, více smutný, nejsmutnější, nasraný a (asi pět vteřin v začátcích) veselý, až hrdý", ovšem to je na jakéhokoliv asijského herce neskutečný rozptyl, o co více pak, když zrovna od něj čekáte jen ,,skok, hadžá! bum, hyjáááá - kop, utiky utiky, skok, hadžá....". Prostě šok a jedno z největších překvapení poslední doby. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„PANE HENNESSY, ŘEKNĚTE MI, KDO ZABIL MOU DCERU…“ /// Jako… dlouho celkem nuda. Teda kromě toho bombovýho úvodu. Brosnan a jeho parta si tam vodříkávaj politicko – ideologický dialogy a čeká se, až šedesátiletej Chan zjistí, že ještě může svým kumštem šířit paniku mezi politiky Velký Británie. Zábavná je hlavně závěrečná půlhoďka, která akčně zrychluje ukecanej děj. Taková béčková taškařice, ve který si Jackie Chan dělá co chce. (takže vlastně z vostatních kretény). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se vytvořit IRA odnož. 2.) Zjistím, že i se starým Číňanem se dá zahrát slušný divadlo. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli irský Brosnan a český Semtex. Ať žije Semtín! Ve vedlejší roli Chan made in China, majitel čínské restaurace, kde se už dávno negrilují jezevčíci, ale irští teroristi s vyšším obsahem proteinů a olova. A ten mi tu prostě neseděl. Celkově kdyby tu Džeký vůbec nebyl, sledovali bychom vcelku zajímavé vyšetřování a nějaké ty intrikánské vychytávky, takže slušná nenáročná zábava by vyšla. S Džekým to byla přepálená blbost, doslova a do písmene. Škoda, že neexistuje v reálu podobný restauratér, mohl Amíkům ušetřit práci a čapnout Usámu bin Ládina do týdne od útoků na Dvojčata. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Přesně to co čekáte když se podíváte na titulek filmu. Hlavní hrdina 1 a revenge story z východu. Akce, politika a hlavní hrdina 2 ze západu. Jak už vyplývá z kolonky režie, tak řemeslo velmi solidní, akce přehledná, ale je jí zatraceně málo. Na politický thriller je to příliš přitažené za koule a na čistokrevný akčňák málo akční. Hudba ala Sicario je obšlehlá až za roh. Ovšem funguje i tak velmi dobře. Dá se na to dívat, v pohodě to zvládnou fandové akční zábavy, Chana a Brosnana, potažmo ti kterým vyhovuje akčně dobrodružná nota Campbella. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Postava Liama Hennessyho (Pierce Brosnan) odkazuje na írskeho politika menom Gerry Adams. Brosnan sa svojím výzorom vo filme na spomínaného politika podobá aj výzorovo. (MikaelSVK)
  • Pri natáčaní výbuchu autobusu na Lambert Bridge v Londýne bol policajtom dvakrát nahlásený teroristický útok, keďže nie všetci v okolí o natáčaní vedeli. (Astonko)

Reklama

Reklama