Reklama

Reklama

Zhasni a zemřeš

  • USA Lights Out (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Když Rebecca odešla z domova, myslela si, že za sebou nechala i své strachy z dětství. Když v době dospívání zhasla, nebyla si nikdy úplně jistá, co je skutečné a co není ... a nyní její bratříček Martin prožívá stejně nevysvětlitelné a děsivé události, které kdysi vystavovaly zkouškám její příčetnost a ohrožovaly její bezpečnost. Znovu se objevila děsivá bytost tajemně propojená s její matkou Sophií. Ale tentokrát, s tím, jak se Rebecca přibližuje k odhalení pravdy, je třeba si přiznat, že životy všech jsou v ohrožení... jakmile se zhasnou světla. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (597)

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Pre mňa docela aj sklamanie. Na film som sa tešil ale nevedel som si naň náisť čas. Dnes som si povedak že si Lights out pozriem a úprimne ma tento film sklamal vo vela veciach. Tou hlavnou je krátka stopáž a to filmu naozaj uškodilo. Všetko sa tu zlomlelo rýchlo a preto tento film u mňa zlyhával na atmosfére. Ako bonus na DVD sú vynechané scény ktoré keby ostanú vo filme tak by ból o 13 minút dlhší. Škoda toho, tento film mal naozaj dobrý nápad ale aspoň na nadpriemer mu u mňa dačo chýbalo. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

V podstatě komorní horor, ale neskutečně temný a svou atmosférou neskutečně strašidelný, takže čekáte, co kde na Vás vybafne. Herecké výkony, jsou spíše díky dabingu, hlavně skvělého Jakuba Nemčoka, velmi dobré a celý film dotváří výborná temná hudba. V celém filmu mi asi nic nechybělo a proto dávám5*. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se tesil, bohuzel film toho nenabizi moc, krom posahany hystericky matky, ktera me svoji pritomnosti neuveritelne srala kazdou chvili co se objevila na obrazovce. Atmosfera na nule, zabery zmatene, trhane, neustale ve tme (logicky podle nazvu filmu), take jsem se nevyznal kdo je ci otec a kdo ci otcim zemrel, nevim jestli to bylo blbe nadabovane nebo jsem to zkratka nepochopil jen ja. Podtrzeno secteno slabe 2. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, který se vyplácá moc brzy. Sice to začne opravdu svižně, ale vše vyšumí velmi rychle do ztracena. Lekačka, nic, lekačka, nezáživná konverzace, lekačka, divný herecký výkon. A tak se to táhne až do naprostého konce. Já se prostě nebál a to je u hororu docela zásadní věc, ne? O atmosféře se nedá mluvit. Vlastně to jediné, co stojí za zmínění je ústřední nápad. Jasně, pointa je předvídatelná a rychle jasná, ale jinak je to docela fajn. Tím fajn myslím průměr. Nezvládnutý žánr ze strany všech. Tak snad příště... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nápadovo unikátny, avšak atmosfericky lacnejšie uchopený hororový formát, ktorý poteší každého fanúšika tohto žánru. Zopár ľakačiek tam bolo, ale už som videl aj lepšie horory wanovského formátu. Teresa Palmer príjemným bonusom. Taký ľahko nadpriemerný hororový snímok, ktorý neurazí. 60 % ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Sandberg předvedl, co v něm je. Z pár vteřinového videa udělal celovečerák a musím uznat, že je to jeden z nejlépe zvládnutých hororů. Mezi těmi všemi špatnými se tenhle vymyká. ()

hasacisko 

všechny recenze uživatele

Dalsi z hororov,ktory tazi iba zo zvukovych efektov a celkova atmosfera je prakticky nulova. Tvorcovia si to tymto sposobom velmi zjednodusuju. Ovela radsej mam horory,kde sa viac pracuje s psychologiou postav. Za celkom dobry namet,slusne vizualne spracovanie a sympaticku hlavnu predtavitelku slabe 2 hviezdy. Na kvalitny horor,ktory by zarezonoval na dlhsiu dobu je to malo. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Po velkém zklamání ze Sestry, jsem si pustil Zhasni a zemřeš a dostavil se pocit maximální spokojenosti. Atmosféra, napětí, lekačky, dějová linka, vše naprosto OK. Obsazení je parádní. Hlavně Teresa Palmer a Alexander DiPersia. Démon Diana je prvotřídní. Žádné odbočky, od začátku do konce přímá jízda a divák se ani nenaděje a běží závěrečné titulky. Přesně to jsem chtěl dostat a dostal. Super. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Film sice nevyniká ani scénářem, ani režií, ani hereckými výkony, ale jedno umí dobře a to vylekat a navodit určitý pocit strachu aspoň na začátku, pak už to není tak slavné. Jen díky tomu si zaslouží lepší hodnocení, neb dnešní horory už strach navodit většinou neumí. Hodnocení: 75 % ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Film, který může nabídnout dobrou atmosféru, ale zároveň je vlastně docela hloupý a taky strašně přímočarý. Nenabídne vůbec nic nečekaného, ani žádný zvrat. Začátek je v podstatě nejlepší částí. Většina postav se chová, jako by se relativně nic nedělo. Monstrum relativně děsivé, ale postupně se taky trochu okouká, protože nenabídne nic nového, spíš v průběhu méně, když se z ní stává obyčejný zaměnitelný pronásledovatel, než jen něco, co číhá ve tmě. Celkově tak 55 % a hodně nevyužitého potenciálu. ()

Marcas 

všechny recenze uživatele

I při druhém zkouknutí jsem se párkrát lekl. Pravda, film jsem si už moc nepamatoval, ale některé scény fungovaly výborně. Kdo chce relativně krátký, strašidelný horor, tak s Lights Out nešlápne vedle. ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

Tvl, negroška zasraná v uniformě mi bude řikat, co mám dělat. Už aby to tady bouchlo a udělali jsme si tady pořádek. Když urazí kliku, tak se určitě dostane dovnitř. Jé, to bylo dobrý! Zajímavej nápad, ne uplně nejlíp zpracovanej. I když ty lekačky na tom byly nejlepší. Ostatní postavy mi byly ukradený. Odpornej spratek. Ukvičená pýče. Přiteplenej metrosexuálek. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Dle mého hrozně jednoduché, sterilní. Přesto závěrečné titulky pěkné (nechválím samozřejmě jen titulky :), a celkově konec se mi z celého filmu líbil asi nejvíce. Fajn horor. Celkový dojem je kus nad 65% ()

Tomko87 

všechny recenze uživatele

Mal som obavy, či režisér pôsobivého kraťasu uutiahne celý film. Pravdepodobne by neutiahol, keby na to nedohliadal James Wan.. Tak či tak sa film podaril. Parádna hra svetla a tmy . Hlavného bubáka ukazujú len sporadicky. Iba pri jednom filme som zažil strach z tmy. Pád do tmy . Ano tam to je o niečom inom, ale pre mňa je efekt rovnaký. Trochu ma mrzí, že akosi vykradli Samarin (Kruh) pôvod. Alebo ktoho vie. možno je to jen sesternica z piateho kolena .. ()

Rewisheed 

všechny recenze uživatele

totální nářez už od začátku. film vás nenechá odpočinout ani na chvíli. děsivější než samotná Diana mi ale přišla matka a její smířenost s celou situací. scénka s Volvem nejvíc top, hold švédský auta jsou prej bezpečný. Teresa Palmer hot af. konec nečekaný, ale uspokojivý. každopádně na tohle jen tak nezapomenu, dokonce jsem se ten večer chvíli rozmýšlel, jestli nenechat rozsvícenou lampičku. ()

Dzusifruit 

všechny recenze uživatele

,,Mám nechať dvere otvorené alebo zavreté?" ,,Zavreté." Keby len táto konverzácia prebehla na začiatku filmu a nie pri konci, kde postavy vedia takmer všetko o entite, ktorá sa dokáže dostať do hlavy a manipulovať. Ale čo už, nemôže byť všetko perfektné tak ako Tereska. Každopádne táto HORÉDIA splnila všetky požiadavky mainstreamového diváka. Rýchly štart, neustále napätie, sem-tam hlasný jumpscare, vcelku inteligentné postavy (v prípade chlapca až moc by som povedal :D ), vtip cez husiu kožu, šialenú babu, príšeru a nie príliš obyčajný záver. Zážitok z filmu ostáva, čakal som, že na konci kino inovuje predstavenie a zhasne a objaví sa silueta pri dverách, ale čo už, za to si asi neplatíme... Teším sa na pozretie doma. 4* ()

Naghavi 

všechny recenze uživatele

Neváhám ani vteřinu a pálím 5 hvězd... ;-) Z parádního short filmu se podařil i celovečerák, který naprosto dobře funguje a já se v kině docela slušně bál... :-) ()

Související novinky

Rock vs. Superman?

Rock vs. Superman?

12.04.2017

Zvěsti o tom, že se v roce 2019 dočkáme čtyř batmanovských filmů, už byly hlasitě popřeny. Plány DC vesmíru jsou očividně jiné, a jak možná víte, rozhodně počítají s Dwaynem Johnsonem. Rock si… (více)

Reklama

Reklama