Reklama

Reklama

Zabiják & bodyguard

  • Česko Zabijákův osobní strážce (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy. (Vertical Entertainment)

Recenze (738)

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

A víte co? Já tomu tu pětku napálím, a to i přes pocitově dlouhou stopáž, tak trochu scénáristickou nevyváženost a zbytečně natahované některé scény. Bavila jsem se totiž dokonale; po dlouhé době někdo natočil akční komedošku ve stylu často přehnaných devadesátkových kousků, která není stupidní, fekální a dementně obsazená. Asi ani nemusím na pomyslný piedestal stavět jako vždy skvěle hláškujícího Samuela Motherfucking Jacksona, který si roli očividně užívá a je opět alfou i omegou celého filmu. Kupodivu mu dobře sekunduje i jinak průměrný Rájen Nicmoc Rejnolds; jejich "nenávistnomilující" chemie mezi nimi dokonale funguje a vtipné hlášky a komické situace prší se stejnou kadencí jako kulky z použitých samopalů. Sirius Black je standardně kulantním záporákem, navíc se konečně dozvídáme, co dělal těch 12 let v Azkabanu - evidentně šprtal ruštinu, neboť ji, tavaryšč Zlosyn, zvládá bravurně a jeho rusglish je tože popitchi... I Salmonelóza Hájková je zde (narozdíl od nedávné kokotiny o latinskoamerickém zlatokopském milenci) opět ve svém živlu a být jen trochu bi, určitě bych nad ní zaslintala. Pokud tvůrcům odpustím některé příliš vážné momenty, u kterých je komedie najednou tatam a rovněž přivřu oči nad circa třemi natahovanými akčními či žvanivými scénami, vychází mi z toho opravdu plná palba. Ale vlastně kecám a tou pátou hvězdou to korunuji coby rodilé Moravák čistě za "Fucking Prague!". ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Skvělá porce devadesátek, možná i osmdesátek. A hláškování Samuela L. Jacksona tomuhle filmu sedlo jak prdel na hrnec. Krásnejch 80% bez mozku. ()

geimz 

všechny recenze uživatele

Ako komédia zúfalo nevtipné, aj keď sa o to úporne snaží, a ako akčný film na dnešnú dobu jednoducho podpriemerné, a to aj s príšernou zápletkou. Trailer a obsadenie navnadilo, ale všetko zaujímavé alebo nedajbože vtipné bolo v ukážkach vyzradené, a že je toho sakra málo. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Akční béčko z konce minulého století stojí spíše na chemii obou hlavních postav a akčních scénách než na smysluplném ději. Film zvládá solidně bavit, tedy až na příšerné finále prolezlé klišé nejhrubšího zrna. Nejedná se ale o film, na který se dá dívat stále dokola, jednou stačilo. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Hodnotenia aj očakávania vysoké a človek dostane toto. Veď som sa musel premáhať, aby som to dopozeral. Vtipných miest ako šafranu a menej. ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

Film vypráví příběh ,,chlápka"(Zapomněl jsem jméno...), který je zabiják a je ve vězení. Musí vypovídat u Mezinárodního soudního dvora u případu s bývalým Běloruským prezidentem(Jméno jsem opět zapomněl. Ach, ta moje hlava. Na co myslím....) Jenže ho ,,někdo" chce zabít, proto musí mít bodyguarda.( Osobního strážce... Ehm..) Tohle by bylo (extra, ultra, mega..)velmi krátké shrnutí příběhu. Takže, jak se mi film vůbec líbil? Byl to (podle mě) úplný nářez!! Celý snímek mě bavil od prvních setin( No.. to zas teda ne..) do posledních setin( To vůbec ne. Řekl bych do posledních minut). Smál jsem se a říkával: ,, To je teda dobrý!! Hustý! Ou!!" A říkával jsem to s nadšením ne s ironií. Musím pochválit výborně provedenou akci a hodně dobrou hudbu i nádherné obsazení herců!! ale jednu věc bych tomu odečet. Že, film obsahoval vulgarity. Abych to vysvětlil. Nevadí mi sprosté slova. Jenom když slyším po sto padesáté ,,motherfucker"( Překlad do češtiny radši psát nebudu nebo jo? NE!) Tak mě to začne nudit... Tenhle film bych doporučil těm, kteří se rádi baví a nevadí jim vulgarity, často přítomné v tomto filmu. 8,5/10!! ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Vtipná oddychovečka. Fungujúca komická dvojica Samuel + Ryan, ktorú doplňuje fuckujúca Salma. Možno málo využitý talent Garyho Oldmana ako zloducha, poznáme ho v lepšej forme. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal čtyřku, ale ti dva byli fakt skvělí. Jedná z nejlepších akčních komedií poslední doby, srovnal bych s Posledním skautem. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Trailer lepší než samotný film. Dobrý herci, no pomerne suchý scenár. Mohla to byť explózia humoru a akcie, no žiaľ, nebola. Film neurazí, ale čakal by som viac. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

,,Question for a higher power. Who is more wicked, he who kills evil motherf**kers or he who protects them?" Pro Ryana Reynoldse asi není lepší role než hláškující hrdina akčního filmu. A je znát, že si ji v této komedii užívá a se Samuelem L. Jacksonem tak tvoří solidní dvojici. Místy snímek trochu doplácí na příliš předvídatelný děj, ale upřímně mě to skoro po celou dobu i tak bavilo. Skvělá volba na jednorázové odreagování. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film. Čakal som viac. Mohlo to byť dobré, nápad nápaditý ako paródia. Je to max na 50%. Niektoré scény dajme tomu že fajn aj vtipné. Salma Hayek je iba jedna. Toto jej moc nesadlo ani spojenie s S.L.J. Oproti iným komédiám s podobným zameraním je toto veľmi slabý odvar, na ktorý si už asi nespomeniem. Jediné čo stálo za to je parodický plagát k filmu. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Deadpool VS Motherfucker King ve společným buddy filmu! Už jen tahle skutečnost mi stačila. Salma Hayek vypadá jak zmalovaná rašple a Gary Oldman se zase jednou přeměnil do nový masky a jako jedinej hraje seriózně. Celý to má deadpoolovskou poetiku (romantika uprostřed hořících lidí a tryskající krve) a jede se furt nadoraz. Obraz ale zrovna nenadchne (šedý barevný tóny tomu zrovna moc nesvědčej) a místama se film mění ve videoklipovitej sled scének "on teď bude bojovat případně ujíždět a do toho bude hrát tadle vypalovačka." Honička v Amsterdamu musela stát majlant. Ve výsledku klasickej letní akčňák s až fatálním hereckým obsazením. 7,5/10. #datguyruinedwordmotherfucker ()

Shagrath19 

všechny recenze uživatele

Samuel L.Jackson je nejlepší motherfucker všech dob! !Když fuckuje ,nezní to od nikoho jiného líp.Je v tom cosi vznešeného..A Salma vypadá pořád skvěle.. ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Můžu to zkusit nějak rozebírat, například takto: pochopil Oldman v jakém filmu hraje nebo producenti změnili žánr během natáčení? Proč je tam tak málo Hayekové, zatímco de Almeida spíše přebývá? No, ale nemá cenu to řešit. Slabinou je kolísání mezi přepálenou nadsázkou a celkem vážně míněnými scénami, naštěstí přepálené nadsázky je mnohem více. Vévodí jí Reynolds s Jacksonem a zdatně sekunduje Hayeková. Akce je hodně, je krvavá a v případě Amstru i docela pěkná. I když to asi hlavně proto, že kanály zase tak moc okoukané nejsou. Takže Praha je sice "fucking", ale film se v pohodě dá a u několika scén se zasmějete i nahlas. To zaručuju. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Nechci tu moc spoilerovat, tak jen krátce... Absolutně z ničeho nic se zjevil MASTERPIECE! Doteď nechápu, jak jsem byl schopný vylézt z kina po takové dávce hlášek a humoru. Rated R filmy jsou prostě v roce 2017 oblíbené a kdo viděl, tak okamžitě chápe proč. Samuel to tu drtí svými ksichty a po dlouhé době ho vidím hrát v nějakém pořádném filmu. Neviděl jsem ještě lepší film v tomhle roce. 5* ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Parádní ufuckovaná akční komedie narvaná hláškama. Reynolds je pro tyhle deadpoolovsky ukecaný role jak stvořenej a Jackson snad pije krev nemluvňat. Jinak si jeho formu v téměř 70 letech nedokážu vysvětlit. ()

Bezda202 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná jednohubka na večer. Obsazení parádní (Elodie Yung samozřejmě nejlepší :D), akorát Oldman byl naprosto nevyužit, tuctovej záporák. Akce mi přišla na rozpočet taky super. Akorát jsem se teda moc nezasmál (pár scén tam bylo, ale den po shlédnutí už si asi na žádnou nevzpomenu, to asi taky není moc dobrá vizitka :D), což byl pro mě největší kámen úrazu. Čistočistý průměr, čekal jsem mnohem víc. 3* ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Priemerný akčňák zabalený do výborných vtipov. Ústredná dvojica si sadla, je uvoľnená a "fuckuje" čo to dá. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Po delší době v letošním roce, tu máme skvělou ba co báječnou podívanou, plnou perfektních hlášek v podání Samuela. K tomu dopomáhá Ryenolds alias bodyguard (přitom je to stejný zabiják jako Jackson). Do toho samé zbraně, akce, pár soubojů a zase hlášky. Ten pocit, čím víc se snažíte dostat zabijáka na cestě k soudu, tím víc je blíž. Málem bych zapomněl impozantní hudba do starých let se zpomaleným časem (matrix) uprostřed klubu, se svojí milovanou ženskou, která dokáže rozmlátit hubu komukoliv v klubu ! Tak tohle byla perla pro pobavení jak uprostřed tak i na konci filmu. ()

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

02.11.2018

Loňská akční komedie Zabiják & bodyguard se Samuelem L. Jacksonem (Skleněný) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool) dostane pokračování. Snímek ponese v originálu název The Hitman’s Wife’s Bodyguard a… (více)

Zabiják a bodyguard se vrátí

Zabiják a bodyguard se vrátí

15.05.2018

Z malé akční komedie Zabiják & bodyguard se loni vyklubal solidní hit. Nikoho by tak nemělo překvapit, že se pracuje na dvojce, k níž by se měl vrátit celý vítězný tým. Scénář znovu sepíše Tom… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama