Reklama

Reklama

Nejvyšší soud

(pořad)

Obsahy(1)

Nezdá se Vám rozhodnutí soudu? Nejste spokojeni s rozsudkem? Mělo podle Vás všechno dopadnout jinak? Pak se odvolejte. Zasedá Nejvyšší soud... Obecně platí, že jednoduché ale i závažné spory leží na bedrech soudů, na které se občané obracejí v nouzi nejvyšší, ale jejich rozhodnutí nemusí být vždy konečné. Strany se totiž mohou odvolávat, ale tím by byl celý proces nekonečný. Od toho je zde „Nejvyšší soud", který definitivně rozhodne a uzavře daný případ. Aby jeho verdikt byl skutečně jednotný a věcný, jistou míru objektivity zaručuje soudní senát, který v příbězích pořadu Nejvyšší soud zastává trojice soudců. V rolích těch nejpovolanějších se objeví Vladislav Beneš, Pavlína Kafková a Zdeněk Vencl. Tyto tři autority mají před sebou nelehký úkol – rozhodnout a ukončit mnohdy vleklé soudní spory. Po vyslechnutí svědků a shrnutí všech dostupných informací nastává společná porada, po které následuje závěrečný rozsudek. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (25)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Pokud máte mindrák z toho, že jste v mládí hráli tak blbě, že vám ve školním představení dávali role stromů, v lepším případě zvířat, a pak vás nevzali ani na ZUŠ-ku se zdůvodněním, že na míru vašeho génia nejsou doposud jeviště připravena, dospějte a běžte na Barrandov, kde vaše neukojené sny dojdou naplnění bezezbytku. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Táto imaginárna reality show nie je len nehanebnou vykrádačkou "Sudkyne Barbary", ktorá sa začala už dávnejšie objavovať na obrazovkách TV Barrandov; siaha to omnoho viacej na východ. "Sudkyňa Barbara" je prvou českou obdobou projektu "Súdna sieň", ktorý sa na Slovensku vysiela od roku 2008. Už i túto pôvodnú slovenskú verziu som označil ako odpad. Avšak táto najnovšia barrandovská mutácia, ktorú začali vysielať pod názvom "Nejvyšší soud", je ešte odpadovejší odpad! ()

DJ_bart odpad!

všechny recenze uživatele

"Matka se mi sere do života v Arabskejch emirátech, a já to už prostě nedávám!" ____ To nejlepší z bizáru, improvizace, mystifikace, spontaneity a etalonu barrandovský žumpičky v tom nejhorším slova smyslu. Alkoholický opojení a sledování v kolektivu nutností! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Ale jo, dá se na to koukat. Odsejpá to, zbytečně se to neprotahuje. Přesně to se mi na těchto krátkých, televizních soudních sporech líbí. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 50% (2*) | ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Člověk zas takhle jednou lupe znuděně ovladačem a zabrousí i k televizním kanálům, které má až na samotném konci své „nabídky“. No a tak se stane, že nestačí zírat – svého času mě tohle nějak minulo a ani se tomu nedivím, ale jelikož jsem viděl pár dílů Soudkyně Barbary, nešlo si nevšimnout Pavlíny Kafkové v taláru s dalšími dvěma ocasi, kterak si hrají na soudce – jo jeden už nestačí tak tu máme rovnou „soudcovský gangbang“. Úroveň se nikam neposunula, zúčastnění neskutečně přehrávají a přicházejí se svými srdceryvnými no mnohdy i naprosto debilními spory a TV Barrandov to zase dotuje… ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Dobytci, prasata a hovada!!! Všichni, kdo se na této nechutně odporné prasárně podíleli! (Nejde použít mírnějších výrazů). A televizní stanici Barrandov bych zrušil, co vytváří za pořady je vrchol největšího nevkusu! Snad jen, že tato televize je určená jen pro idioty. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Soudkyně Barbara povýšila a už je u dvou soudů. Úplně stejně trapný pořad jako jeho předobraz, jen je přidán senát složený z herců regionálního významu, již baví o lidech, kteří se hádají v rodinných sporech před jejich stolicí. A pořad je skutečně o stolici. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Soudkyně Barbara není nic moc a toto je ještě trošku vyšší level nic moc. Ze soucitu nad protagonisty i nad naším beznadějně stupidním národem, že na to fakt kouká, dávám 15%. Tedy jednu odřenou a ušmudlanou hvězdičku. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Bez předsudků k televizi, která to vysílá, je tohle skvost mezi pořady na české scéně. Reálně, je to 1000x lepší, než Ulice, Ordinace a další naprosto debilní pořady. Zakoupil jsem si nejvyšší balíček TV a když otevřu nabídku, kolikrát tam fakt není moc na co koukat. Tady se člověk alespoň přiučí základům českého právo - neboť neznalost neomlouvá. Občas to nedopadne tak, jak bych si představoval, ale jinak super. Herecké výkony stálých herců jsou na naše poměry daleko za průměrem a právo řadit se do drama si to také zaslouží. Chápu, proč vše na Barrandovu má od mnohých instantně odpad, ale tenhle důvod neuznávám, protože je hodný leda tak idiota. Za mě je to daleko nad průměrem všech českých pořadů. A tak to také hodlám hodnotit - tedy v tomto srovnání. *Kontruktivní kritika - od Barbary a Alexandra jste se docela naučili průběh soudního jednání, ale v projednávání senátu máte obrovské herecké mezery. ()

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Bezradnost TV, buď se něco kuchtí, léčí nebo soutěží, tak co ještě zde chybí? no soudy! Samé sr.čky, solidní zábava již neexistuje bez sprostoty, tak jako v minulosti... ()

Teachman odpad!

všechny recenze uživatele

Tento televizní projekt se rozhodně nepovedl. Rozhodně ho do výuky nedoporučuji, protože je od reality zcela odlišný. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto stejná neuvěřitelná sračka jako Soudkyně Brambora. TV Trabantov ani nic jinýho neumí a používání názvu "Barrandov" je urážkou jak pana Barranda, tak synonyma "Barrandov" pro filmová studia. Oni se snad rozhodli, že se stanou nejhorší televizí na světě, stanicí pro úplný vypatlance. A sledování autorských pořadů téhle pseudo-televize by se dalo používat jako mučící metoda. HNUS! ()

topol999 

všechny recenze uživatele

Horší klon Barbary, nudné advokátky, utahané výslechy, za to, že tam hraje MISTR Vladislav Beneš, nedám Odpad, Pavlína Kafková také nehraje špatně, Z. Vencl je velmi nevýrazný. 2 * ()

Reklama

Reklama