Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (364)

H34D 

všechny recenze uživatele

Omar Sy se snaží seč může, ale po zdařilém úvodu začíná jeho cesta propadat čím dál tím větším klišé až skončí naprosto záchodovým závěrem plným lacinného patosu. Laťka nasazená poměrně vysoko však dokáže udržet vcelku osvěžující divácký zážitek a pokud se smíříte s tím, že tohle je spíše červená knihovna než další Nedotknutelní, přežijete film bez úhony... 5/10 ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Tento film je další francouzská klasika, ze všedního života. Objevuje se zde plno zápletek, a příběh mě naprosto pohltil a naplnil spoustou emocí, hlavně tedy jeho závěr. Hlavní hrdina si užívá svůj bezstarostný život, do kterého mu najednou zasáhne povinnost. Je nucen celý svůj život přehodnotit a začít myslet i na někoho jiného, než jen sám na sebe. Omar Sy se do této role podle mě skvěle hodí, užívá si jí, a zahrál ji perfektně. Výkon malé Glorie byl také naprosto perfektní. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Překrásný kus filmařiny, který přechází od černohumorné komedie k citlivému dramatu a zpět bez jakéhokoli viditelnějšího přechodu. Chemie mezi otcem (výborný Omar Sy) a dcerou (rozkošná Gloria Colston) je přímo ukázková, zato chudinku Clémence Poésy nemůžu po tomhle filmu už ani vidět. A že je to celé jen francouzsko-britskou verzí "Kramerová vs. Kramer"? V podstatě ano. Ale v dramatech nejde ani tak o příběh, jako o to, jak se divákovi naservíruje. A za sebe musím říct, že se mi "Demain tout commence" nejen líbilo, ale dokonce mi i chutnalo. (Nebýt těch posledních 5 minut, které na mě byly už opravdu moc patetické, bylo by to čistých 5*.) P.S.: Někteří tu srovnávají s "Nedotknutelnými"... U mě vede tohle.;-) ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Je málo filmů, za které jsem opravdu rád, že existují. Toto je jeden z nich. Není to kýč, ač se to může mnohým zdát. Je to silně emotivní příběh, nepřehnaný, plný života. Emotivnější pro ty kteří mají děti a ještě více pro ty, kteří mají děti v rozdělených rodinách. A jak řekl dokonalý představitel Samuela Omar Sy, nejsou dokonalí otcové a dokonalé matky. Jde pouze o improvizaci, jak nejlépe to my rodiče umíme. A to je fakt. Užívejte každé chvíle života a nepromarněte ani vteřinu. To je cítit i z tohoto filmu a ke konci se také dozvíme proč ten všechen mylný kýč. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděl, že se jedná o remake mexického filmu Bez návodu, což je snímek, který mi teda zrovna nějak extra vydařený nepřijde. No a tohle je obzvlášť zbytečný remake. Opět jsem se teda usvědčil, jak špatně napsaný je scénář. Primitivní, předvídatelný, plný klišé. Máte pocit, jak kdybyste všechno stokrát viděli jinde. Jako komedie to není vtipné a jako drama je to kýčovité, dost často to i nudí. Pokud nemáte vyloženě chuť na typickou špatnou dramedii (možná spoiler) alá "otec volnomyšlenkář, musí vychovávat dítě, ze začátku to má těžký, pak přijde sblížení, dělá všechno pro dobro děcka, vážná nemoc, myšlenka na závěr", pak určitě nebrat. Nedivím se, že se spousta lidí upřímně dojme a bude se jí to líbit, ale že to má zde přes 80 %, to už mi moc jasný není. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)

Reklama

Reklama