Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stanley Yelnats (LaBeouf), kterého pronásleduje smůla způsobená starou rodinnou kletbou, je poslán do tábora Zelené jezero, kde se jeho život ocitne v nebezpečí. V táboře je ale uvězněn a se svými spoluvězni - Squid, Armpit, ZigZag, Magnet, X-Ray a Zero - jsou přinuceni strážkyní tábora (Weaver) a jejími dvěma kumpány k tomu, aby zdánlivě bezdůvodně kopali jednu jámu za druhou. Ve skutečnosti však k tomu důvod existuje a Stanley musí spolu se svými spoluvězni držet pohromadě, pokusit se odhalit skryté tajemství a jednou provždy zlomit kletbu rodiny Yelnatsů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

POMO 

všechny recenze uživatele

Sympatická fantasy komédia s výborne obsadenými, excelujúcim hercami v hlavných dospeláckych rolách. Problémom tu ale je, že tými naozaj hlavnými postavami sú decká, pričom film nie je už svojím námetom pre deti. Nie že by bol pre ne nevhodný, ale nič im nepovie. Holes sú skôr neobvyklou rozprávkou pre dospelých. Vkusnou, zručne natočenou oddychovka s osobitým kúzlom. A pridlhou stopážou. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, napínavé, dobrodružné, morální, rodinné. To bylo povedené. Příběh opředený minulostí a pověrami, záhadný a dobrodružná. Bylo to hezká, rodinná podívaná. Nevzala, nedala, ale pobavila. Vyvrcholení a rozuzlení děje bylo jasné už v půlce, ale i tak se člověk bavil. Film pro každé klidné rodinné "dopoledne". ..je škoda, že takové snímky nedávají i večer, místo nějakých trapných galavečerů.. ()

Reklama

WeeLass 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z těch zvláštních filmů, kdy si většinu času říkáte what the fuck is happening, nebo máte pocit že jste přehlédli nějakou zásadní informaci, ale to filmu neubírá na kvalitě. Naopak mě ta vágnost přiměla sledovat každý detail a když do sebe všechny díly té skládačky zapadly, byl jsem možná trochu skleslý, že se za tím neskrývalo nic mimo běžné lidské chápání, ale obsazení bylo tak dokonalé a celkově to byla hrozně příjemná a neojedinělá komická podívaná, že nemůžu jinak než plný počet. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Četl jsem knížku a dodnes ji mám vystavenou mezi mými nejoblíbenějšími knihami, proto jsem byl zvědavý, jak si s filmem poradí Davis a popravdě řečeno mě ani nezklamal ani nenadchnul. Pěkná vizuální stránka, ale ne příliš zdařená atmosféra. V knížce totiž nešlo zas až tolik o komedii, ale spíš o drama. Každopádně svoje kouzlo má i film. Proto moje hodnocení 3 pěkné hvězdičky a pokud chcete zažít dobrodružství jak se patří, tak radši knížku než film a nebo obojí zaráz - věřte mi! :-) ()

MIGHTTREE 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je zde daleko lepší než v takém Transformers. Znám knihu a proto dokážu ocenit návaznost, kterou má i kniha. Film se zdá jako řadový film o poutu dvou kamarádů, ale nabízí i příběh na pozadí. Příběh zeleného jezera je zde méně patrný než v knize,ale možná proto vyniká hlavní linie. Hezký příběh se zajímavým koncem. Megafilm to není a o to více ho mám rád. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Básnička, kterou čte slečna Katherine dětem a Sam ji dokončí, je "Annabel Lee" od Edgara Allana Poea. (Morien)
  • Sigourney Weaver chtěla roli v tomto filmu, protože knižní předloha (román "Holes" od Louise Sachara) je oblíbenou knihou její dcery. (Morien)
  • Herec Nathan Davis, který hraje Stanleyho Yelnatse II (Stanleyho dědečka), je otec režiséra Andrewa Davise. (Morien)

Reklama

Reklama