Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucas, Mike a Dustin se snaží domluvit s dívkou, kterou našli v lese. Hopper zpovídá ustaranou Joyce kvůli znepokojivému telefonátu. (Netflix)

Recenze (47)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Chlapci nájdu čudné dievča v lese. Hopper je na stop, ktorá ho privedie až k plotu štátneho laboratórneho zariadenia. Joyce má veľkú spotrebu telefónov. Nancy sa snaží o prvé sexuálne pokusy. Prevedenie: Opäť z toho až smrdia 80. roky a nostalgia. Atmosféra bohužiaľ nie je nijak epicky vystavaná a až posledných 5 minút núti diváka si zapnúť ďalšiu časť. Ale aj napriek tomu je to lepšie ako pilot. Pocity: Snažím sa empaticky sa vcítiť aspoň do nijakej postavičky v deji ale zatiaľ sa mi to nedarí. Zatiaľ sa mi najviac pozdáva Hooper. 60% ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět bohužel ale ani druhý díl mi zatím nepřišel o moc lepší. Děj se stále točí pořád dokola. Willa se pořád nepodařilo najít, ale za to se podařilo najít někoho, o kom si všichni myslí že je holka, ale ono samo to ani neví, jak se to jmenuje, takže vážně není jistý, co je to vlastně zač. Musím ale říct, že se mi to zatím jeví jako zajímavá záhadná postava, ze které se může ještě něco vyklubat. Kromě místního šerifa se děj ale pořád drží hlavně u dětí, což je pro mě prostě katastrofa. I přes to jsem si všimla, že na rozdíl od prvního dílu jsem i trochu více napjatá a konečně jsem se dočkala i krátkého pohledu na cosi co považuju za příšeru způsobující celý ten zmatek kolem Willa. Druhý díl skončil zajímavě no konečně se mi trochu více chce na seriál koukat. Hodnocení: (3*) ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už první díl byl mysteriózní s mnohými otázkami, ale minimem odpovědí a druhý díl je úplně stejný. Když už si říkáte, že konečně příjde nějaká odpověď na nejdůležitější otázky z prvního dílu, tak seriál Vám maximálně tak řekne "Je to komplikovanější" a vy dostanete jen pár kapek do kbelíku s nápisem "Hlavní zápletka" .... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře, dobře, dobré. Místy mi bylo těžko. A jedenáctka? Tenhle seroš mě bude bavit ;) postřehy z dílu? Když se chováte jako kazišuk, neskončíte dobře. Na konci jsem se fakt lekla. To bude mít každý díl za úkol úctu jinému milníku historie filmu? Nebo náhoda? Nebo inspirace? Nebo vykrádání? Uvidíme s dalším dílem. Zatím jsem spokojená. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda má jeden menší nedostatok. Netvrdím, že seriál je originálnym poňatím jednej skvelej dekády ( 80. roky ) a je jedným veľkým odkazom na jej kinematografickú činnosť, ale takmer doslova vykradnúť jednu sekvenciu zo Spielbergovho E.T., tak ďaleko to ísť až nemuselo. Odkazy áno, vykrádanie nie! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Při rozhovoru kamarádů padne jméno Michael Myers, postavy maskovaného zabijáka z hororové filmové série Halloween (od r. 1978). (Duoscop)
  • V epizodě několikrát zazní píseň „Should I Stay Or Should I Go“ od skupiny The Clash. (Duoscop)
  • Na konci dielu je scéna s bazénom a záber na prázdny odrazový mostík. V pozadí hrá skladba "A Hazy Shade of Winter" od The Bangles. Oficiálne video k tejto skladbe má na začiatku scénu s bazénom a zábery na prázdny odrazový mostík. (andrejba)

Reklama

Reklama