Reklama

Reklama

VOD (1)

Joyce odmítá připustit, že je Will mrtvý, a snaží se s ním navázat spojení. Kluci připraví pro Eleven novou vizáž. Nancy a Jonathan uzavřou nečekané spojenectví. (Netflix)

Recenze (41)

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď už si myslíte že to nemôže byť Stranger, tak sa začne všetko viac a viac zamotávať. Tvorcovia začínajú rozširovať okruh postáv, ktoré už tušia že tu vážne čosi nehrá. Dočkáme sa skvelých scén ako napr. Hádka na verejnosti či vysielačkové scény. Hopper dostáva viac priestoru a moje srdiečko jasá ďalej. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

napětí i kvalita jde nahoru. Sice mám brutální pocit "vykradení" - tentokrát zase Silent Hill - nicméně protože Silent Hill já rád, tak mi to celkem vyhovuje. čím více věcí se v seriálu odkrývá, tím větší "guláš" to je (myšleno propletení různých filmú/žánrů) ale díky bohu v tom je pořádek :) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak čtvrtým dílem se seriálem definitivně loučím. Už mě nebaví čekat 50 minut na to, aby se objasnila jedna věc a objevilo se 10 nových záhad, přičemž se člověk skoro celý díl těžce nudí. Už mi nelezou na nervy pouze přehrávající Winona a retardovaný buřtík, ale totálně se mi znechutili téměř všechni ostatní. Zkrátka mi to celé přijde dost nezáživné, příliš nechápu ten všudypřítomný povyk a nehodlám již se seriálem ztrácet ani minutu. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY! Po zdařilém závěru třetího dílu je tu opět slušně vypadající pokračování. Se záhadami kolem Willova těla se trochu roztrhl pytel a z kousíčků těchto podivností jsem si celý díl skládala obrázek toho, co se tam vlastně děje. A s tím mám taky trochu problém. Podivné potvory, mizející děti, hra se světly, jiná dimenze (?) a další prapodivnosti se dějí pořád dokola ale zatím se nic nevysvětlilo. Když už to konečně vypadá na rozuzlení jedné podivnosti objeví se hned další. Tady mi místy přijde, že se děj točí pořád dokola, a ne, a ne se pohnout z místa. Průběh čtvrtého dílu je sice plný akce a napětí ale tak nějak je to celé dobře předvídatelné, a i když se mi velmi pomalu začíná seriál zamlouvat pořád čekám na nějakou tu senzaci, kvůli které jsou všichni z tohoto díla celý pryč. Hodnocení: (slabší 4*) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záver epizódy prinesie pomerne očakávaný výsledok, čo ale nie je na škodu veci, skôr sa seriál stáva ešte záhadnejším. Top scéna sa odohrá v telocvični počas smútočnej rozlúčky s Willom a možno ide zatiaľ aj o najlepšiu dovtedajšiu scénu seriálu. Jedenástka dokáže svojimi superschopnosťami byť aj vtipná. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Když se kluci snaží propašovat Eleven (Millie Bobby Brown) do školy, oblečou ji stejně jako Carrie ze stejnojmenné knihy Stephena Kinga. Carrie měla stejně jako Eleven telekinetické schopnosti. (HellFire)

Reklama

Reklama