Reklama

Reklama

VOD (1)

Will v průběhu halloweenské noci zahlédne něco děsivého, Mika zajímá, jestli je Eleven ještě pořád tady. Nancy bojuje s pravdou o Barb. (Netflix)

Recenze (45)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhý díl velmi dobrý, ale stále tomu něco chybí. Postrádám ten drajv, který mě nutil si po skončení dílu hned pustit další (přestože poslední scéna tomu popravdě k tomu velmi nabádá, ale za to může zvědavost, nikoli onen "drajv"). Takže "velmi dobré", ale pořád ne skvělé, nepřestávám věřit, že to přijde! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Adaptácia na spomínanú menšiu zmenu štýlu prebehla v tomto akomsi halloweenskom špeciáli úspešne. Som rád, že El bude na scéne aj v tejto sérii, bez nej by to vážne nebolo ono. No a čo sa mi zdá na tejto časti najhodnotnejšie, je pocit, že sledujem niečo nakrútené v osemdesiatkách a nie niečo, čo je ich adoráciou, ako to bolo doteraz. Na čom mimochodom nebolo tiež samozrejme nič zlé. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tu osmdesátkovou atmosféru prostě žeru!! Navíc v tomhle halloweenském díle jsou kostýmy Ghostbusters, Jasona, Myerse a dalších a dalších. Příběh se rozvíjí, "Upside down" je temnota jak prase a postava zrzky Mad Max mě začíná bavit víc a víc. Navíc potěšilo, když Eleven přepíná televizní programy a tam je upoutávka na Terminátora. Pecka a těším se na další díly!! ()

Hrr.nec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále dobře mrazivě zábavná atmo, ale opět se toho zas tolik jako v prvním díle neudálo, takže já třeba stále sledoval v napětí, co přijde, ale žena už po půl hoďce se začala ošívat, že se to moc vleče. Zase aspoň na konci přišlo něco, co nás posunulo někam dál, ale snad to tak nebude celou dobu a pořádně se to rozjede. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Who you gonna call ? ... Halloween, Ou Yeah. Upside down vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Keď už to ide s novými postavami tak pomaly a nový problém sa tiež na tekvicovom poli rodí pomaly, Will nám celkom slušne nakladá svojimi víziami. Tie epizódky sú veľkým ťahačom hororovej zložky seriálu. Vidno že rozpočet sa zvýšil. Potešila Mad-Max car scene... Odkazy na Frankensteina, Draculu, ale najmä Ghost Busters. Konečne som ich aj lepšie pochopil. 4,5* ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama