Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dustin má nové dievča. Mike aj Lucas prežívajú letnú lásku. Bill je zatiahnutý na podivné miesto kde sa mu stanú čudné veci... Prevedenie: Letná láska, kúpaliská a nadupané autá sprevádzané hudbou 90s. Čo viac si želať. Pocity: Tak ako som hovoril o ukončení druhej série, tak hovorím aj o pilote série tretej. takto by sa to malo robiť. Nalákať a ku koncu explodovať do atmosférickej bomby. Veľmi dobré. Pevne verím že si tento raz séria udrží nastavenú latku. 92% ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufám, že autorům nedošly nápady, protože z první epizody to na to rozhodně vypadá. Nevíte koho dát jako záporáka? Dejte tam Rusy, koho jinýho jste čekali sakra? Všichni se tam akorát cucaj, řeší pubertální sračky a pořádnej příběh nikde. Klišé je to taky plný jako ranní hajzl. Doufám, že to tímhle tempem nebude pokračovat celou sérii a že to nebude jenom fanservis s cucáním. Hodnocení: 6/10 ()

Reklama

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod třetí serie je takový pomalý slepenec několika vláken, které se, věřím, začnou velmi rychle smotávat dohromady. Některé vedlejší scény jsou hodně dobré (bazén, supermarket), ale jsou to jen takové štěky. Kulisy 80. let jsou asi nejlepší doposud. Naopak co zatím vůbec nefunguje je temné napětí a děti. Naprosto ve všech filmech, kde se dětské osazenstvo začne projevovat pubertálně, tak je to průser a nemyslím si, že adolescentní scény ocení 13ti leté děti. Takže doufám, že to trochu nabere na otáčkách a temnějším směru, jinak zůstaneme na průměru. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už epilóg pred úvodnými titulkami dáva jasne najavo, akým smerom sa bude tretia séria uberať. Ide o klasickú uvádzaciu časť série, kde sme iba navnaďovaní na ďalší priebeh, vrátane cliffhangeru na konci. Každopádne som rád, že opäť má seriál trochu odlišnú atmosféru, než predchádzajúce dve série, kde bol ten rozdiel medzi nimi cítiť, čo ma osobne nijako neiritovalo. Takto na začiatok ťažko hodnotiteľné nejakými percentami, celok bude dôležitejší... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda měla pomalé tempo zřejmě proto, aby se divák po roční pauze aklimatizoval, uvědomil si, kdo je kdo, kdo je s kým, a kde vlastně všichni jsou. Mrzí mě ale, že se tvůrci nedokázali vyhnout staronovému módnímu trendu, takže už zase můžou za všechno ti odporní Rusové (t.č. Sověti)- hanba jim! Hmm, trochu laciné... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • V Sovětském svazu můžeme vidět ruský vrtulník Mil Mi-8, jehož sériový výroba byla zahájena v roce 1965. Patří mezi nejvíce vyráběné helikoptéry. Bylo vyrobeno přibližně 17 000 kusů. (J.F.B.)

Reklama

Reklama