Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sklzlo to do parodickej linie, co zamrzelo. Dufal som, ze to bude vo vaznejsom duchu. Nebyt trablov, ktore ma 11ka od "rovesniciek" a hormonov, neviem, coho by sa dalo chytit. Nuz a ten zaver, pripodobnit entitu k D&D bossovi uz bolo take ocakavane. Nakoniec, presne toto sme tu uz mali v predoslej serii. Sklamanie. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl za mnou a jo, šlape to extrémně dobře. Vecna nebo jak se jmenuje, teda jestli mu tak budou říkat tomu záporákovi, teda asi jo, když to je i v názvu epizody, každopádně jde o kurva děsivého zmrda a doufám, že tam rozjede pořádný peklo. Vývoj postav je přepal jak svině a jako, vidím to na kurva dobrou sérii, možná nejlepší sérii ze všech čtyř. ()

Reklama

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nielenže tu je úplne stereotypné hororové monštrum ale oni sa rozhodli že tam ešte šupnu len tak šikanátorov pre Eleven. Prečo ju šikanujú? Aký majú dôvod? To vám seriál nevysvetlí radšej vám dá kompiláciu ako nejaký čávovia hrajú golf. Je to strašne predvídateľné a fakt ma prekvapuje že toto je od čávov ktorý spravili minulé tri úžasné série. Ale ľudia to milujú takže tak... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Démon Venca je mou novou nejoblíbenější postavou, co mě ale štve jako zarytého kritika, co si neodpustí viděné seroše/filmy pořádně analyzovat, je neustálá potřeba stavět do záležitostí ze školního prostředí šikanu. Nechci, aby tím kdysi úhlavní postava celých Divnějších věcí skončila jako opravdu divná věc někde v pozadí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dead Or Alive, Falco, Baltimora, Talking Heads...hudba fajn. Jinak druhá část je velmi nevyvážená. Na jedné straně pěkné scénky s tajemnem, démonem a hodinami, na druhé mládežnické dovádění a opět šikana. El lže, takže dostane za vyučenou. Anžela si koleduje, ale těžko říci, zda to vyřeší jedna brusle. No a pak ti Rusáci...krucinál. Já chci chapadla! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Pro podnik, ve kterém se nachází kluziště pro kolečkové brusle Rink-O-Mania, sloužily prostory Roller Kingu v Albuquerque v americkém státě Nové Mexiko. Natáčelo se zde od 11. srpna od 13. září 2021. (Karlosik_4)
  • Na začátku epizody sleduje Max (Sadie Sink) televizní pořad, ve kterém vystupuje Courteney Cox. Vzhledem k tomu, že se tato série odehrává v roce 1986, je to pravděpodobně seriál Misfits of Science (od r. 1985), ve kterém měla postava Courteney Cox (Gloria) telekinetické schopnosti. (KGBelik)

Reklama

Reklama