Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kola vozu městských služeb zavezou Luďka do Chánova. Netuší, že ho tam čeká setkání se synem Tondou. Luděk Tondu zachrání a Luďka zachrání Franta. Kamarád Franta to myslí dobře, ale lež, kterou vymyslel, Luďkovi pořádně zkomplikuje život. (Česká televize)

Recenze (110)

ledzepfan

všechny recenze uživatele

jj..tak kolečkovy kolečka do sebe začínají zapadat a díky tomu to chytá novou vlnu zábavnosti.. Zatím možná nejlepší díl ve kterém exceluje cigošská herecká elita (s Dudovou v čele). Jestli to v tomhle duchu dokáže duo Prušinovský/Kolečko udržet a dotáhnout do konce, tak by ten výsledný celek nemusel být vůbec marný..... Jsem zvědavý.. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Von má teď skinhedský období. Tím si musí projít každej chlap. Tajnej agent Jack T., pičo. Kam se na Luďka hrabe Steven Segal a Chuck Norris. Ženská je tramvaj, která tě veze z Mostu do Litvínova. No, budu na to myslet cestou do práce...a možná i z práce, pokud myšlenka dovolí ;) zatím nejvtipnější díl, protože tady trans rodina netvoří hlavní část dílu. A hlavně bacha na gymp. Tam se dějou zvěrstva, která vedou k vejšce ;) ()

Reklama

Schuebelbach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna ze 4. dílu Dáša: "...řek jsi sama...řek si sama???" Luďan: "... … ...Ne!" …nic...nic...nic... Dudová: "Řek to." Je jednou z nejlepších a nejlépe vypointovaných scén, které jsem v poslední době viděl!!! A nejenom, že je skvěle napsaná, ale ta scéna je i strašně dobře zahraná. Že je dobrej Hofmann, to mě nepřekvapuje. Ale to, jak skvěle hrajou Godla a Dudová, to je skoro výsměch celé DAMU a JAMU dohromady. Godlu absolutně žeru! Mám sand teď momentálně dokonce pocit, že od revoluce neudělal pro romskou otázkou nikdo více, než Zdeněk Godla! // A Cína je jako dabér fakt excelentní! // Trochu se bojím jedné věci: Zdeněk Godla je v roli Franty TAAAAK skvělý a tak ohromující, že pokud budou tvůrci chtít docílit úplně toho maximálního efektu a nás diváky naprosto a totálně odrovnat, tak ta jeho postava bude na konci muset tragicky zemřít. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je dle mého jasně nejlepší, tady se jede vážně jeden klenot za druhym. Hned ze začátku to odpálej dementní plešky na kolotoči (totálně wtf odlet z kolotoče, jak Happy tree friends twle). Luďan v Chánově je další totální nářez, hlavně s pokračováním a jeho druhou návštěvou, super práce s kamerou při záběru na průchod rozpadlejma barákama ("Já bych to tak nechal, jako kulturní památku"). Pak se přesunem na závody, kde Žanetka ukáže, že umí rychle odpouštět, a hned napravovat věci i hodně příjemným způsobem...Snědá tíseň, tak to je brutal ("Cigorky už to lajkujou"). A v závěru pak chudák Eda a jeho touhy, kterým prostě nejde odolat. V tomhle díle se to prostě všechno sešlo, od jednotlivých koncepcí scén, přes herecké výkony, až po ikonické hlášky, které hned zlidověli, a zapsali se do historie našeho vysílání. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřil bych že to řeknu. Ale toto je fakt dobrý. Nejlepší díl. Zatím. Kde jinde vidíte jak kluk z učňáku kvůli holce přestane poslouchat Ortel a zajde napsat zkoušky v doprovodu domestikovaného cig.. roma, kde získá nejvíc bodů v IQ testu co jen to je možné. Přidejme k tomu Snědou tíseň a o zábavu je postaráno. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Když se v Severce dívají na fotbal, lze si všimnout, že se dívají na program ČT 4. Ten však v době vysílání epizody byl už dávno přejmenovaný na ČT Sport. (korinek)
  • V čase 2:58 se drží Franta (Zdeněk Godla) na levé straně popelářského vozu a mává pravou rukou směrem k řidiči, že se může rozjet. Řidič ale v tom okamžiku ve zpětném zrcátku vůbec Frantu nemůže vidět, protože Franta mává pravou rukou směrem k zadní části vozu a ne směrem k řidiči (správně se měl držet pravou rukou vozu a na řidiče mávat levou rukou, tak, aby jej řidič v zrcátku viděl). (montywalsh)
  • Při rozhovoru Dáši (Erika Stárková) se svým nápadníkem na závodech je chyba střihu, když se prostřídá záběr, kde oba stojí čelem k sobě, se záběrem, kde je nápadník k Dáše bokem. (velkyvezir)

Reklama

Reklama